Ik gebruik al meer dan 40 jaar bruinen zonder zon , maar dit product is werkelijk het beste dat ik ooit gebruik heb. Mooie natuurlijke kleur en mooi uitgestreken . Heel gemakkelijk aan te brengen me... Mehr ansehen
Ik zag de advertentie steeds voorbij komen en twijfelde even om te bestellen, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Ik wilde graag een natuurlijk kleurtje, zonder dat oempa loempa-effect — en d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sedert de nieuwe verpakking heb ik niet meer hetzelfde resultaat, voorheen bij mij perfect, nu geler van kleur en veel sneller actief het product. Dus ik verkoos voorheen
Unternehmen hat geantwortet
Heb mij ingesmeerd en net of ik 1 week op vakantie ben geweest zonder strepen ben diep bruin nu geweldig product👍love it
Vom Unternehmen geschrieben
Bij www.tanningglamour.nl kun je eenvoudig en snel de beste zelfbruiners en accessoires online bestellen, 24/7, vanuit het comfort van je eigen huis. Wij bieden een breed scala aan premium zelfbruinerproducten, waaronder Tanning Lotion, Tanning Drops, en handige applicatie-accessoires voor een vlekkeloze en professionele applicatie. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, veganistisch en diervriendelijk geproduceerd. Ze bevatten geen toegevoegde parfums, zodat je kunt genieten van een subtiele, aangename geur zonder sterke chemische geurstoffen. Bovendien zijn al onze zelfbruiners verrijkt met Vitamine E, wat zorgt voor extra hydratatie en verzorging van je huid. Of je nu kiest voor onze zachte Tanning Lotion, de intensieve Tanning Drops voor een diepere kleur, of de handige applicatie-accessoires, bij Tanning Glamour heb je alles in huis voor een stralende, egale teint op een verantwoorde manier. Let op: We werken volledig online, wat betekent dat je de bestelde artikelen helaas niet bij ons kunt ophalen. Doordat we geen fysieke winkel hebben, besparen we op kosten zoals huur en personeel, waardoor we onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit.
Alkmaar, Niederlande
- support@tanningglamour.nl
- tanningglamour.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik sta vol met plekken is zoals de…
Ik sta vol met plekken is zoals de andere tannings sorry hoor allen ik krijg het niet weg met niks niet mijn handen nek armen voeten vreselijk

Antwort von Tanning Glamour
Twijfelde eerst… maar wát een resultaat!
Ik wilde graag een natuurlijk kleurtje, zonder dat oempa loempa-effect — en dat is precies wat deze tanning lotion doet. De levering was super snel en het resultaat is prachtig: een gezonde, natuurlijke bruine tint waar ik continu complimentjes over krijg. Precies zoals ik het wilde!

Antwort von Tanning Glamour
Het product werkt zeer goed
Het product werkt zeer goed. Vrijft goed uit en geeft een mooie bruine tint

Antwort von Tanning Glamour
Snelle levering en ziet er mooi uit.
Snelle levering en ziet er mooi uit.
Echter ik vind de kleur die het achterlaat op je huid erg oranje. Ziet er wat nep uit.

Antwort von Tanning Glamour
Ik dacht een slechte ervaring te…
Ik dacht een slechte ervaring te hebben, contact gehad en een aantal tips en om het goed te maken zijn er nog dingen nagestuurd. Al met al super service en met de juiste tips gaat t nu super goed met een heel mooi resultaat!!

Geweldige Service
Hallo,
De Tanning Drops zijn geweldig. En het verzorgt ook tevens mijn gezicht. Ben er heel blij mee en ook voor de snelle service en jullie behandel plan. Echt top heel tevreden.

Antwort von Tanning Glamour
Goede service maar de geur van het…
Goede service maar de geur van het product valt erg tegen... een sterke zelfbruiner geur

Doet wat het zegt!
Doet wat het zegt!
Na 1x smeren al mooi egaal bruin met gebruik van de handschoen.
Geeft niet af en heeft een mooie kleur.

Het product
Het product is zoals ze het beschrijven.
Klopt da de kleur heel mooi bruin natuurlijk is zonder vlekken en heeft een natuurlijk bruin effect.

Antwort von Tanning Glamour
De aller BESTE bruining zonder zon
De aller BESTE bruining zonder zon! Geweldig produkt

Antwort von Tanning Glamour
Voor mij geen zonnebanken meer.
Voor mij geen zonnebanken meer.
En ook het beloofde resultaat!
Ben dus zeer tevreden.

Antwort von Tanning Glamour
Product dat niet oranje uitslaat
Had het niet verwacht maar ben er erg blij mee. Laat geen strepen achter en wordt niet oranje zoals vele andere producten. Gaat niet af op mijn kledij En blijft na het douchen.

Antwort von Tanning Glamour
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.