Niestety nie polecam. Przed zakupem, kontakt, omówienie gotowego pomyslu, niby SUPER. Po zakupie kursu, slaby kontakt, ukierunkowanie na Alliexpres i jak mimo to chcesz ruszyć to sporo dodakowych kosz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Witam, ogólnie kursy są fajne przejrzyste , nie ma się do czego doczepić . Jedynie brakuje mi głębszego wytłumaczenia , porad od strony prawnej zakładania sklepu. Wiem proponują inkubator , ale ja chc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Miałem chwilę zawachania. Sprzedaż nie szła. Pieniądze na kampanie wydane. W końcu udało się znalazłem ten jeden produkt, który powoli zaczyna się zwracać. Na ten moment sprzedało się kilka sztuk, ale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TakeDrop jest platformą e-commerce, umożliwiająca sprzedaż produktów i usług w sieci. Udostępniamy narzędzia, które pozwalają na stworzenie i obsługę profesjonalnego sklepu internetowego. Posiadamy integracje z różnymi narzędziami marketingowymi, co pozwala na przeprowadzanie kampanii reklamowych, budowanie lojalności klientów i zwiększanie zasięgu marki. Jeśli chcesz zapewnić wygodne i bezpieczne zakupy swoim klientom - zrób to z nami!
Ruska 11-12, 50-079, Wrocław, Polen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kurs 9k to jedno wielkie nieporozumienie. Na samym początku zapytałem, czy są jakieś dodatkowe opłaty poza kosztami kursu. Otrzymałem odpowiedź, że jedynie reklamy, a kwota została mniej więcej podana. Zgodziłem się i rozpocząłem kurs. Poradziłem sobie z wieloma rzeczami, ale gdy napotkałem problemy i zwróciłem się do konsultantów, ich pomoc była zerowa.
Jeden z konsultantów całkowicie zlekceważył moją introwertyczną naturę, pokazując swoją gburowatość i chamstwo, co spowodowało u mnie ogromne zdenerwowanie i niechęć do dalszej pracy. Jedyną osobą, która naprawdę starała się pomóc, była pani Justyna – ona jedyna zasługuje na swoje stanowisko. Reszta konsultantów zachowywała się tak, jakby pracowali za karę, byle tylko odbębnić 8 godzin.
Na początku wspominałem o dodatkowych kosztach, które miały być minimalne, a okazało się, że są one znacznie wyższe. To brak jakiegokolwiek profesjonalizmu. Jako grafik poradziłem sobie z wyglądem strony, ale osoba bez doświadczenia miałaby ogromny problem. Wsparcie jest na tragicznym poziomie. Jedyny plus to intuicyjna i łatwa w obsłudze strona internetowa.
Podsumowując, kurs nie jest wart swojej ceny. Brak profesjonalizmu, niekompetentni konsultanci (z wyjątkiem pani Justyny) i ukryte koszty sprawiają, że nie polecam tego kursu nikomu.

Antwort von TakeDrop
Bardzo przydatne integracje i narzędzia, webinary i szkolenia tłumaczące wszystko co trzeba wiedzieć.

Antwort von TakeDrop
Łatwa intuicyjna obsługa dobry kontakt z zespołem.

Antwort von TakeDrop
Wszystko jest bardzo przejrzyste i starannie przygotowane.Ogromna baza wiedzy w postaci video,tekstów i webinarów.Bardzo szybka reakcja administratorów na grupie na Facebooku na zadawane pytania.

Antwort von TakeDrop
Jestem na samym początku swojej drogi do budowania sklepu, jak na razie platforma wydaje się być zrozumiała, przejrzysta.

Antwort von TakeDrop
Bardzo szybko odpowiadają na maile, intuicyjny dashboard. Bardzo mili pracownicy

Antwort von TakeDrop
Łatwo i szybko zbudujesz swój pierwszy sklep.
Dalsze sukcesy zależą od Ciebie i twojego zaangażowania.
PS. uważam, że minimalna wiedza informatyczna jest wymagana aby w pełni ogarniać zasady działania sklepu

Szybka reakcja i kontakt . Wszystko super wytłumaczone . Polecam

Antwort von TakeDrop
Mam przyjemność współpracować z firmą TakeDrop i jestem pod ogromnym wrażeniem ich profesjonalizmu i jakości świadczonych usług. Od samego początku cały proces był wyjątkowo prosty i przejrzysty. Firma dostarczyła szczegółowe informacje na temat produktów, co znacznie ułatwiło mi wybór asortymentu.
Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Zawsze szybko odpowiadali na moje pytania i pomagali rozwiązać wszelkie wątpliwości. Ponadto, firma oferuje szeroką gamę produktów, co pozwala mi na elastyczne dopasowanie oferty do potrzeb moich klientów.

Antwort von TakeDrop
Bogate materiały szkoleniowe, bdb kontakt, intuicyjna platforma - same plusy.

Antwort von TakeDrop
Niejasno jest przedstawione krok po kroku jak należy zacząć ustawiać swoją domenę.

Antwort von TakeDrop
Jak narazie takedrop jest bardzo pomocny, intuicyjny i w miare prosty w obsłudze. Dodawanie produktów jest łatwe i przyjemne.

Antwort von TakeDrop
Uważam, że za tą cenę nic na rynku lepszego się nie znajdzie. Kontakt bardzo dobry - szybko i konkretnie. Raczej dla osób, które zaczynają swoją karierę w e-commerce.

Antwort von TakeDrop
Bardzo polecam tę platformę. Wszystkie materiały na kursie są wytłumaczone w bardzo prosty sposób, że nawet początkująca osoba zrozumie o co chodzi. Jeśli natomiast czegoś nie wiem lub mam z czymś problem, to piszę na czacie TakeDrop czego ten problem dotyczy i w przeciągu kilku minut dostaję odpowiedź. Bardzo pomocne są różnego rodzaju integracje, które automatyzują sprzedaż internetową.

Antwort von TakeDrop
Bardzo intuicyjna platforma. Wspaniała obsługa i kontakt z klientem.

Antwort von TakeDrop
Dobry konkurent Shopify na Polskę , prosta i łatwa w obsłudze platforma ale jest wiele rzeczy która mogą polepszyć platformę. Takie jak podobna opcja App Dsers jak na Shopify lub pakiet vital apps. Opcja takebuilder powinna też mieć o wiele więcej funkcji, jest dość uboga.

Antwort von TakeDrop
Szybka i profesjonalna pomoc.
Czytelność całego panelu jak najbardziej na plus

Antwort von TakeDrop
Bardzo intuicyjny program, jest aktywny bot, który służy pomocą oraz obsługa klienta do godziny 16, bardzo fajne narzędzie na początek, serdecznie polecam.

Antwort von TakeDrop
Wszystko zgodne z opisami i legitnie polecam

Antwort von TakeDrop
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.