En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Det er umiddelbart den dyreste, mest smertefulde ting som jeg klart ville gøre igen - uden at blinke med øjnene. Fantastisk personale - og jeg fandt Holger OG Helga! 10/10 - Would go again! (Man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... Mehr ansehen
Turpinsvej 2, 2605, Brøndby, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
En rar og venlig atmosfære.
Undervejs fik jeg brugbare informationer.
Jeg følte mig godt tilpas i Julies hænder og kommer igen.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Fantastic experience from start to finish. Camilla Lyhne is an exceptional dentist - professional, knowledgeable, and very caring. She explained everything clearly and made me feel comfortable throughout the treatment. The whole team was friendly and welcoming, and I couldn't be happier with the care I received. Highly recommend ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Roxana

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Rigtig god betjening i receptionen. Fantastisk sød tandlæge og assistenter. Er nu 1 tand mindre, og to fyldninger. Alt gået godt. Kh. Birte

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Fantastisk personale - og jeg fandt Holger OG Helga!
10/10 - Would go again! (Mangler hunden og troldmanden)

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Super god service og dygtige mennesker

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Har kun positive ting at sige omk tandlægerne . Venlig og forstående . Virkelig en go behandling 👍

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Havde en rigtig god oplevelse hos Julie, som både var kompetent og sød. Kommer helt sikkert igen.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Rigtig godt Tandlæge arbejde grundigt og hurtigt udført af Tandlæge Camilla.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Jeg har været tilknyttet tandlægen i 35 år og har altid været tilfreds med behandlingen og arbejdets udførelse. Stor kvalitet og professionalisme.
Venlig og imødekommende personale.
Hilsen Torben

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Virkelig dygtige og imødekommende tandlæger, som er ærlige og ikke blot prøver at hive penge ud af dig!

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Har gået her de sidste 30 år og har altid fået en rigtig god behandling. Per og Mette som har behandlet mine tænder, er utroligt dygtige og selvom jeg altid er nervøs når jeg skal til tandlægen, så har det altid været en god oplevelse. Deres priser er også helt ok.

Har kommet i klinikken gennem 40 år Har altid fået en god behandling
Per Guldbæk og Mette er fantastiske de gør et godt stykke arbejde

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Undersøgelsen af tænder og mund var grundig. Jeg oplevede, at jeg fik en god behandling. Prisen var også ok.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Jeg er helt og fuldt tilfreds med mit besøg hos tandlæge Per Guldbæk, han formår at give tryghed og tillid ved alt hvad han gør.
Både Per og tandplejer Mette har fået min tandlægeskræk til at forsvinde.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Havde knækket en tand og skulle på ferie 2 dage efter. Kontaktede tandlægen og fik en tid samme dag, hvor det blev midlertidigt ordnet.
Hurtig og effektiv. Stor ros.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Effektivt, venligt, tålmodigt og dygtigt!!

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Kun de bedste og dygtigste er på denne klinik. Hjertelig tak for en effektiv pleje, træffe diagnoser og udførte behandlinger bevarede tænder.
Utællelige antal stjerner til personale med et bred smil fra Elzbieta Jensen.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Altid en god oplevelse. De nurser om een, giver tid til en "pause", så du ikke er ødelagt efter behandlingen.

Antwort von tandlægen.dk - Brøndby
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.