Absolut værste platform. Den glemmer min adgangskode hver gang; og fortæller mig at min profil ikke eksisterer eller koden er forkert. Jeg ved at koden er korrekt, men hver gang jeg skal logge i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Virkelig intuitiv og praktisk platform. Vi har normalt klaret rekrutteringsprocessen inhouse, så vi har nok været blinde for, hvor meget nemmere dette kunne gøres med Talentech. Det har sparet os fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
godt nok mest forfærdelige hjemmeside…
godt nok mest forfærdelige hjemmeside den crashede 6 gange Jeg fik fejlmeddelelse efter hver ting jeg har lavet og en test Jeg skulle tage i forhold til et job skulle tage 5 minutter jeg brugte 45 minutter på det fordi jeg skulle bøvle med det dårligt
Withdrawn my application in disapproval
Recruiters: if you want to lose candidates, then, by all means, use this company or other AIs to completely manage your recruitment process.
I've just withdrawn an application for a job that I was genuinely qualified for due to the recruiter going through the selection process without any form of human interaction. Granted, the job description already was a major red flag, as it was riddled with AI clichés, but I still decided to apply, until the next disappointment. It's one thing to let me upload my cover letter and CV, while also asking me to repeat myself over and over again in AI-legible text boxes on the application page (via Varbi), it's another thing to let my referees communicate (via Refensa) with an AI chatbot that then sends summaries or evaluation reports to the recruiters. I value the time and efforts of my referees too much to submit them to the possibility of a "copilot" twisting their words, misinterpreting them, or for a human recruiter to not even read what they wrote. Therefore, I decided to end the application process then and there.
Furthermore, I cannot even blame my referees if they would be wary of using "strong authentication" outside of government or banking websites. Despite the GDPR compliance message, I understand the apprehension toward communicating with Talentech's Refensa - especially, again, because it's an AI. My mailbox, in any case, flagged the email from "Refensa" as potentially dangerous, so I almost deleted it anyway.
Of course, if the company who's hiring has 400+ applicants for one posting, I guess this is a good way of significantly narrowing down the number of candidates.
Det var det mest ulækre…
Det var det mest ulækre rekrutteringsværktøj for 10 år tilbage og det er det fortsat i dag.
Jeg ELSKER at høre når rekrutteringsansvarlige ved virksomheder eksplicit nævner at de har valgt IKKE at arbejde med talenttech.
min vådeste drøm er dog helt klart at talenttechs ansatte, især hende som laver "damage control" (og fejler LOL) her på trustpilot bliver erstattat af AI og dermed bliver tvunget til at anvende deres forfærdelige værktøj selv :)
Absolut værste platform
Absolut værste platform.
Den glemmer min adgangskode hver gang; og fortæller mig at min profil ikke eksisterer eller koden er forkert. Jeg ved at koden er korrekt, men hver gang jeg skal logge ind skal jeg bestille en ny kode. Dette tager oftest op mod 15-20 minutter, før koden egentlig er i min indbakke.
Derudover skal jeg oftest forsøge at uploade mine filer flere gange før de egentlig bliver uploadede. Jeg kan snildt komme igennem 4-5 ganges “Error”, før den præcis samme fil bliver uploadet.
Utroligt dårlig hjemmeside.
Jeg bliver så demotiveret for at sende ansøgning så snart jeg ser, at virksomheder har hægtet sig på jeres ufærdige og ubrugelige side.
Nemt og intuitivt til jobsøgning.
Nem intuitiv platform
Nem intuitiv platform som jeg har brugt mange gange igennem min jobsøgning. Ingen slinger i valsen 👌🏾
Det virker…
Det har været super nemt at bruge platformen i min jobsøgning :)
Virkelig intuitiv og praktisk platform.
Virkelig intuitiv og praktisk platform.
Det har sparet os for en masse tid og ressourcer.
Meget brugervenlig og overskuelig…
Meget brugervenlig og overskuelig platform.
Ansøgningsprocessen var enkel og effektiv.
Formidabelt service
Formidabelt service, som altid sidder lige i skabet. De varmeste anbefalinger herfra
Super let og anvendelig platform
Super let og anvendelig platform. Fungerer simpelthen ubeklageligt
Super fin og nem platform at benytte
Super fin og nem platform at benytte. Ingen problemer.
God og brugervenlig løsning
Jeg har for nylig benyttet Talentech i forbindelse med, at jeg skulle sende en ansøgning, og min oplevelse var virkelig god. Platformen er intuitiv og nem at bruge, selv hvis man ikke er særlig teknisk.

Antwort von Talentech
Fantastisk HR-platform og fremragende kundeservice!
Vi har nu brugt Talentech i et stykke tid, og jeg er virkelig imponeret over, hvor brugervenlig og effektiv platformen er. Den gør hele rekrutteringsprocessen meget lettere – fra opslag af stillinger til håndtering af ansøgninger og kommunikation med kandidater.
Det, jeg især sætter pris på, er det gode overblik og hvor nemt det er for teamet at samarbejde. Derudover er kundeservicen helt i top! Vi får altid hurtige og hjælpsomme svar, og supportteamet er både professionelt og meget imødekommende.
Talentech har virkelig gjort vores hverdag mere effektiv. Kan varmt anbefales!

Antwort von Talentech
Test andre ATS af før i binder jer.
Desværre hverken brugervenligt eller kandidatvenligt.
Vi blev solgt produktet af en ny, rar og sød sælger, men vi blev solgt funktionalitet og brugervenlighed som de ikke har kunne leve op til.
Produktet bygger på et gammelt system, som er sat op for staten, og det spiller ikke for mindre virksomheder, eller til mere moderne processer. De kan klistre nok så meget AI og ny funktionalitet på, men så længe fundamentet ikke opdateres og fungerer ordentligt er det ikke det store værd.
De bruger ikke selv dette eksakte system når de søger medarbejdere til dem selv, der bruger de naturligvis stadig eget system, men et af dem de har opkøbt/udviklet i andre lande. I Danmark hænger de fast i en gammel platform, hvilket en af deres medarbejder bekræftede på et af vores møder.
Vi blev som lille opstartsvirksomhed presset til at tage en hurtig beslutning ved sidste årsskifte, da prisen ellers ville stige pga. deres budgettering for nyt år. Vi er bundet i flere år og betaler for et produkt vi ikke kan bruge og som ikke matcher vores behov.
De vil ikke imødekomme et kompromis i at afsluttet aftalen, selvom produktet ikke dækker vores behov, og efter et års betaling for ingenting.
De bliver ved at tale om at de gerne vil sætte det op for os på ny, men det ændre jo ikke på at det slet ikke matcher vores behov, som deres opsætning ikke kan løse.
Vi er skuffede og har bedre oplevelser med andre fede ATS som har været langt mere brugervenlige og imødekommende i at vi har kunne teste dem før aftale om binding.
Deres lange binding og ingen kompromis er lidt som de amoralske hjemmesidebureauer, en sund god forretning ville ikke gøre dette.
Ærgerligt da jeg tror at de har et dygtigt og godt team, og et bedre produkt i udlandet. Desværre bare rigtig dårlige forretningsmetoder.
Se gerne til ReQruiting, TeamTailer eller HR-ON i stedet. Alt efter behov.
11/12 tak for svar. Ja i benytter naturligvis egne systemer, bare ikke det ATS I den platform I tilbyder de danske kunder 😅
Opsætning kan stadig ikke løse vores behov, så det vil blot være spild af jeres og vores tid.

Jeg er kunde hos Talentech
Jeg er kunde hos Talentech, og bruger deres produkter flittigt. Efter vi har fået deres systemer, er der kommet styr på processerne, og vi får jævnligt ros i vores lille HR afdeling for god onboarding og rekrutteringsproces.

Kan ikke logge ind.
Den siger at den har min e-mail, men koden er forkert.
Når jeg prøver at få nulstillet koden sker der ingenting.
Jeg prøvede endda at oprette en ny mail, men det samme sker.

Antwort von Talentech
jeg bliver så irriteret hver gang jeg…
jeg bliver så irriteret hver gang jeg ser dette site blive brugt, det er dårligt og sløvt. det fungere så dårligt at jeg skal lave ny kode hver gang jeg ønsker at søge en stilling, der er en utrolig dårlig hjemmeside og virkelig ingen support, jeg kan slet ikke anbefale dette site som hjælp til noget som helst firma. øv!
Jeg bliver nervøs, når jeg ser et firma bruge talentrecruiter
Efter at have oplevet bøvl flere gange når jeg har brugt dette system til at søge jobs, har jeg næsten lyst til at hoppe fra et potentiel spændende job, når jeg ser dette system dukke op.
Jeg har prøvet, som mange andre, at trykke på søg knappen kun for at systemet enten melder fejl eller beder mig om at logge ind igen og igen og igen.
Det har betydet, at jeg mistede muligheden for at søge en spændende stilling i går. Sådanne fejl er ikke kun frustrerende for ansøgere, men kan også skade arbejdsgiverens rekrutteringsproces, når kvalificerede kandidater ikke får mulighed for at søge.
Jeg håber derfor, at min oplevelse kan bruges konstruktivt, så lignende problemer undgås fremover til gavn for både ansøgere og jeres kunder.
Fed løsning
Fungerer virkelig godt når man søger job, og ser mega nice ud hos de virksomheder der bruger det.😁
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.