Unternehmen hat geantwortet
Na veel stres of wij onze locatie op tijd zou halen, hebben wij de taxi kunnen nemen bij deze chauffeur. Beste meneer heeft ons opgehaald op het station. Vanuit hier zijn we met veel geduld en vriende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Van tevoren taxi's besteld én betaald voor een groep, de heenweg geen probleem, de terugweg kwamen de taxi's niet opdagen, moeilijk contact te maken en daarna allerlei excuses. Het was al heel duur,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Taxi Utrecht is een jong en vooruitstrevend bedrijf. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten personenvervoer, luchthaven transfers en zakelijk vervoer in en rondom Utrecht. We hebben de beschikking over een uitgebreid wagenpark en ervaren chauffeurs.
Jaarbeursplein 15, 3521 AM, Utrecht, Niederlande
Op tijd opgehaald, lief en aardige chaffeur.
Meest betrouwbare taxi in Utrecht! Fijne gesprekken, altijd optijd en goede prijs! Zeker een aanrader!

Antwort von Taxi Utrecht org
Snelle service ondanks de tijd erg aardige mensen en goede taxi.

Antwort von Taxi Utrecht org
Taxi Utrecht naar hilversum met een mooie prijs en lieve chauffeur

Antwort von Taxi Utrecht org
Fijne taxi, fijne gesprekken en een slelle rit. Zeer vriendelijk.

Antwort von Taxi Utrecht org
Al een aantal keer gebruik gemaakt van dit taxibedrijf en ik ben zeer tevreden over de service. Taxi is er eigenlijk altijd binnen 10 minuten. Auto’s zijn schoon en het is altijd gezellig met de chauffeurs. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de chauffeurs wachten met wegrijden totdat ik binnen ben.

Antwort von Taxi Utrecht org
Bestse ervaring ooit, goeie service en perfecte kwaliteit!!

Antwort von Taxi Utrecht org
Heel vriendelijk en sociaal in om gang echte een aanrader

Vriendelijke behandeld
En een goeie prijs voor de rit!

Antwort von Taxi Utrecht org
Khalid is een top chaffeur lekker snel en vriendelijk

Antwort von Taxi Utrecht org
Uiterst vriendelijke chauffeur, van utrecht naar Geldermalsen

Antwort von Taxi Utrecht org
Ik heb bijna mijn vlucht moeten missen door een ander taxibedrijf. Gelukkig heeft taxi Utrecht mij kunnen redden door snel een taxi te sturen, een hele fijne en ontspannen rit en zelfs een flesje water aangeboden, dankzij deze toppers was ik op tijd op Schiphol!
Bedankt!

Antwort von Taxi Utrecht org
Taxi van Walibi naar Maarssen zeer goede service en vriendelijke chauffeur

Antwort von Taxi Utrecht org
Beste taxi van utrecht. Zekerweten een aanrader👍🏽

Antwort von Taxi Utrecht org
Ik heb onlangs gebruikgemaakt van taxiutrecht. Org, van Utrecht naar Schiphol en ik ben zeer tevreden over de service. De chauffeur was vriendelijk en op tijd, en de rit verliep soepel. De auto was schoon en comfortabel, wat de reis nog aangenamer maakte. Wat ik vooral waardeerde, was de goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor deze uitstekende service betaalde ik een eerlijke prijs. Ik kan dit taxi bedrijf zeker aanraden voor iedereen die snel en betrouwbaar van Utrecht naar Schiphol wil reizen

Antwort von Taxi Utrecht org
Een rit vanuit Utrecht naar Zoetermeer, chauffeur was ruim op tijd en heel vriendelijk!
Een dikke aanrader!

Antwort von Taxi Utrecht org
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.