Teeningapalmen Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jonge Albizia’s besteld. Alles ging mis. Eerste bestelling werd niet geleverd. Klantenservice niet bereikbaar. Na eindelijk contact gekregen te hebben kreeg ik als antwoord dat mijn plantjes best twee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vorige week woensdagavond een Musa Basjoo besteld en vrijdagmiddag prima verpakt en in goede staat ontvangen. Bestelproces verliep prima, veilig betalen met de creditcard zonder meerkosten, dit geef... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb bij dit bedrijf 2 Perzische Slaapbomen besteld en betaald. Ik kreeg er helaas maar eentje thuis bezorgd, na een mail daarover kreeg ik na 3 dagen bericht terug dat het ze zeer spijt en dat ze d... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Reactie bedrijf op onbereikbaarheid.

Teeninga Palmen heeft gereageerd op onze mail en een goede oplossing voorgesteld voor het niet bezorgd worden van de bestelling.
Er is ook gereageerd op de recensie die we geschreven hebben. Door enorme drukte kan men de telefoon niet beantwoorden en moeten alle vragen per mail worden gesteld. Daar gaan dagen overheen eer men dus antwoord krijgt.
In elk geval voelen we ons als klant nu serieus genomen en is er contact waarbij het probleem goed wordt opgelost.

We hebben planten besteld en betaald bij Teeninga en kregen een paar dagen later een track and tracecode met de mededeling dat de bestelling aan Post NL zou zijn aangeboden. De track and tracecode zegt al een week dat het pakket nog niet ontvangen is. Teeninga is telefonisch niet te bereiken en op mail wordt ook niet gereageerd. We weten niet waarom men niet reageert, maar het geeft een heel vervelend gevoel.

4. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung
Teeningapalmen-Logo

Antwort von Teeningapalmen

Goeiedag. Op woensdags is ons bedrijf gesloten! Ook hebben wij tijdelijk de telefoonlijn doorverwezen naar onze email, want we hebben het extreem druk en kunnen niet iedereen te woord staan. Vandaar dat u niet direct een reactie ontvangen hebt. Wij zouden graag uw email willen beantwoorden en u te woord staan, maar vinden dit wel een beetje ongemakkelijk nu u ons bedrijf al negatieve publiciteit hebt gegeven op het hele internet! Zouden wij ook uw ordernummer mogen hebben? Dan weten we dat u inderdaad een klant bij ons bent, en kunnen we ook de email erbij halen om te beantwoorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hier recentelijk een aankoop…

Ik heb hier recentelijk een aankoop gedaan, en daar had ik eerst wat vragen over. Ze stonden mij direct te woord en hadden geen enkele moeite mij te helpen. Het zijn echt heel spontane mensen die daar werken en die mij ook behandelden als een persoon en niet als een cijfertje. Ik vond het een geweldige ervaring en raad zeker aan om hier eens een tropische plant of palmboom te kopen! Inmiddels is hij alweer wat gegroeid en doet het goed!

19. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr