Tandklinikken Wølund & Wolf Bewertungen 55

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har netop modtaget en regning på 300 kr for 3 min hvor jeg nærmest ikke nåede at hænge min jakke. Jeg havde forinden ringet til sekretæren med spørgsmål om et forløb jeg havde fået et tilbud på. Fik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ellers været glad for den behandling, som jeg har modtaget indtil d.d., hvor en furie af en tandlæge efter at have kigget kort på røngtenbilleder, proklamerede som et maskingevær, at to tænder er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er virkelig utroligt at jeg skal betale over 800 gode ganske danske skatteplagede kroner for at få en stifttand sat fast, når det er de "pilfingre" altså tandlæger og tandplejere der ifm. med u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale denne tandklinik, lige fra man træder ind af døren møder man søde medarbejdere som er smilende og hjælpsomme, god og tryg stemning. Og så er jeg så heldig at have den bedste,... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Dentalhygieniker

Vom Unternehmen geschrieben

Høj kvalitet til færre penge. Vi har professionelle tandlæger og tandplejere under samme tag, hvor vi har fokus på høj kvalitet til yderst rimelige priser. Vi giver gerne et gratis og uforpligtigende overslag på implantater, kroner og broer på op til flere tænder. Vi glæder os til fortsat at kunne byde dig velkommen hos Wølund & Wolf.

2,8

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

jeg bliver altid godt behandlet når jeg…

jeg bliver altid godt behandlet når jeg efter syn hos tandplejerenog
hos tandlægerne
Hilsen Knud

5. November 2020

Antwort von Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for den gode anmeldelse Knud.
Du må endelig fortælle os hvad vi evt. kan gøre bedre næste gang du kommer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søgte efter ny tandlæge som var god til…

Søgte efter ny tandlæge som var god til kroner. Fandt Tandklinikken Wølund & Wolf via Google. Fik en super venlig behandling allerede ved tidsbestillingen i telefonen og tillige en hurtig tid. Ved ankomst på dagen bliver man modtaget af to smilende og glade piger i receptionen som byder velkommen i rigtig hyggeligt venteværelse.
Forundersøgelsen resulterede i to overslag på hhv. tandudtrækning samt ny krone, som hurtigt blev accepteret, da de var lidt billige end min "gamle" tandlæge. Efter super kompetent behandling af Louise, viste det sig at prisen endda blev en hel del billigere end overslagene, da overslagene var max. pris. En helt igennem super god og positiv oplevelse.

2. November 2020

Antwort von Tandklinikken Wølund & Wolf

Wauv. Det er lige så vi rødmer :-)
Det varmer helt fantastisk at høre om sådan en oplevelse, og vi blev alle sammen utrolig glade, for at læse din anmeldelse, så 1000 tak for det. Vi håber meget på, at vi får muligheden, for at gøre det lige så godt næste gang du skulle have brug for en tandlæge.

De bedste hilsener fra os.

Professionel Tandbehandling

Tandlægerne Wølund og Wolf kan anbefales, hvis man søger en professionel og kompetent tandbehandling til en rimelig pris, i afslappede og rolige omgivelser. Intet der kan forbedres. Altid god service og glad personale.

28. September 2020

Antwort von Tandklinikken Wølund & Wolf

Det var en meget dejlig anmeldelse at læse. Tusinde tak for det Karsten.
Vi vil gøre alt for at dine fremtidige besøg bliver lige så gode :-)

Flot arbejde

Flot arbejde.

Meget professionelt arbejde og venligt/imødekommende personale.
Priserne er der heller ikke noget at udsætte på.
Jeg er meget tilfreds.

15. September 2020

Antwort von Tandklinikken Wølund & Wolf

Det gør os stolte når vi ser en så fin anmeldelse. Mange tak June.
Vi vil gøre vores bedste for at dit næste besøg bliver lige så godt.

Hej W&W

Hej W&W

Venlig og dejlig modtagelse når jeg træder ind af døren, tak piger.

God behandling, (tror jeg nok) jeg kommer der tit.

Jeg har desværre problemer med at forstå hvad der bliver sagt af tandplejeren pga. af sproget.

Kjeld Horn

25. Juli 2020

Hej Kjeld.

Mange tak for din anmeldelse, med feedback. Den/det er vi meget glade for.

Vi finder det beklageligt, at du har haft oplevelsen af, ikke at kunne forstå tandplejeren, da alle vores tandplejere snakker dansk. Det kan evt. skyldes at vi pga. COVID-19 situationen bruger både mundbind og visir, hvilket kan gøre det vanskeligere at kommunikere under behandlingen.
Men..vi vil tage din gode feedback til os, og vi vil være opmærksomme på at være endnu tydeligere i vores kommunikation fremover, da det selvfølgelig er vores ansvar at det når frem til modtageren.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at bede receptionen om at booke dig ind hos en anden tandplejer hos os, såfremt du mener det er nødvendigt, da alle skal føle at kommunikationen er i orden.
Igen mange tak for den gode feedback.

Meget fin behandling

Meget fin behandling - meget sød tandlæge - alle er venlige, og så skal man altså langt ned i Polen for at få det billigere!
Tak - og tilgiv mig, at jeg ikke håber, vi ses igen :-)

8. Juli 2020

Hej Tom :-)
Vi er glade for at høre, at du har befundet dig godt under dit besøg hos en af vores dygtige tandlæger.
Også tak fordi du bemærker at vi prøver at holde vores priser yderst fair for vores patienter.

Det håber vi selvfølgelig heller ikke , men håber dog at du har os i tankerne næste gang bisserne evt. skulle trænge til service ;-)

Glad for Wølund og Wolf

Kan klart anbefale Tandklinikken Wølund & Wolf. Søde og yderst kompetente, og med tid og plads til os, der normalt ikke synes, at et tandlægebesøg er særligt rart.

Man føler sig i sikre og rolige hænder hele vejen, hvilket er alfa og omega for mig, med en anelse tandlæge skræk. Klar anbefaling herfra. 👍👍

24. Juni 2020

Antwort von Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for de rosende ord Christian.
Det er dejligt at høre, at du føler dig tryg hele vejen gennem forløbet/besøget. Vi vil sørge for at gøre det mindst lige så godt næste gang du kommer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kompetent og grundigt tandeftersyn

Kompetent og grundigt tandeftersyn. Kan kun anbefales og til en rimelig pris.

18. Juni 2020

Antwort von Tandklinikken Wølund & Wolf

Mange tak for din fine anmeldelse Erik :-)
Det er dejligt at vide at du vil anbefale os.
Tag endelig fat i os næste gang du er på besøg, og fortæl hvad vi evt. kan gøre bedre.

Fantastisk personale

Fantastisk personale, søde og flinke.

3. Juni 2020

Hej Helle.
Mange tak for den fine bedømmelse. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse ved vores personale. Vi giver de søde ord videre til dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne takke for en altid venlig…

Jeg vil gerne takke for en altid venlig og professionel behandling, når jeg har besøgt klinikken. Både ved modtagelsen og ved selve behandlingen er jeg altid blevet professionelt betjent, og hvis jeg står i et akut problem, har klinikken altid fundet en extraordinær tid i nær fremtid til mig. Endvidere føler jeg, at personalet altid giver sig god tid i forbindelse med min tandbehandling. Selv da jeg var til kontrol d. 23.04 (midt under Coronakrisen) følte jeg mig helt tryg, så jeg har anbefalet og vil stadigvæk anbefale jer til venner og bekendte. Med venlig hilsen Søren Kristiansen

27. April 2020

Kære Søren.
I en svær tid som denne, så varmer det ekstra meget at læse din fine anmeldelse af os. Vi værdsætter at du har brugt tiden på det, og vi er superglade for at høre at vores klinik og personale får dig til at føle dig tryg.
Tusinde tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God klinik med rimelige priser.

Super klinik👍 Jeg har gået på tandklinikken i nogle år med stor tilfredshed, og har fået dygtig, kompetent og meget tilfredsstillende behandling. Personalet er yderst venlige og imødekommende, og priserne er fornuftige og rimelige🇩🇰🤗

28. März 2020

Hej Mogens.
Det er flotte ord, og vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive dem. 👏 Mange tak.
Vi glæder os til at se dig igen her på klinikken 😊

Dejligt hurtigt

Dejligt hurtigt. Og billigt. Super søde 🤘😃

27. März 2020

Hej Per.
Mange tak for dit besøg hos os. Vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse.
:-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr