Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse ved min datters konfirmation. Alle grinede og græd på samme tid. Kan stærkt anbefales. Mange Hilsner Henrik & Konen fra Helsingør.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Dienstleister für Firmenevents

Vom Unternehmen geschrieben

Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sølvbryllup og 60 års fødselsdag Marielyst.

Vi havde hyret overtjener Kurt til at hjælpe med til at servicere vores gæster i sommerhuset på Marielyst i anledning af sølvbryllup og 60 års fødselsdag. Kurt gik til den med stor iver , og uddelte ekstra tallerkner til gæsterne, sovs direkte fra gryden til dem der ikke ku få nok. Sorte servietter tilovers fra gårsdagens bisættelse samt hans høje røst ved fødselsdags sangen. Hvis I ønsker et sjovt indslag til jeres fest anbefaler vi teatertjenerne.

2. Mai 2026

Kære Borte!

Her havde man en drøm om at servere på Marienborg, men det viste sig hurtigt, at festen blev holdt i Marielyst. Det var lidt anderledes.

Der var mange, der var glade for maden. Det var også gratis (når man ser bort fra værtsparret). Alt i alt en stærkt problematisk gæsteliste.

Vi anbefaler gerne Marielyst, men så skal det være et helt, helt andet selskab!

Peter Andreas aka Kurt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse ved min datters…

Fantastisk oplevelse ved min datters konfirmation.
Alle grinede og græd på samme tid.
Kan stærkt anbefales.
Mange Hilsner
Henrik & Konen fra Helsingør.

Kære Kone & Henrik!

Tak for bemeldte skrivelse.

Hvor er det bare en klassisk udmelding: Vi grinede og vi græd. Ingen spørger nogensinde til, hvordan mine stakkels kommende, tidligere ansatte har det.

Ingen spørger til chefens velbefindende.

Eller hans stakkels børn, eller hans naboer, eller hans revisor, for den sags skyld.

Og så beslut jer dog for, om I vil grine eller græde. Det er STÆRKT forvirrende med den slags selskaber. Meget stærkt.

Vi anbefaler os.

Det var bare sjovt

Det var bare sjovt . 5 ***** her fra
Kan virkelig sparke gang i en fest 🤩

Kære hr. Tim

Tak for dit skriv.

Hvor er det bare tarveligt, at vi atter får 5 stjerner.
Der er INGEN retfærdighed til. 7 stjerner havde været langt mere passende. Eller 12.
Ja, 12 havde nok det rigtige antal. Men nej, ikke fra denne kunde (eller nogen som helst andre).

Vi må nøjes, må vi. Det er sølle, men det er også tæt på vores slogan...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Teatertjenerne er mega dygtige og…

Teatertjenerne er mega dygtige og sjove. Vores gæster undrede sig virkelig over tjenerens opførsel, men på en måde som satte gang i snakken og vakte grin. Der blev snakket meget om deres optræden under hele festen. Jeg kan kun anbefale Teatertjenerne.

Kære fr. Andersen

Det´ virk´lig typisk!
Bare fordi De havde en datter, der skulle komfurmeres, skulle det straks gå ud over os. Det er bare ikke fair.

Og det næste bli´r vel, at vi også skal med til hendes bryllup, når hun finder en rigtig sheik...
Der er da efterhånden INGEN grænser for, hvad kunderne byder os.

I øvrigt må det være en fjel, for vores tjenere er OVERHOVEDET ikke dygtige. Si´r det bare.

Fænomenal underholdning!

Vi havde 2 tjenere på besøg til diamantbryllup og det var en gigantisk succes. Der blev sat fut i festen og samtidigt åbnet helt op så vi havde tjeneroplevelsen at grine ad resten af dagen (og dagen efter….)

23. April 2026

Kære fr. Jensen!

