Tandlæge Kerim Turkyilmaz var virkelig sød og meget behagelig. På en gang afslappet og fagligt sikker. Venlig og kvalificeret.

Das sagen Bewerter
Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De nye lokaler i Taastrup er lækre. Lyse og store. Friske drikkevarer som dejlig service. Tandlægestolen er så behagelig at sidde/ligge i at jeg næsten ikke ville forlade den, og jeg har både t... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Kontaktinformationen
Taastrup Hovedgade 73, 2630, Taastrup, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Bortoperation visdomstand
God orientering både før, efter og under operation. Utrolig venlig læge og assistent.
Jeg følte mig i rigtig gode hænder.

Først en forundersøgelse
Først en forundersøgelse, og så en plastfyldning.... Det vil sige inde hos to forskellige på samme dag, med en halv times mellemrum… super effektivt. Alt personale er altid smilende og venlige god oplevelse hver gang..

Super betjening!

Superfin behandling
Denne anmeldelse gælder specifikt Tåstrup afdelingen af Tandlæge.dk. Her modtog jeg super service og superfin behandling. Ingen overbehandling,
En regning hvor jeg betalte for udførte arbejde og ikke for en masse underlige tillæg, som jeg har oplevet ved en anden større tandlæge kæde.
Kan fint anbefale denne klinik.
Uffe

Antwort von tandlægen.dk - Taastrup
Jeg havde Kerim og han var meget dygtig…
Jeg havde Kerim og han var meget dygtig sagde undervejs hvor land tid der var tilbage ifht. Det han var i gang med
Kerim kan varmt anbefales

Anbefales 100%
Jeg har haft Tandlægen DK i Tåstrup i ca 6-7 år og har altid fået den bedste behandling. En ting jeg virkelig sætter meget pris på, er den personlige håndtering og hensyn til mine udfordringer med tandlæge besøg.
Har haft mange tandlæger i mit liv men her bliver jeg.

Antwort von tandlægen.dk - Taastrup
Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre!
Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tandlægen både dygtig og rolig. På bare 20 minutter fik de fjernet min visdomstand, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Tandlægen var god til at informere og støtte under behandlingen.
Prisen var også fornuftig, og klinikken fremstår pæn og ren. En rigtig god oplevelse – jeg vil helt sikkert komme igen!

Antwort von tandlægen.dk - Taastrup
En god oplevelse hvor man oplever at…
En god oplevelse hvor man oplever at der er tid til en 😊

Antwort von tandlægen.dk - Taastrup
Efter tandlæge skræk i mange år
Efter tandlæge skræk i mange år, er jeg slet ikke bange mere når jeg skal til tandlæge hos Mikkel

Antwort von tandlægen.dk - Taastrup
Altid samme person som varetager…
Altid samme person som varetager behandlingen, det giver tryghed .

Antwort von tandlægen.dk - Taastrup
Professionalisme og hyggelig stemning…
Professionalisme og hyggelig stemning går hånd i hånd.

Rare og dygtige tandlæger
Det at få fjernet en tand, var ekstremt angstprovokerende. Jeg har prøvet det før ved andre tandlæger for mange år siden og efter denne gang, gik det op for mig at jeg aldrig har været ordentligt smertedækket, men det var jeg denne gang.
Det der gjorde det til en god oplevelse for mig var at Karim og Karina tog hånd om min nervøsitet og gentagne gange spurgte on jeg var okay. De sørgede for at jeg var 100% smertedækket og de var bare super dygtige. Tak til jer.

Antwort von tandlægen.dk - Taastrup
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.