Super fin behandling, dog ville det have været meget rart at vide, at det blev så dyrt. Jeg har lidt udfordringer med mine tænder, og da der nu er ny tandlæge, så skal det hele undersøges forfra (åben... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har altid haft voldsom tandlægeskræk, og hvert besøg var altid med tårer og nerver udenpå kroppen, selv ved en simpel tandrensning. Et uheld, med smerte i tænderne, førte mig i armene på Stra... Mehr ansehen
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Strandvejens tandlægeteam. Personalet er venligt, professionelt og får én til at føle sig tryg. Der er styr på både tider og kommunikation, med høflige påmin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fået et underlig fordybning i min tand med smerter/isvinter. Jeg kontakede strandvejens tandlægeteam som kunne skaffe mig en hurtig tid. De viste sig at være et hul som de lynhurtig fik... Mehr ansehen
Velkommen til Strandvejens Tandlægeteam, en professionel tandklinik i Greve med mere end 25 års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at tilbyde mange forskellige behandlinger samt tandpleje. Hvis det er ved at være tid til et eftersyn, eller hvis du skal have fortaget en behandling, så er du altid velkommen til at besøge vores tandklinik. Her er du i trygge hænder. Alle vores tandlæger er løbende på videreuddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores patienter nogle af de bedste behandlingsmetoder på vores tandklinik.
Hundige Strandvej 212E, 2670, Greve, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Smilende personale. Meget professionelt og grundig behandling

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Et super professionelt, dygtigt og altid venligt tandlægeteam. Man føler sig i trygge hænder og går altid hjem uden tandpine. Mange tak.

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Søde og venlige og de laver ikke mere end der er nødvendigt

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Altid god behandling, og behageligt personale. Pæn og ren tandklinik, med orden i tingene.
👍

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Altid søde og opmærksomme. Grundig og nænsom tandrensning.
Eneste der trækket lidt ned er, at man ikke altid kommer ind lige til tiden, selvom de selv bestemmer hvornår man skal komme. Men det er vel generelt hos læger og tandlæger, at der er plads til forbedring på det punkt.

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Jeg har haft denne tandlæge i 20 år også inden den blev til Strandvejens team. De er gode billige og troværdige.

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Super fint tandlæge besøg. Rigtigt sødt
Personale. Er glad for at være skiftet hertil.

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Jeg har altid fået god og grundig behandling hos Strandvejens Tandlægeteam. Det eneste jeg har at udsætte på dem er at min tid er blevet glemt et par gange.

Antwort von Strandvejens Tandlægeteam
Sødeste tandlæger! Super dygtige og professionelle tandlæger. Særligt Sacha, som er rolig og top professionel med en som mig med galoperende tandlægeskræk. Kan ikke anbefales nok!
I er bare de bedste når jeg har det værste.
1000 tak for jer!!!
Har i mange år haft stor tandlæge skræk, som har gjort, at jeg ikke har passet mine tænder og i sidste ende har krævet narkose ved større tandlægebehandling.
Efter jeg startede ved Charlotte hos Strandvejens Tandlægeteam, har jeg passet mine tandlægebesøg uden problemer.
Hun er altid hurtig, meget kompetent og venlig!
Kæmpe anbefaling herfra!
Er kommet her siden 2005 og har haft Charlotte som fast tandlæge i alle årene. Altid imødekommende og venlige. God service og behandling.
Go dag Mvh. Johnny Andersen
Et uheld, med smerte i tænderne, førte mig i armene på Strandvejens TandlægeTeam.
De sødeste damer tog imod mig, og tandlægen Sacha fik hurtigt min angst skudt til hjørne. Lyttende, Mild og Dygtig, fik hun mine parader ned undervejs i behandlingen, hvor hun beroligende fortalte, hvad der nu skulle ske, under hele behandlingen.
Da jeg gik derfra havde jeg besluttet mig..
Jeg skiftede tandlæge til Strandvejens TandlægeTeam i Greve, selvom jeg bor på Bornholm.
På trods af min skræk for at komme til tandlæge så er det rart at blive mødt af kompetente og nænsomme læger og personale.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.