Banner for tandlægen.dk - Vejen

tandlægen.dk - Vejen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Torvegade 16, 6600 Vejen, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

er nok den bedste tandlæge jeg nogensinde har været hos, Det var akut , jeg ringede ind havde stærke smerter fik en tid samme dag, og efter 30m var jeg ude uden nogen smerter , meget god oplevelse , k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super proff. Service Jeg følte mig tryg fra første øjeblik Personalet er rigtig søde og rare Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal s... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin

Blev tryg ved tandlægen
Fik gode råd

27. August 2024

Kære Eva,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde et trygt besøg samt modtog gode råd.

God atmosfære.

God atmosfære.
Kompetent personale

26. August 2024

Kære Inger,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Her er man i trygge og dygtige hænder.

25. August 2024

Kære Palle,

Mange tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling. Det er dejligt at høre, at du føler dig i trygge hænder hos os.

tandlægen.dk Veje

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service flinke mennesker og tilfreds

God service flinke mennesker og tilfreds

22. August 2024

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse og rosende ord til vores personale. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit besøg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en afbudstid på dagen hvor jeg…

Fik en afbudstid på dagen hvor jeg havde min første gangs gennemgang af mine tænder da jeg var ny kunde. Meget fin tandrensning, dejligt at møde en grundig medarbejdere Charlotte. Sød, venlig og ærlig. Mit førstehåndsindtryg er jeg meget glad og tilfreds, og som en der lider af tandlæge skræg så bliv det godt varetaget.

19. August 2024

Kære Ida Marie ,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det glæder os at høre, at du er glad og tilfreds efter dit besøg i vores klinik.

Line er bare super👌

Ringer, så jeg kommer😁og Line er bare super👌

16. August 2024

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores dygtige tandplejer fortjener at få fem flotte stjerner.

8. Juli 2024

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid god service og sødt og…

Altid god service og sødt og professionel personale.

3. Juli 2024

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid modtager en god service af vores professionelle personale.

Altid smilende og venlige

I sørger simpelthen for, at det næsten bliver en fornøjelse at gå til tandlæge. Altid smilende og venlige, man føler sig i gode hænder hos jer 😊

25. Juni 2024

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og glæder os over, at du altid føler dig i gode hænder os os.

God sommer

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Meget venlige mennesker alle sammen, både i receptionen og inde i tandlægestolen. Min tandlæge Rune var en stor hjælp til alle mine spørgsmål, han forklarede det hele grundigt og var sikker på at jeg forstod det.
10/10 kæmpe anbefaling🥳

21. Juni 2024

Kære Ida Marie,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse, at du havde en god oplevelse i klinikken samt ønsker at anbefale os til andre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tandlægen Malene gjorde en fantastisk…

Tandlægen Malene gjorde en fantastisk stykke arbejde. Det var tandplejeren jeg ikke var tilfreds med, da hun rensede mine tænder. Jeg følte at halvdelen af mit ansigt blev dækket af hendes hånd og at det lille spejl og fingre blev presset ned mod mine tænder/ tandkød især i undermunden, som medvirkede til, at jeg havde svært ved at åbne munden. Jeg fik hele tiden at vide, at jeg skulle åbne munden. Det var ikke nemt. Da jeg så sagde , at det ikke var nemt, da jeg ikke var vandt til den måde, hun gjorde det på, så blev hun fornærmet og bad tandlægen gøre det færdigt. Da tandlægen tog over, så var der ingen spejl eller fingre, der blev pressede mod tandkødet eller at halvdelen af ansigtet blev dækket af en hånd. Fremadrettet vil jeg helst, at det er tandlægen, der fjerner tandsten.

20. Juni 2024

Kære Ian,

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest glæder det os at høre, at du var tilfreds med vores dygtige tandlæge, men er naturligvis kede af, at du ikke var tilfreds med måden hvorpå vores ellers kompetente tandplejer udførte tandrensningen.

Vi arbejder hver dag på at blive bedre og vil tage din feedback til efterretning.

God dag.

Top service

Top service, venlige receptionister, dygtige tand- plejer & læger

19. Juni 2024

Kære Elin,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til hele vores team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos tandplejer…

Fantastisk oplevelse hos tandplejer Camilla Ebbesen Ringive. Hun var meget visuelt informerende og forklarende samtidig med, at hun gav mig gode råd og anbefalinger.
Sikke en dejlig oplevelse jeg havde, og jeg kan varmt anbefale hende.

18. Juni 2024

Kære Kurt,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer og vil naturligvis lade dem gå videre til hende.

Professionelle og omhyggelige

Professionelle og omhyggelige
God stemning og god service

11. Juni 2024

Kære Charlotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en professionelt og omhyggeligt besøg i klinikken.

God service ved telefonen 😊

De gav mig den første aflyste tid, efter at have ringet og havde brug for en akuttid 😊

10. Juni 2024

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne tilbyde dig en tid.

tandlægen.dk Vejen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr