Teamtand Bewertungen 467

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået æren af både at blive behandlet af Andreas og Mathias fra Ballerup afd og jeg er lykkelig for at have valgt teamtand som tandlæge. De er søde, effektive og får en til at føle sig tryg og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig rart sted at komme. Jeg har været hos forskellige tandlæger men TeamTand i Ballerup er nu min faste tandlæge, uden tvivl en kæmpe favorit. De tager rigtig god hånd om en og giver også plads t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har mega tandlægeskræk, men hos Teamtand er de super søde og omsorgsfulde. Frederik (tandlægen) sagde hele tiden, hvad han lavede og roste mig og den søde klinikassistent, lagde af og til en hånd... Mehr ansehen

1. Zahnarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse hos Andreas og…

Virkelig god oplevelse hos Andreas og Sabrina hos Team Tand i Ballerup. Jeg skulle have lavet to huller og var rædselsslagen inden, men jeg mærkede ikke det mindste og det hele gik så hurtigt. Jeg led af voldsom tandlægeskræk inden, men kan næsten kalde mig helt kureret nu. Personalet er helt igennem fantastiske og man bliver mødt af et smil af alle. Kan virkelig anbefale dem :-)

11. November 2025

Antwort von Teamtand

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse hos os. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Andreas, Sabrina og resten af teamet 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik et rigtig godt førstehåndsindtryk…

Fik et rigtig godt førstehåndsindtryk som førstegangsbesøgende. Meget venligt personale, grundig behandling og rådgivning efterfølgende – noget jeg ikke har oplevet andre steder før. Kan varmt anbefales!

31. Oktober 2025

Tak for de søde ord, Asis! 😊

Fra frygt til tillid

Jeg lider af en meget slem form for tandlæge skræk og har faktisk undgået at gå til behandling fordi frygten er nærmest lamslåede.

Jeg fik anbefalet TeamTand, og besluttede mig for at give dem en chance. Jeg bliver mødt af den meget flink klinikassistent Sabrina og den ligeså flink tandlæge Andreas som fra første øjeblik lytter til mig og virkelig imødekommer mine behov.

Begge de behandlinger jeg havde med Andres har virkelig givet mig ro og lysten til at blive ved med at komme hos han for at pleje mine tænder.

Hans professionalisme kan man ikke sætte en finger på, han var tålmodig, forstående, og forstå virkelig hvordan man behandler en patient med så stor udfordringer som mig selv. Han tacklede min frygt med en god blanding af medfølelse og humor som virkelig har sat et godt indryk hos mig.

Så jeg kan med hånd på hjertet anbefale TeamTand og især både Andreas og Sabrina hvis man som mig ikke er så tryg ved tandlægen.

30. Oktober 2024

Antwort von Teamtand

Tusind tak for din søde anmeldelse, Rafael 😊 det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og mødt med forståelse hos os. Vi giver dine søde ord videre til Andreas og Sabrina.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på denne tandlæge (Andreas)

Jeg havde en tid hos Teamtand og blev sendt ind til tandlægen Andreas. Det var en oplevelse, jeg ikke ønsker for nogen, for den var desværre ikke særlig rar.

Jeg havde et hul i tanden og skulle have lavet en fyldning. Efter behandlingen skulle fyldningen justeres, fordi den var for høj. Her blev tandlægen tydeligt irriteret over, at han skulle gentage justeringen flere gange. Da jeg sagde, at jeg stadig kunne mærke fyldningen, når jeg bed sammen, blev han mere sur – fordi han havde travlt.

Jeg fik en klar fornemmelse af, at han bare gerne ville være færdig med mig for hurtigt at kunne tage den næste patient. Til sidst sagde han, at han ikke kunne gøre det bedre. Senere kunne jeg stadig mærke, at jeg bed på fyldningen, og det var meget generende.

Det kan simpelthen ikke passe, at det ikke kan gøres bedre – jeg havde jo min egen tand før, og den passede helt fint, så hvorfor skulle det nu være umuligt?

Gennem hele forløbet oplevede jeg, at han havde en meget dårlig attitude, og jeg følte mig ikke som en rigtig patient, men bare som én, der skulle overstås hurtigt. Det var en meget ubehagelig oplevelse, og jeg ønsker bestemt ikke at komme til ham igen.

23. Oktober 2025

Kære Peter,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du ikke følte dig ordentligt mødt i forbindelse med dit besøg, og at forløbet har været ubehageligt for dig. Det er vigtigt for os, at alle patienter føler sig taget seriøst og har en tryg oplevelse.

Vi beklager, hvis du har oplevet en attitude, der ikke levede op til dine forventninger. Det tager vi alvorligt og følger naturligvis op internt.

Af hensyn til tavshedspligten kan vi ikke gå ind i konkrete behandlingsdetaljer her. Du er dog meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå forløbet sammen og se på en løsning. Du kan ringe til os på 48 80 59 60.

Pia, Teamtand

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dyrt men godt.

20. Oktober 2025

Antwort von Teamtand

Tak for din ærlige feedback, Lucas 😊 vi er glade for at høre, at du trods alt havde en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling og god stemning i klinikken

Hyggelig og god atmosfære og træde ind i. 🍂🍁
Ikke min egen faste tandlæge, men teamtand kunne hjælpe mig med og få opereret en visdomstand ud hurtigere end min egen tandlæge kunne og det skete i går.
Søde og imødekommende, forklarede godt og der var smil og sjov, imens de var i gang med og fjerne min tand 🦷
Imorges blev jeg ringet op og hørt hvordan de sidste 24 timer havde været og jeg kunne svare at jeg slet ikke har haft ondt eller taget smertestillende siden det de gav mig på klinikken. 🦷🤞🏼
Jeg overvejer stærkt om jeg skal flytte tandlæge til dem, da kommunikationen har været god siden jeg henvendte mig til dem 🦷🙂

16. Oktober 2025

Antwort von Teamtand

Tusind tak for de søde ord, Emilie. Det glæder os at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os - og vi vil glæde os, hvis du vælger os som din faste tandlæge 😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtigt, engageret og kompetent team

Har været patient hos teamtand gennem efterhånden flere år og har både fået lavet bro, krone og transplantater af min tandlæge Kami. Kami er yderst kompetent, dygtig og professionel og sørger i hvert tilfælde at yde den ærligste rådgivning. Har været meget tilfreds.
Personalet i Teamtand er simpelthen så servicerende og personlige, så stor ros til dem alle. Har kun mødt professionelle, dygtige og engagerede medarbejdere på alle plan. Er i gang med en behandling, så min endelige bedømmelse kommer, når den er overstået, men er helt sikker på, at jeg bliver tilfreds.

16. Oktober 2025

Antwort von Teamtand

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Gitte 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og vores team. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Kami og resten af personalet.

Fantastisk sted

Fantastisk sted, virkelig dejlig betjening også er de alle bare super søde deroppe. Man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem og generelt en rigtig god behandling. Tak for at give en dejlig oplevelse hver evig eneste gang.

14. Oktober 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse, Jennifer 😊

God oplevelse

Rigtige gode oplevelser hos teamtand. Jeg har været gennem et bøjle forløb i 1 år og der har på intet tidspunkt været noget at klage over. Alle er super søde, både tandlægerne, assistenterne og receptionen.

10. Oktober 2025

Antwort von Teamtand

Tusind tak for din søde anmeldelse, Isabella. Vi håber, du er glad for dit nye smil 😁

Kan klart anbefales

Utrolig venlige og kompetent personale som gør alt for at besøget bliver en god oplevelse

8. Oktober 2025

Tak for de søde ord, Jens! 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt og venligt fra man kommer…

Professionelt og venligt fra man kommer ind til man går igen.

Godt introtilbud og gode råd til sundere tænder.

2. Oktober 2025

Antwort von Teamtand

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, Frank 😊 Vi håber, at vi kan blive din foretrukne tandlæge fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er rædselsslagen for tandlæger

Jeg er rædselsslagen for tandlæger, men på Teamtand er de utrolig søde, jeg var hos Simone til et tandeftersyn første gang og har været der siden. Priserne er rimelige, servicen er i top og man føler sig tryg og i gode hænder
Maria Buch

30. September 2025

Antwort von Teamtand

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg hos os. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Simone 😊

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Man føler sig i møde kommet. Hyggelige omgivelser. Go behandling.

26. September 2025

Tak for den fine anmeldelse, Marianne ☺️

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling, har været kunde siden de åbnede deres virksomhed i Ballerup centret. Har haft mange forskellige slags behandlinger (hul, fyld, rens, tandblegning, osv.), selvom jeg er ret bange for at gå til tandlægen skaber de et beroligende miljø med deres indretning, musik og venlighed.

23. September 2025

Antwort von Teamtand

Tak for de søde ord, Nadia. Vi er glade for at du følger dig tryg hos os ☺️

Tak for jer.

Tak for, at passe på min datter. Mens jeg fik ordnet, det der nu skulle ordnes.

Det er mit andet besøg. Og efter 1. besøg grublede jeg over, hvorfor jeg ikke har været her før. Jeg har efterhånden besøgt mange kliniker. Men I kan noget. I har simpelthen knækket koden.
I er super kompetente, I udgør et fantastisk team, I har taleevnerne i orden. Min anbefaling, I skal brande jer mere. For der er mange som leder efter en god tandlægeklinik.

17. September 2025

Antwort von Teamtand

Tusind tak for din søde anmeldelse, Shasmin 😊 det betyder meget for os at høre, at både du og din datter har haft en god oplevelse hos os.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr