Jammer genoeg was mijn zending bij DHL verkeerd gesorteerd. De mannen van Take Control Nutrition hebben dit geweldig opgelost. De zelfde dag is een nieuwe zending aangeleverd, zodat ik niet zonder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel betrouwbaar bedrijf, goed advies gekregen en producten keurig geleverd gekregen volgens afspraak. Een betrouwbaar en veilig adres die alles volgens de NWA normen produceert en dat is belangrij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan niks anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden klant ben geworden van Take Control Nutrition. Top service en nog betere kwaliteit. Zeker een aanrader!!
Unternehmen hat geantwortet
Kwaliteit crea en Whey! Leuk om nieuwe speler te zien. Tenminste niet zo'n schreeuwer als sommige bekende aanbieders. Gewoon erg goed spul
Unternehmen hat geantwortet
Take Control Nutrition is het adres voor al uw hoogwaardige voedingssupplementen. Quality Nutrition, Your Dedication: A Winning Team!
Meer en Duin 209, 2163 HE, Lisse, Niederlande
Goede service en uitleg over de producten

Antwort von Take Control Nutrition
Erg blij met mijn bestelling, de smaak is echt top! Daarnaast vriendelijke geholpen bij het maken van mijn keuze.

Antwort von Take Control Nutrition
De zelfde dag is een nieuwe zending aangeleverd, zodat ik niet zonder Whey proteïne (die trouwens heerlijk smaakt) kwam te zitten.
Hartelijk dank voor deze geweldige service,
Frank.

Antwort von Take Control Nutrition
Goede prijs voor goede kwaliteit.
Zeer goede service 👍🏼

Antwort von Take Control Nutrition
Echt een aanrader dit bedrijf! Goede service en wat ze verkopen is nog goed ook!

Antwort von Take Control Nutrition
Alles wat je nodig hebt.
Lekkere goede shakes.
Goede pre workouts.

Antwort von Take Control Nutrition
Een betrouwbaar en veilig adres die alles volgens de NWA normen produceert en dat is belangrijk want dan weet je zeker dat je de juiste producten krijgt en in je lichaam stopt. En een Nederlands product met een verhaal erachter.
Wij gebruiken de Vegan Algen based Omega 3 omdat deze uitermate geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Zo blijven we gezond.
Een aanrader dus dit bedrijf !!!

Antwort von Take Control Nutrition
na telefonisch contact goede advies gekregen aan te schaffen voedingssupplementen en een dag later ontvangen. Super bedankt TCN!

Kwaliteit crea en Whey!
Gewoon erg goed spul

Antwort von Take Control Nutrition
Hele goeie ervaring mee. Prima spul.

Antwort von Take Control Nutrition
Goeie spullen en de beste die er bestaat beter kan gwn niet dit is het product wat je in huis moet halen

Antwort von Take Control Nutrition
Hoge kwaliteit lekkere smaak shakes
Sterke pre
Zeker aan te raden!!

Antwort von Take Control Nutrition
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.