Ja, jeg HAR modtaget Deres skrivelse. Så hold dog OP med at kime mig ned. Jeg er en relativt lykkeligt gift mand. Relativt. Ellers må De sende et (eller flere) billeder.

Vi er efterhånden meget, meget TRATTE af de der diamantbryllupper, hvor der partout skal fut i festen.

Hvad er der galt med en omgang bridge ledsaget af en klaversonate med en agurkesandwich on the side??

Meeen nej, igen skulle vi troppe op og kaste os ud i halsbrækkende øvelser for at selskabet kunne stilles tilfreds. De er meget krævende de der diamantbryllupper. Si´r det bare!

Et frisk pust

Et frisk pust mellem en masse formelle indslag.
Tilpasnings dygtige, forstående og professionelle.
Kaos i nærmest fuld kontrol 😀

18. April 2026

Hej Martin

Tak for dit skriv.

Det glæder mig, at I fik underholdning, der matchede jeres behov. Sådan skal det også være :-)

Jeg skal selvfølgelige beklagle de to damers forsøg på kontrol. Fuld er en pæn måde at beskrive det på.
Jeg håber dog, at der blev lidt sjatter tilovers til gæsterne. De skulle jo også mærke, det var Jul, ehm, en komfurmation!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det var smadder sjovt og vi havde en…

Det var smadder sjovt og vi havde en fest. Syntes dog ikke at det levede op til prisen.

9. März 2026

Hej Janni

Det glæder mig, at jeres afdeling i Horsens Kommune havde det smaddersjovt med vores sing along.

Med venlig hilsen

Super fedt koncept

Super fedt koncept.

De fedeste tjenere til mine svigerforældres sølvbryllup.
I fik rigtigt narret os alle, på den helt perfekte måde.

Min niece er dog skuffet over, at hun skulle pudse vinduer!!!!!

Tak for en vidunderlig aften.
Jeg anbefaler jer til alle og enhver.

7. März 2026

Kære fr. Bennekou!

Ak for Deres respons.

Sig til Deres niece, at hun gør klogt i at øve sig hjemme på vinduespudsningen, før hun går ud og spiser en anden gang. Helt ærligt altså!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart alle pengene værd!!!

kæmpe anbefaling herfra

7. Februar 2026

Kære hr. Thomsen

Ak for Deres tilbagemelding.

De to stakkels tjenere – den ene fra Hillerød, den anden ønsker ikke at oplyse – havde en HELT anden oplevelse.

Begge kvindelige tjenere havde meget svært ved at udføre deres arbejde, fordi gæsterne hele tiden lo ad dem... ja, simpelthen morede sig over deres opførsel. Hvad bli´r det næste spørger jeg bare?!

Det er sidste gang, jeg har sendt dem ud til en 18-års fødselsdagsfest. Ja, og det gælder også Dem, hr. Thomsen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fed oplevelse 💛🧡🍻🕺💃

Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger her.

De udklædte, har ordentligt udstyr og blandet muligheder, med hensyn til musikken.

Til større selvskab er de bestemt også rigtig gode, da de løber rundt i hele lokalet og hiver alle med i festen.

Til store fester, vil jeg klart anbefale, at have en tekniker/lyd mand på.

Prøv dem, hvis i skal havde lidt sjov og ballade til festen.

fantastisk oplevelse

Vi havde en totalt vanvittig fest med Teatertjenerne – de er jo bare geniale!
De sniger sig ind og pludselig er der kaos - på en fantastisk mode. De er enormt gode til at gøre enhver fest til et uforglemmeligt cirkus – book dem NU!

20. Dezember 2025

Antwort von Teatertjenerne

Kære fr. Aggerholm Fulev!

Tak for Deres indtagende udtalelse.

Vi skal hverken bookes nu. Vi har brug for lidt ferie ovenpå den vanvittige fest!

Magen til cirkus, når gæsterne insisterer på at more sig... Jeg sender en ny regning!

Rigtig sjov oplevelse!

Skide sjovt og god underholdning.

13. Dezember 2025

Kære Martin

Ak for din henvendelse, men kan vi SÅ lige få kammertonen!

Det glæder mig, at du fandt behag ved vores underholdning. Vi gør vores bedste... men det er endnu ikke lykkedes (!)

PS: Er der nogen der har set eller fornemmet et bortkomment piskeris?

Mede væmlig hilsen

Så sjovt! :)

Jeg faldt, 100% for Teatertjenerne. Kan varm anbefale, meget sjovere ind en random komiker! :D

13. Dezember 2025

Kære hr. Hansen!

Jeg skal dybt beklage, at du er faldet.
Sikke noget rod.

Der er også mange, der falder over vores hjemmeside - www.Teatertjenerne.dk
– så mange, at vi er løbet helt tør for plaster. Mer´ rod!

Jamen, du ka´ selv være en rod!

Og så taler vi ikke mer´ om det.

Det var hammer sjovt!

Ikke en finger at sætte på noget. Godt samarbejde hele vejen igennem.

Kære fr. Holm

Kan De SÅ holde fingrene for Dem selv!

Her stiller man op til en stor julefrokost og straks er der fysisk kontakt.
Næste gang tager De vel hele armen...
De må styre Dem, fr. Holm!

Nuvel, hvis det ikke kan være anderledes, træder vi gerne op til endnu et firmatræf, men så må det være uden Deres finger her. Eller dér. Tak.

Og selv tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en fantastisk oplevelse til…

Vi havde en fantastisk oplevelse til vores firmajulefrokost den 5. december. Peter Andreas og hans kone var sjove og tilpas pinlige – de fik virkelig narret en stor del af vores kollegaer! Peter spillede rollen som konstruktionsingeniør helt perfekt, og flere nåede at glæde sig til en ekstra ressource i afdelingen, inden sandheden kom frem. Mange syntes dog også, at det var en smule akavet på hans vegne, fordi hans kone var lidt over stregen. BOOK DEM - du vil ikke fortryde det :)

Kære fr. Emilie

Spillede... Ha!
Jeg er konstruktionsingeniør i min fritid, men det er jo ikke noget, man kan leve af...

Ja, det er akavet med den kone. Hvad kan jeg sige...? Gift dig aldrig med en kvinde!

Det er helt sikkert andre, der vil booke os, og VI vil helt sikkert fortryde det!

Peter Andreas (& frue)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse for alle i firmaet

Super oplevelse for alle i firmaet, uanset hvilket land du er fra. De er super gode til at tilpasse sig publikum og få alle med.
Tak for en rigtig god oplevelse. :) Kan varmt anbefales.

21. November 2025

Kære fr. Fia!

Det er meeeeget muligt, at det var en superoplevelse for alle i firmaet, men som SÆDVANLIG er der ingen, der tænker på, hvordan det var for mine hårdtarbejdende, højtkvalificerede (og smukke!) tjenere...

Men jo, det var en udmærket oplevelse at optræde for de mange nationaliteter. Rasende hyggeligt og sjovt, hvis sandheden nu skal frem.

Altid spændende hvor langt man kan komme humormæssigt, når gæsterne kommer fra så vidt forskellige kulturer. Og igen må vi konstatere, at det ikke er noget problem. Ukraine, Nigeria, Holland... De havde en fest. Og det havde vi også 😀

Med vælling hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Teatertjenerne - Kanon underholdning!

Kære Teatertjener
“Tak for en uforglemmelig start på min 50 års fødselsdag – det var både sjovt, gakket på den gode måde og så var det godt spillet. Jeg er dybt imponeret over jeres talent og timening - så sjovt og så overbevisende! En sand fornøjelse at se på.
Det er stadig det helt store samtaleemne blandt vores venner – hvornår og hvem der først gennemskuede, at det hele var fis. Tusind tak for fantastisk underholdning! Stor ros til de to skuespillere – virkelig imponerende præstationer!”
Så fedt at alle mine gæster var i fokus selv børnene.
Kan kraftig anbefale “Teatertjernerne”.
Venlig hilsen
Helle, Fårup Skovhus, Nordjylland

4. Oktober 2025

Kære Helle

Vi gjorde en undtagelse – normalt går vi ikke ud til så gamle damers fødselsdage – og da SLET ikke i Nordjylland!

