Købte 3 udendørs lyskæder december 2025 , efter ganske få mdr var de alle knækket x mange steder . Det var dyre lyskæder og har nu skrevet frem og tilbage . Blot for at få af vide tak for din henvende... Mehr ansehen
Den tiffany inspirerede lampe gjorde mig lidt nervøs fordi farvet glas kan være for meget. Når den er tændt blander farverne sig på en blød måde næsten som stearinlys stemning. Min veninde kom forbi o... Mehr ansehen
Deres returpolitik er totalt ubrugelig. Du betaler selv retur, men de dropshipper fra Kina så en lampe til 299 kr. der koster 50 kr. på Temu koster pludselig 599 kr. at returnere. “Nem returproce... Mehr ansehen
Den justerbare skrivebordslampe til videoredigering og gaming fungerer rigtig godt. Den kan vinkles præcist så der ikke er genskin på skærmen. Basen står stabilt uden at rokke. Til prisen er det en so... Mehr ansehen
Har købt en lynhurtig 8 TB ekstern harddisk. Var meget langsom. Efter kort tids brug, ophørte den med at virke.
Har købt en lynhurtig 8 TB
leveringstid tvivlsom
Ventede fra 9. - 24. september på en levering som de skrev "normalt" tog 5-8 dage. Har svært ved at tro at eksterne harddiske som ikke lagerføres i Danmark men sendes direkte fra Kina, skulle kunne nå Danmark på en uge. Har ikke kendskab til Seagate produkter i forvejen, men var noget forundret over at de flotte sorte bokse (billede på hjemmesiden) bare virkede som tomme plastikskaller. Tør man lagre sine billeder på så let en enhed (43 gram)?
Jeg vil gerne have mine 378 kr tilbage…
Jeg vil gerne have mine 378 kr tilbage da jeg ikke har modtaget min bestilling.
Det er en kineserbutik, men...
Det er en kineserbutik, men jeg fik varen leveret efter ca. 14 dage og den virker fint. Jeg købte en 8 tb harddisk.
8TB disk - Fake Kina Bras
8TB disk, Er så langsom og de kan købes i Kina for 52,- kr. Denne shop sælger den til 700 kr. men på tilbud til 349,-
Der er tale om brud på markedsføringsloven.
Da de skriver den kan "op til" overfører med en hastighed svarende 625 MB/s, men faktisk Hastighed er 4-5MB/s.
Bare hold jer væk AI fake side fra Holland
Svindelfirma. PAS PÅ
Svindelfirma.. sender produkter som ikke svarer til billeder og beskrivelse.. købte brændekløver til huggeblokken.. den var halv bredte og halv diameter af det beskrevne i dårlig stålkvalitet.. de vil give 25% retur i gavekort, som man kan bruge på deres side.. eller 15% retur og beholde varen som er ubrugelig.. 299,-kr tabt.. Æv bæv
det er en fake side øv
det er en fake side øv, mistede 600kr
Glem det
Glem det. Du får aldrig dine penge tilbage.
Jeg havde købt to glasfugle til kr. 295, som viste sig at være et billede af fuglene i dårlig format. Det ligner noget mine børnebørn kunne have lavet flottere.
Billederne snyder. Glem alt om flotte ting.
Måtte skrive fire gange til firmaet og hver gang skrev de “beskriv hvorfor du vil returnere”
Ja og så kom det sædvanlige svar, når det viser sig at være varer fra Kina “vil du have 25 % tilbagebetaling og beholde varen.
Nej jeg vil ej, men pakken koster med porto 400 kr at sende retur 😫
Produktet lever slet ikke op til det
Produktet lever slet ikke op til det, de lover. Køb ikke, denne hjemmeside er svindel.
Endnu et kinesisk svindelfirma
Endnu et kinesisk svindelfirma. Produktet ankom aldrig. Refusionen er heller ikke modtaget. Undgå dette firma.
Det produkt som var vist på…
Det produkt som var vist på hjemmesiden, ligner slet ikke det produkt jeg har modtaget. Meget misvisende billeder.
På deres hjemmeside så produktet ud til at være meget stort. Men den reelle størrelse var meget mindre.
Desuden var leveringstiden meget lang
Hurtigt og nemt vedr
Hurtigt og nemt vedr. bestiling, fik også track and trace. Ordre er annulleret fra Kina, så forsendelsen nåede aldrig ud af kina. DAO kan ikke hjælpe og nu ingen svar fra Techbutik på hverken mail eller chat funktion. Nok endnu en scam butik. Er blevet kontaktet pr. mail, skulle have bekræfte den adresse som står på ordrebekræftelsen, så nu ser vi hvad der sker. Ændret til 2 stjerner. Så går vi tilbage til 1 stjerne, absolut tavshed, ingen tilbagemelding ej heller på, at jeg har annuleret min ordre. Har g.d indgivet en indsigelse via. mit kreditkort for at få pengene tilbage. PAS PÅ, KØB ANDET STED - SVINDEL
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.