THELOOK Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er kommet fast hos Pernille til voksbehandling i mange år. Hun er super dygtig til det hun laver, og altid utrolig grundig🤗 Man føler sig tryg fra det øjeblik man træder ind ad døren, og hun form... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

uanset hvad jeg har budt mit hår, så har THELOOK altid været min redningsplanke. Personalet er lyttende og rare og har altid en brugbar og køn løsning på udfordringen. Egne ideer bliver integre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale min frisør salon ! Ikke alene er de utroligt faglig dygtig, men de er også altid smilende og imødekommende. De tager sig tid til at lytte til mine ønsker og giver gode råd om... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betina er er fremragende frisør og klipper virkeligt godt. Hun er også ærlig og klipper ikke en frisure som hun ikke mener passer til dig. Derudover er hun altid punktlig og overholder tiden. Jeg er b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Friseur
  2. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Du kan bestille tid på tlf. 86 28 70 22 eller via vores online booking www.jegvilbestilletid.dk/thelook

Kontaktinformationen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1500kr spildt !!!

Jeg skrev til dem at jeg havde en nødsituation da da jeg havde farvet mit hår hjemme, og det var blevet orange.
Jeg fortæller det mange gange, at HELE den orange farve skal ud, og sender billeder af det jeg ønsker (som er billeder fra deres egen side) Og de siger at det kan de sagtens lave.
Da jeg så får lavet håret, VÆLGER DE KUN AT FARVE HALVDELEN! Så nu har jeg halvt lyse striber og halvt orange hår.. Er SÅ ked af resultatet eftersom de LOVEDE de kunne dække det HELE, men har ikke engang prøvet, eftersom de kun har lavet striber.
Jeg skriver så til dem efterfølgende, og de benægter alt og siger der ikke er noget galt. Jeg sender dem så bevis for hvad de lovede og billeder af det jeg fik. De siger så at jeg SKAL komme og få “rettet” det, og nægter at give penge retur - ikke engang halvdelen, selvom de kun har farvet halvdelen af håret!! Jeg turde ikke tage tilbage og få rettet mit hår, efter det elendige stykke arbejde de lavede første gang. Jeg spildte 1500 kroner, og gik derfra med halvt farvet hår der stadig var orange. Sætter aldrig mine ben der igen!

4. Januar 2024
THELOOK-Logo

Antwort von THELOOK

Hej Anne

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på, at vores kunder går glade og tilfredse fra os. Det troede vi også du gjorde, da du virkede glad for resultatet i salonen. Men vi kan forstå, at du har ændret mening, og det har du selvfølgelig lov til :-)

Jeg ved ikke, hvad du synes vi benægter. Vi benægter ikke, at vi har vejledt dig efter bedste evne, og at du sammen med vores dygtige og erfarende frisør fandt frem til en fælles løsning. Det blev reflekser og en toning til at dæmpe det resterende orange, da alternativet var en helafblegning og det er meget hårdt for både hår og hovedbund.

Vi har forsøgt at række ud til dig telefonisk, hvor du har afslået at have kontakt. Vi vil helst have kontakt telefonisk i denne type sager, da tonen ikke så nemt kan misforstås når vi taler sammen, som den kan på skrift.
Rent juridisk har vi lov til at rette farven to gange, og er du stadig ikke tilfreds herefter får du dine penge retur. Hvis vi havde vurderet efter første forsøg på at rette det, at det ikke kunne blive bedre og du ikke kunne blive tilfreds, havde du sandsynligvis også fået dine penge retur.

Som jeg skrev i starten: Vi bestræber os altid på at vores kunder går glade og tilfredse fra os, også selvom det, der gør dig tilfreds er at få dine penge tilbage.

// THELOOK

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Blev farvet af deres elev Sofie, rigtig flot resultat og så til vanvittig gode elevpriser. Klar anbefaling herfra :-)

30. Januar 2023

Super god oplevelse

Imødekommende og dygtig medarbejder, som gjorde at det var en god oplevelse at få sin første spray tan. Hun lyttede til min ønsker og kom med anbefalinger og resultatet blev super flot

10. Mai 2021

Super professional!

Super professional!
Matilde is very knowledgeable and she understands customers desires very quickly! I have a sensitive curly hair, having problems getting the right haircut. First time in long time when I got home happy from a saloon ;-)

25. September 2019

Super professionelt personale

Super professionelt personale! God stemning og et flot stykke arbejde, da jeg i forrige uge fik lavet negle i salonen.
Kæmpe ros herfra - Jeg kommer igen 👍👍☺️

18. Mai 2019

Elsker elsker elsker

Elsker elsker elsker at være kunde hos Thelook. Man får altid en super service uanset behandler. De er altid venlige i salonen og behandlingerne er skønne og grundige. Og så er priserne jo overkommelige. Helt klart det bedste sted nogensinde!

4. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var inde og få lavet negle og…

Jeg var inde og få lavet negle og vipper i forbindelse med min bryllupsdag.

Alle medarbejdere var så søde og serviceminded. Mine negle og vipper blev så flotte. Det er ikke sidste gang jeg besøger the look. Masser af plusser herfra

17. Mai 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke som lovet

Bestilte 2 bøtter voks torsdag morgen. På deres hjemmeside lover de næste dags levering hvis man bestiller inden kl 14 den pågældende dag. Jeb bestilte kl 8 om morgenen. Nu er det tirsdag og jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Skuffende.

29. November 2016

Lækkert!

Skulle have en olaplex behandling.
Pigerne var super søde og super lækker atmosfære i salonen. Professionel service, alt i alt en god oplevelse.
Olaplex behandlingen gik som det skulle (er så glad for den, mit hår er SÅ meget sundere nu).
Vil klart komme igen til samme behandling eller negle. Skal klart prøves.

18. Mai 2016

Behagelig oplevelse :)

Jeg fik en spray tan behandling ... en prøve før brylluppet.... Har før fået det gjort andre steder... dog ikke været så heldigt... men jeg blev rigtig glad for resultatet hos THE LOOK :) Og har igen en ny tid 2 dage før jeg skal giftes :) Jeg fik en rigtig go behandling og gode råd til før og efter behandlingen... Så vil helt sikkert anbefale dem :)
Pia Phil

16. August 2015

Dejligt sted

Dejlig butik med imødekommende og venligt personale. En god oplevelse i sig selv. God klipning, fik hvad jeg ville have. Fantastisk hårvask og hovedbunds massage.

15. Juni 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man får hvad man booker og lidt til...

Man bliver budt velkommen i lyse lokaler med smil og kaffe/the på kanden. Der er altid tid til at snakke om sine ønsker og ideer ift. klipning, og få råd og vejledning med på vejen.(Min frisør er Bettina som er super dygtig til langt hår med krøl) En klar bonus er også de lækre stole ved vasken og en skøn hovedbundsmassage man får.
Kan varmt anbefale denne salon, der favner meget mere som neglestudie, spraytan mv. - en skønhedsklinik

31. März 2015

Kompetent og rar behandling

Egne ideer bliver integreret eller tilpasset, så det passer på mig.
Fantastisk dygtig og veluddannet personale.
Og så føler man sig bare som en ven af huset lige så snart man dukker op. Virkelig VIP
Tak for jer

31. März 2015

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr