Teamtand Bewertungen 467

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået æren af både at blive behandlet af Andreas og Mathias fra Ballerup afd og jeg er lykkelig for at have valgt teamtand som tandlæge. De er søde, effektive og får en til at føle sig tryg og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse hos Andreas og Sabrina hos Team Tand i Ballerup. Jeg skulle have lavet to huller og var rædselsslagen inden, men jeg mærkede ikke det mindste og det hele gik så hurtigt. Jeg led... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig rart sted at komme. Jeg har været hos forskellige tandlæger men TeamTand i Ballerup er nu min faste tandlæge, uden tvivl en kæmpe favorit. De tager rigtig god hånd om en og giver også plads t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har mega tandlægeskræk, men hos Teamtand er de super søde og omsorgsfulde. Frederik (tandlægen) sagde hele tiden, hvad han lavede og roste mig og den søde klinikassistent, lagde af og til en hånd... Mehr ansehen

1. Zahnarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse (så meget som det nu kan blive hos en tandlæge)

At besøge tandlægen kræver fra min side tillid. Tillid til at de laver et ordentligt stykke arbejde, men også at de er gode til at forklare hvad der skal ske i behandlingen OG hvad der sker UNDER behandlingen. Sidst men ikke mindst må min tandlæge også gerne være med på udviklingen i de nyeste metoder indenfor de forskellige typer af behandling.
Alt det får jeg når jeg besøger Team Tand i Greve.
Desuden bliver jeg mødt af et smilende personale hvor jeg føler mig velkommen.

4. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og flot arbejde.

Super service og flot arbejde.
Lækker og ren tandklinik i Ballerup. Imødekommende modtagelse i receptionen. Super flot og grundigt arbejde på trods af, at jeg kun skulle have almindelig tandrensning og tjek.

30. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service og tryg behandling

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Simone i dag. Hun var utrolig professionel, grundig og skabte en behagelig atmosfære under hele besøget. Jeg følte mig i trygge hænder, og hun tog sig tid til at forklare alt, så jeg følte mig godt informeret. Jeg kan varmt anbefale Simone som tandlæge!

29. Oktober 2024

Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft hos en tandlæge! Jeg har haft tandlægeskræk hele livet og udskyder altid mine aftaler, men hos Tandteam følte jeg mig virkelig tryg. Der er en rolig atmosfære og behagelige omgivelser, når man træder ind. Receptionisten var venlig og imødekommende og fik mig til at føle mig godt tilpas. Under selve tjekket var personalet meget forstående og tog sig tid til at gøre mig tryg. Jeg vil varmt anbefale Tandteam til alle med tandlægeskræk!

9. Oktober 2024

Fantastisk oplevelse trods komplikationer - i gode hænder hos Team Tand

Min behandling hos Team Tand ved tandlæge Kami har strakt sig over ca. et år, hvor jeg har fået 6 implantater. Der opstod flere komplikationer undervejs, men disse skyldtes ikke udygtighed hos Kami, men snarere uheldige og uforklarlige omstændigheder i min knoglebygning. Kami håndterede hver situation yderst professionelt og med en stor grad af empati, hvilket gav mig tryghed gennem hele forløbet.

Personalet har altid været venlige og hjælpsomme og sikrede, at Kami blev underrettet, hvis der var behov for det. Jeg fik altid hurtigt svar og støtte.

Jeg kan varmt anbefale Team Tand og især Kami til alle, der overvejer tandimplantater. Du vil være i trygge hænder, og priserne er konkurrencedygtige.

31. Oktober 2023

Et anbefalelsesværdigt besøg

Det var mit første besøg i klinikken, og det bedste og mest trygge tandlæge check, jeg har fået. Den gode oplevelse starter allerede i receptionen med en smilende receptionist og flotte omgivelser. Min tandlæge Simone Harder var både hurtig og grundig, og vigtigst af alt så tog hun sig tid til at forklare mig, hvad hun gjorde undervejs, hvilket gjorde mig tryg i tandlægestolen. Jeg kan varmt anbefale klinikken og Simone til alle!

7. Oktober 2024

Fantastisk oplevelse

Havde mit første og nok ikke sidste besøg hos team tand Ballerup, hos den gode tandlæge Simone og klinikassistent pernille.
Et godt styks arbejde og hyggelig stemning under tandtjekket.

1. Oktober 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Jeg har tandlægeskræk men følte mig i meget trygge hænder og skrækken blev taget alvorligt, og der var sat god tid af.

24. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid starter den gode oplevelse…

Som altid starter den gode oplevelse ude i receptionen! Smilende og imødekommende.
Jeg har været inde hos flere af tandplejerne og tandlægerne der er hos Teamtand ( og når man ikke er glad for tandlægen generelt så kræver det virkelig en tillid til klinikken ) og har kun haft gode oplevelser.
Jeg vil klart anbefale Teamtand,og har også gjort det, til andre.

24. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du søger en tandlæge

Hvis du søger en tandlæge, der er både professionel, venlig og yderst kompetent, så kan jeg kun anbefale Kami Karimian på det varmeste. Hver gang jeg kommer til klinikken, både i Greve og Ballerup, bliver jeg mødt af venligt og imødekommende personale, som får mig til at føle mig tryg og godt tilpas. Kami er meget dygtig og grundig i sit arbejde, og jeg har altid følt mig i gode hænder. Han tager sig tid til at forklare behandlingsforløbet på en rolig og forståelig måde, hvilket har fjernet enhver nervøsitet, jeg tidligere har haft omkring tandlægebesøg.

20. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Måske lidt dyrere end andre men…

Måske lidt dyrere end andre men kvalitet hele vejen igennem og en faglig stolthed der kan mærkes fra start til slut.

Tak furkan for det du allerede har gjort og kommer til at gøre for mig. Allerede ved første besøg følte jeg mig i trygge hænder og jeg plejer normalt at ryste gennem hele kroppen.

Og virkelig sødt personal I har

11. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende erfaring

Sød og rar tandplejer, men hun manglende erfaring. Tandrensning gjorde ondt mange gange hvilket ikke skete nogen af de mange gange min tandlæge har gjort det gennem tiden.
Suspekt at betalingen vis mobilepay gik direkte ind på klinikejerens privat konto og ikke på erhvervskonto

12. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr