Tellerup A/S Bewertungen 175

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu handlet hos Tellerup et par gange da de ligger inde med nogle dansk oversatte hardback bøger som jeg ikke finder andre steder (fx Ready Player Two & Throne of Glass), og oplevelsen har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i tidens løb købt mange bøger hos Tellerup fordi de har et godt udvalg af eventyr og fantasy. Og skulle der gave sneget sig en fejl ind ved leveringen er det ikke noget en enkelt mail hurtig har k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse at handle på Tellerup.com. God kundeservice. Havde købt dagen inden udsalget startede og fik penge tilbage, da bøgerne faldt i pris dagen efter mit køb. Handler helt sikkert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik bøger i julegave, som var købt hos Tellerup, men ønskede at returnere nogle af dem. Sendte en mail til deres kundeservice og fik hurtigt et svar samt en returlabel tilbage. Havde ønsket peng... Mehr ansehen

1. Buchverlag
  2. Buchhandlung
  3. Verlag für Multimedia und E-Books
  4. Verlag

Vom Unternehmen geschrieben

Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk og hurtig

Siden er nem at finde rundt i. Man kan finde guids til bogserier, som gør det let at finde hele serien. bøgerne kommer hurtigt, og det er nemt at finde rundt på siden

10. Oktober 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt udvalg og hurtig levering

Jeg har flere gange benyttet mig af Tellerups hjemmeside til at bestille bøger, og der har aldrig været noget bøvl. Hjemmesiden er nem at finde rundt i, man er hele tiden opdateret med hvad der er købt, og bøgerne leveres hurtigt.

Desuden indeholder hjemmesiden nogle guids til forskellige bogserier, der gør det let at finde hele serier

27. September 2010

Super professionelt

Jeg har kun har gode oplevelser med at handle ved Tellerup.
Selv den ene gang jeg fik en let defekt bog, skrev jeg til Tellerup og fik en helt ny bog i stedet.. Så jeg kan kun anbefale at købe ved Tellerup.dk

8. Juli 2010

Lige efter bogen

Bøgerne var på tilbud til halv pris hvilket altid er fedt. Bøgerne kom hurtigt med posten i perfekt stand OG der lå en pose guldkarameller med i pakken. God service og klart et sted jeg har lyst til at handle igen.

5. Mai 2010

kort og godt

gode bøger, god service, flinke medarbejder, jeg har ikke noget og sætte fingeren på denne virksomhed.
og tommelfingeren op for at de forsøger at komme med nye tiltag som netlydbøger og e-bøger

4. Mai 2010

Billige bøger og gode 'rabatter'

Skal man have en bog fra forlaget Tellerup, kan de andre webshops ikke måle sig med deres priser. Rent faktisk er mange af deres bøger ufatteligt billigt. Vi han kun gode oplevelser med levering, returnering og bestilling af bøgerne. Super fin kundeservice samt sender de meget ofte et 'gavekort' til anvendelse af næste køb - det er jo altid dejligt

9. März 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God forretning, nem at finde ud og perfekt levering

Jeg har nu flere gange handlet her og hver gang har været en god oplevelse.

Deres mange varer er nemme at finde rundt i og det fungerer helt perfekt at gennemføre en ordre. Leveringen er som lovet og varerne er fint pakket ind.

Kan klart anbefales!

28. Februar 2010

Super

Fandt bogen jeg ledte efter som alle andre sider ikke havde på lager. Bestiller bogen den ene dag og når jeg kommer hjem fra arbejde dagen efter ligger den der.
Helt sikkert en side jeg vil bruge igen :)

30. Dezember 2009

Perfekt

Jeg har handlet hos Tellerup en enkelt gang - det var helt som det skulle være. En god pris, hurtig levering.
Jeg handler meget gerne hos dem igen.

29. Dezember 2009

Super!

Jeg har handlet med Tellerup via deres hjemmeside flere gange, og hver gang er mine bøger kommet før tiden, eller til tiden. De har en masse goe tilbud og deres hjemmeside er nem og finde rundt I. Betalings siden er overskuelig og hvis man har spørgsmål har jeg oplevet at deres kundeservice er hurtige og effektive.

2. August 2009

Super god service

Jeg har købt en del danske bøger/lydbøger via Tellerup, og der er altid rigtig hurtig levering.
Jeg har endda fundet nye interessante forfattere fordi, man kan "læse" 1-2 kapitler før købet af helt nye bøger.

Siden er dejlig nem og overskueligt at finde rundt på - og det er da også lidt rart at læse andre brugeres anmeldelser af bøger.

16. Juli 2009

Super nemt og hurtigt

Nu har jeg handlet på tellerup.dk flere gange, og har kun haft gode oplevelser med det. Siden er nem at betjene og finde rundt på. Alt hvad jeg har ønsket at for oplyst, har jeg kunne finde på siden. Mine bøger er altid kommet til tiden i fin stand. Alt i alt har jeg fundet siden god, og vil klart anbefale den til andre, da den også har nogle gode vare at byde på.

1. März 2009

Super hurtig levering

Jeg har købt bøger på tellerup.dk rigtig mange gange, og jeg har endnu aldrig haft problemer. Ingen andre steder på nettet har jeg oplevet så hurtig en leveringstid, jeg har fået mine bøger i dag (fredag) og jeg bestilte dem onsdag eftermiddag.
Jeg har kun positivt at sige om tellerup.dk

3. Oktober 2008

Rigtig god kundeservice

Jeg kan kun anbefale tellerup.dk. Både for de bøger de udgiver - lige min genre, men absolut også for deres kundeservice. Jeg bestilte en stak bøger og efter få minutter kom der en nyhedsmail med et rigtig godt tilbud. Jeg skrev en mail for at få tilføjet tilbuddet til min ordre. Det kunne desværre ikke lade sig gøre, men min ordre blev annuleret, så jeg kunne genbestille med de nye bøger og jeg fik 25 kroner i bonus for besværet.

Pakken med de mange bøger kom efter få dage og var pakket fint og forsvarligt ind. Min henvendelse blev besvaret efter 4 timer.

28. Juli 2008

Ingen ventetid overhovedet

Jeg bestilte en bogserie i juleferien og der stod på deres hjemmeside at pga ferien ville der mårske gå op til en uge inden jeg fik min seire, dette var dog ikk tilfældet, jeg fik bogserien og en gratis mulepose allerede dagen efter!! Det var simpelthen fantastisk når der stor 3-5 dages leveringstid (normalt).

Derudover er deres hjemmeside nem at finde rundt i og som førstekøber på nettet var der en god guide til betalingskort.

15. Juli 2008

Trofast kunde!

Hjemmesiden er utrolig nem at finde rundt på.
Især kan jeg godt lidt den måde indkøbskurven er placeret.
På mange andre sider bruger jeg en masse tid på overhovedet at finde den - her er den stor og rød, ligesom "købs logoet" er ved siden af priserne ... ja så kan det ikke være mere pædagoisk - vil virkelig ønske flere sider tog dette element til sig.

Jeg har handlet 5 gange hos Tellerup.dk, og har hver gang fået mine bøger indenfor 3 hverdage - og det er 100% sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Tumbs up ;-)

14. Juli 2008

Gentagende godt ;b

Jeg har flere gange bestilt på tellerup.dk, og har aldrig oplevet andet end positivt.
Mine ting er altid kommet enten tidligere end forventet, eller på den forventede dato, i god stand og (da jeg bestilte for mere end 500 og lod portoen falde fra) med en fin Tellerup pose oven i købet.
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre service, eller et venligere crew :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornem betjening og hjælpsom kundesupport

Jeg bestilte fire bøger fra Tellerup online, hvor jeg desværre kom til at skrive forkert i min adresse. Heldigvis kunne en mail til Tellerup, som der i øvrigt blev svaret på ca. 20 minutter senere, klare dette uden problemer, og dermed fik jeg mine bøger en dag eller to senere i perfekt tilstand. Det er god service.

Hurtigt og beskyttet!

Det er lige til at gå til. Bestil bøgerne, smid kreditkort oplysningerne på deres hjemmeside og voila - Så er det bare at læne sig tilbage og vente på at tingene kommer dumpende ind med posten. Og de bøger man modtager med paperback er altid pakket godt og forsvarligt ind så bøgerne ingen skader tager. Har kun haft gode oplevelser med denne virksomhed og vil ikke tøve et sekund med at vælge den, næste gang jeg er på udkig efter nye bøger.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr