Tastefulness Bewertungen 97

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en chips kun med olivenolie salt og kartofler og de smager mega godt , jeg skal helt sikkeret have flere

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke bare en traditionel gavekasse. Absolut lækkerier i topklasse. Meget tydeligt, at der er tænkt på enhver detalje. Derfor får man også lyst til at åbne og lukke kassen et par gange for at få den fa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres udvalg af nye og spændende varer er stort. Det er en fornøjelse at modtage den flot indpakkede kasse med lækkerier.Har aldrig smagt trøffel før, her kan du købe trøffel olie,chips, grissini,pean... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god service. Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sar... Mehr ansehen

1. Feinkost-Metzgerei
  2. Geschäft für Präsentkörbe

Vom Unternehmen geschrieben

Tastefulness er en webshop dedikeret til at levere eksklusive gavekurve fyldt med nøje udvalgte delikatesser. Vi er passionerede omkring at skabe unikke smagsoplevelser, som kombinerer høj kvalitet og æstetik. Vores gavekurve indeholder produkter fra producenter i Nordsjælland og Europa. Vi lægger stor vægt på at udvælge delikatesserne for at sikre den perfekte uforglemmelige oplevelse for modtageren. Tastefulness – etableret med kærlighed til smag og kvalitet.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service i uvant niveau. Havde glemt at tilføje tekst til kort, fik lynhurtig hjælp via hurtig mailkorrespondance og dialog omkring præcis leveringsdato, henset til udfordringer grundet snevejret.

3. Februar 2026

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Det glæder og varmer meget at høre, at servicen blev oplevet på et uvant højt niveau. ❤️
Dejligt, at der hurtigt kunne findes en løsning via mail, og at den præcise leveringsdato faldt på plads. 🎁
Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse - det betyder rigtig meget. 🥰
Sara - Ta stefulness.dk 💝

Tusind tak for de 5 stjerner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Godt at leveringen var fremme til tiden og i fin stand. Vi gør meget ud af, at alt er pakket fint, så det også kommer pænt frem. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og leveret til…

Lækre produkter og leveret til tiden.Kan anbefales

20. Januar 2026

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰🌟 - og anbefaling. Og dejligt at du synes vores produkter er lækre. 😊
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. 🙏

Fantastisk webshop oplevelse

Super fin service, skøn indpakning, dejlig personlig hilsen. Fremragende oplevelse.

21. Januar 2026

Tusind tak for de 5 stjerner.❣️⭐️
Hvor er det dejligt at høre, at både service, indpakning og den personlige hilsen blev værdsat. 🥰
Tak for de fine ord - og at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. 💛
Sara - Tastefulness.dk 🤗

Genial gave

Vi skulle til fødselsdag hos en god ven, så jeg udvalgte nogle lækkerier til ham. Meget nemt.
Pakken kom hurtigt, og den pakke, hvori indholdet lå, var simpelt hen så pæn og nydelig, at jeg ikke behøvede pakke ind yderligere.
Indholdet gjorde stor lykke hos fødselaren, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg pakker en gave fra Tastefulness - også til mig selv.
I tilgift fulgte der er kært kort med til mig. Det var så hyggeligt!
Tusind tak.

13. Januar 2026

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for den dejlige og hjertevarme anmeldelse. ❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvor er det skønt at høre, at det var nemt at finde den helt rigtige gave - og at indpakningen gjorde det ekstra let og hyggeligt.
Det glæder os så meget at høre, at indholdet bragte lykke hos fødselaren, og at det lille kort også gav et smil med på vejen. ☺️
Tak for tilliden, de varme ord og de 5 stjerner - det betyder utrolig meget. 💛✨
Sara - Tastefulness.dk 😊

5 kæmpe store stjerner

Mega god service.
Der blev lavet fejl fra fragtfirmaet, pakken blev afleveret et forkert sted, for derefter at forsvinde helt. Under det forløb blev jeg løbende orienteret pr. tlf og mail, af Sara fra Tastefulness.
Ud over mega god service var varerne pakket smukt ind, der var et håndskrevet kort med i pakken.
Det er butik jeg varmt kan anbefale, jeg følte mig virkelig godt behandlet.
Så 5 store stjerner fra mig.

20. Januar 2026

Antwort von Tastefulness

Tusind, tusind tak for den utrolig fine anmeldelse. ⭐️🥰
Det varmer virkelig, at trods et uheldigt forløb med fragtfirmaet, at du oplevede forløbet blev taget hånd om og løbende fulgt op.
Hvor er det dejligt, at både den personlige kontakt, indpakningen og det håndskrevne kort blev værdsat.
Tak for de varme ord, den store anbefaling og de 5 stjerner. Det betyder mere, end du aner. 💛✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin oplevelse med hurtig levering

Fin oplevelse med hurtig levering og varerne levede op til forventningerne

5. Januar 2026

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse. ❣️⭐
Dejligt at høre, at oplevelsen var god, leveringen hurtig, og at varerne levede op til forventningerne.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det betyder meget. 💛
De bedste hilsner Sara - Tastefulness.dk 💝

Super lækker !

Fået leveret de skønneste produkter , i den smukkeste og sikkereste indpakning selvom det ikke var en gave !
Hurtigt nemt !
Mine bedste anbefalinger !

11. November 2025

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produkterne og indpakningen - også selvom det ikke var en gave. Vi gør os meget umage med både kvalitet og oplevelse, så det betyder rigtig meget for os, at du havde en god oplevelse. ☺️
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. ❤️

Dejlige produkter.

10. November 2025

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er rigtig glade for, at du synes, vores produkter er dejlige.

Fin levering perfekt produkt

Fin levering perfekt

10. November 2025

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟
Det glæder os at høre, at leveringen var fin og lige som den skulle være. Tak fordi du valgte os. 🥰

Meget tilfreds

Lækre produkter, god og forsvarlig indpakning og en venlig personlig hilsen vedlagt. Det bliver ikke bedre

31. Oktober 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! 🥰🌟
Det betyder meget, at du sætter pris på detaljerne. Det er netop det, vi gerne vil give vores kunder.
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en så flot anmeldelse! 💚

Sara - Tastefulness.dk 🤗💝

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre produkter til gode priser…

Super lækre produkter til gode priser :-)

24. Oktober 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤩
Dejligt at høre, at produkterne lever op til forventningerne, og at priserne falder i god smag. 🥰

Super produkter og service

Et udvalg af kvalitets produkter, fantastisk til en anderledes spændende gave, som modtager blev så glad for.
Ekspedition Serviceniveau og Forsendeslse fungere perfekt.

21. Oktober 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om både vores produkter og service - og at de fungerer godt som en anderledes gave. Det betyder meget for os! 💝

Hurtig og fantastisk service

Mine varer blev leveret hurtigt.
Jeg fik bestilt en forkert vare, men kontaktede Tastefulness og bestillingen blev rettet med et smil, så jeg fik det, jeg godt kunne tænke mig.

29. September 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for de flotte ord! 🥰
Det betyder meget, at du deler din gode oplevelse. 💛
Bedste hilsner Sara - Tastefulness.dk

Fantastisk

Fantastisk de lækreste gave kasser

15. September 2025

Antwort von Tastefulness

Tak for de fem stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Så dejligt, at det har været en god oplevelse - og vores gavekasser har skabt glæde. 🤩🎁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en meget nem hjemmeside

Det var en meget nem hjemmeside, med de lækreste varer. Der var sød betjening, da jeg selv ville hente mine varer. Det er anbefalelsesværdigt

16. September 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for din fine anmeldelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dejligt at høre, at både webshoppen og afhentningen fungerede godt.
Det betyder meget med din anbefaling – håber delikatesserne bringer glæde. 🫶🌸

God opvelelsen

Rigtig god oplevelse med Tastefulness. Hurtig levering, godt pakket ind og uden en masse overflødig pap. At der også var nogle vareprøver med gjorde ikke oplevelsen oplevelsen dårligere!

9. September 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for de flotte ord! 🌟
Det glæder os meget, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Tastefulness – både med levering, indpakning og de små ekstra vareprøver.
Vi håber, at du får glæde af dem, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang. 🤗

Superlækre og unikke produkter

Superlækre og unikke produkter, flot indpakning og virkelig god kundeservice. En gave med wow-effekt – varmt anbefalet!

19. August 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for den flotte anmeldelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰
Det gør os virkelig glade at høre, at både produkterne, indpakningen og servicen har givet en oplevelse med wow-effekt. Det er lige præcis den følelse, vi håber, at vores gaver giver. Tak for at dele din oplevelse og anbefaling. 😊
Bedste hilsner Sara - Tastefulness 🎁

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Og varerne var lækre.

5. August 2025

Antwort von Tastefulness

Tusind tak for den fine anmeldelse. ❤️⭐️
Dejligt at varerne levede op til forventningerne. 😊

Tusinde tak for din fine anmeldelse. 🥰 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og dejligt at høre, at du IGEN var tilfreds med service og hurtig levering. 🚚
Bedste Hilsner Sara - Tastefulness.dk 🤗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr