Tænk dig om før du handler hos Tanzmaus
Forretning med mange forskellige forskellige dansesko, og et kæmpe udvalg. Hurtig levering, hvor man spare besværet ved at bestille fra England. Men……. For der er et kæmpe men:
Hvis man handler, skal man håbe på at det ikke bliver nødvendigt at lave en reklamation, for så bliver det besværligt! Man bliver betragtet som en der prøver at snyde, skal dokumentere op og ned af stolper, at reklamationen er berettiget.
Havde købt adskillige par dansesko, hvoraf det ene par viste sig at være forskellige størrelse, og med forskellige udtryk. På trods af massevis af billeder som dokumentation, blev min reklamation alligevel mistænkeliggjort, opsætningen af skoene på de tilsendte dokumentationsbilleder blev betvivlet, og jeg blev hele tiden bedt om yderligere dokumentation, med nye vinkler, opsætning og henvisning til deres forholdsregler til deres leverandør. Der udover skulle jeg forholde mig til pris på forsendelse, som de i henhold til eu skal betale etc.
Selv da jeg bad om at få lov at refundere skoene, skulle jeg dokumentere at der var en retmæssigt grund til dette.
Efter 5 ugers skriveri frem og tilbage, hvor jeg gjorde opmærksom på, at jeg ville klage til Forbruger Europa, skete der endelig noget, og jeg fik mine penge tilbage.
Så bestemt ingen anbefaling herfra.