Er stadig i behandling, men kan allerede nu give topkarakter. Har været patient i 8-9 år og har fået eksklusiv behandling, både fagligt og personligt. Man bliver vel modtaget, særdeles vel behandlet -... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gerd og Mette behandler mig med professionelle og fagligt gode oplevelser som jeg har brug for. Det gør mig meget glad med stolt smilende hvide tænder ! Venlige og dygtige mennesker der som behandler... Mehr ansehen
Sønder Allé 5, 8000, Aarhus, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg har været patient i klinikken i mere end 40 år, og har fået implantat nr. 2 sat op. Porøs kæbe, udfordringer efter tidlig tandretning i 1960’erne. På ingen måde nemt - for kirurgen. Men trygt og velinformeret for mig.

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Hurtig behandling - ikke nødvendigt med en tandrensning - kunne nøjes med at få pudset tænderne.

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Maren var sød og god til at informere mig løbende om hvad der skulle ske. Hun var rolig og opmærksom på hvordan jeg havde det i løbet af behandlingen.
Min knækkede tand blev flot og glat igen og man kan overhovedet ikke se det ikke er min egen.
Jeg har før døjet med tandlægeskræk før men de har været super dygtige til at hjælpe mig med at blive tryg igen

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
God service og høj professionalitet,jeg anbefaler tandplejer Majbritt,dygtige og rutineret,med rigtige mange års erfaren

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Dygtige og kompetente - og så bliver man altid mødt med et smil. Jeg er så glad for, at jeg fandt jer!

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Trygt og kompetent besøg i tandlægestolen. Jeg kommer gerne igen.
Varmeste anbefaling herfra.

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Jeg har virkelig skræk for tandlæger, men her er de bare så gode til at forstå det og opfylde de små særheder man nu har når man er utryg. Kan virkelig anbefales 😃

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Venlige, grundige og gode til at forklare undervejs. Derudover nogle fornuftige priser sammenlignet med hvad jeg ellers er stødt på. De er min faste tandlæge fra nu af.

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Så god og grundig oplevelse, følte mig virkelig taget godt om og følte mig meget tryg, stor ros herfra

Antwort von tandlægen.dk - Aarhus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.