Undeholdning??
Her gør man sit bedste og yderste, og så kalder de det for underholdning.
Vi er en anelse krænket, ja.

Vi har altid fokus på børnene – for ellers risikerer vi, at de drikker alle sjatterne...
Og hvad er der så tilovers til os??

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Underholdning der gør din fest endnu mere uforglemmelig.

Ved at hyre Teatertjenerne til min 18 års AA fødselsdag, blev en prik sat over et i, en bolle sat over et Å. Aldrig vil jeg glemme den aften.
Dels fordi jeg havde givet frie tøjler, men også fordi jeg selv, pludseligt spillede med.
Det hele blev skørere og skørere og selvom maden var forsinket, fandt tjenerne bare på noget andet sjovt. Min "hemmelige gæst" havde også fået frie tøjler, og da talen gik igang, og var igang blev flere og flere flove på min bekostning. Men ikke flove nok til ikke at deltage lyttende og forargede. Og da det hele var slut var lettelsen stor, og alle grinte og syntes det havde været en stor fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af disse.

11. Oktober 2025

Kære fr. Dyhr

Hvorfor bliver De VED med at skrive til mig?!? Jeg er en forholdsvis gift mand, og jeg aner fortsat ikke, hvor De har forlagt Deres underbenklæder.
De, altså underbenklæderne, ligger hverken i bilen eller i min turnékuffert.
Det gør De forøvrigt heller ikke.

Nu er det tredje gang, De har hyret Teatertjenerne (arbejdsmæssigt og privat). Burde De ikke snart overveje et pastakursus eller en tur til Harzen i stedet for??

Det glæder mig, at Deres gæster har lært at lytte – ellers kan vi anbefale en glimragende horekonsulent.

Vi ser frem til Deres 25-årsjubilæum (og nej, det gør Deres gæster sikkert ikke, men VI gør!)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var bare så genført det hele.

Det var bare så genført det hele.
Vores gæster kom hurtigt hinanden ved, vi er slet ikke i tvivl om at det gjorde at alle have en rigtig dejlig dag/ fest.
Og her en uge efter, snakker alle stadigvæk om det.
Ja det koster at have sådan et par tjener. Men det var alle pengene hver.

3. Oktober 2025

Kære fru Hansen!

Ak for din henvendelse.

Jeg kan forstå på hr. Hansen, at I fortsat er gift. Det gør mig ondt!

Vi optræder ellers ikke gerne ved fester, hvor gæsterne kommer hinanden ved. Det bli´r hurtigt alt for intimt. Og hvis de så oven i købet snakker om det en uge efter...!

Teatertjenerne var subtile

Teatertjenerne var subtile
Vi havde hyret dem ind til et kundeevent, hvor de skulle hjælpe med at bygge en stemning op omkring humor og gode grin. Det lykkedes til perfektion og det var hylemorsomt at observere vores gæster, efterhånden som det gik op for dem, at det var fis og ballade.

30. September 2025

Kære fr. Lisbeth

Er De nu der igen?!

Vi bryder os bestemt ikke om, at vores kunder slynger fremmedord som “subtile” efter os.
Vi var i hvid skjorte og sorte bukser, var vi. Og en af tjenerne er født på Lolland. Så kom ikke her!

Det er udmærket, at gæsterne morer sig, men næste gang bliver vi nødt til at iføre os høreværn, hvis de skal hyle af grin på den måde. Helt ærligt!

Peter Andreas

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr