takeaware.nl Bewertungen 163

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel al jaren pizzadozen bij hen, voorheen De Jong Disposables. De dozen zijn van goede kwaliteit en de prijs is in verhouding. De levering is nog sneller geworden en het bestellen gaat makkelij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over Take Aware op de markt. Het assortiment is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en dat is duidelijk terug t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje doo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Waardeloos!! Bestelling gedaan op 8-04 , levering zou 10-04 plaatsvinden. Geen levering . Geen mail wanneer dan wel. Geen antwoord op de app. ! TA153050 Bedoelde jullie 10-04-27 ??? Vandaag ge... Mehr ansehen

1. Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

4,5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed bedrijf makkelijk te bestellen en…

Goed bedrijf makkelijk te bestellen en de prijzen zijn ook beter dan bij anderen.

Als we weer iets nodig hebben dan komen we zeker weer terug

28. März 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat het bestellen soepel verloopt en dat onze prijzen goed bevallen. We waarderen je vertrouwen enorm en staan de volgende keer graag weer voor je klaar.

Met vriendelijke groeten,
TakeAware 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Livraison rapide + rappot prix/qualité top!

Livraison rapide, prix super intéressants, bonne qualité!

25. März 2026

Merci pour votre avis !

Ravi d’apprendre que vous êtes satisfait de la livraison rapide, des prix intéressants et de la qualité. C’est exactement ce que nous visons !

Au plaisir de vous revoir !

Cordialement 🌿

Goede snelle levering.

Goede snelle levering.
Prima producten.

17. März 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze producten. Daar doen we het voor!

Graag tot de volgende bestelling!

Groet 🌱

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle nette levering

Snelle nette levering. Mis alleen de papieren pakbon, maar die werd direct per mail nagestuurd.

19. März 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor je mooie review!

Goed om te horen dat de levering naar wens was. Excuses dat de papieren pakbon ontbrak fijn dat dit snel per mail is opgelost. We nemen dit mee om het in de toekomst nog beter te doen.

Graag tot een volgende keer!

Groet 💚

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen. Slecht bereikbaar. Vaak dingen niet op voorraad.

16. März 2026

Bedankt voor je review!

Fijn dat je onze prijzen waardeert. Jammer om te horen dat je ons lastig bereikbaar vond en dat niet alles op voorraad was we werken eraan om dit te verbeteren.

We hopen je in de toekomst beter te kunnen helpen!

Groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijke site en goede service

Makkelijke site, snelle service en niet duur.
De verpakking was flink beschadigd bij aankomst maar takeawere heeft dat keurig opgelost.

3. März 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Fijn om te horen dat u onze website als makkelijk ervaart, tevreden bent over de snelle service en onze prijzen. Jammer dat de verpakking beschadigd was bij aankomst, maar goed om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost.

Dank voor het delen van uw ervaring en graag tot een volgende bestelling! 🚀

Snel geleverd !

Snel geleverd !

27. Februar 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plaats gewoon een bestelling! Dan kom je er vanzelf achter.

Ben al lange tijd klant van (destijds) De Jong Disposables en ervaar een eendere positieve instelling bij TakeAware. Bestellingen worden snel geleverd en bij telefonische vragen wordt er enthousiast meegedacht. Blijf nog wel even klant!

10. Februar 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor je mooie review en voor het vertrouwen dat je al zo lang in ons hebt!

Leuk om te horen dat je al klant was bij De Jong Disposables en dat je dezelfde positieve ervaring hebt met TakeAware. We vinden het belangrijk om snel te leveren en om bij vragen echt met onze klanten mee te denken.

Fijn dat je nog even klant blijft daar zijn we natuurlijk erg blij mee! 😊

Lekker snel geleverd

20. Februar 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We doen ons best om alle bestellingen zo vlot mogelijk te verzenden.

Graag tot een volgende keer!

Vlotte en goede ervaring

Gemakkelijke en vlotte website om mee te werken en een groot aanbod artikelen. Verder een vlotte verzending naar België. Misschien één punt die beter kon, was dat er geen vermoedelijk uur van levering werd getoond. Echter doet geen afbreuk aan de ervaring

11. Februar 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat je tevreden bent over het ruime assortiment en de vlotte verzending naar België. Daar doen we het voor!

Dank je ook voor je feedback over het ontbreken van een verwacht levermoment. We begrijpen dat het handig kan zijn om een indicatie van het uur van levering te krijgen.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zou zaterdag geleverd moet en zijn…

Zou zaterdag geleverd moet en zijn kreeg het pas dinsdag.

13. Februar 2026

Bedankt voor uw review.

We hebben geprobeerd uw bestelling in ons systeem terug te vinden op basis van de gegevens die u heeft gedeeld, maar helaas kunnen we deze niet vinden. Met alleen het e-mailadres dat u heeft doorgegeven lukt het ons niet om de betreffende zending te achterhalen.

We helpen u uiteraard graag verder. Zou u contact met ons willen opnemen via info@takeaware.nl
met uw ordernummer of de naam waaronder de bestelling is geplaatst? Dan kunnen we dit voor u uitzoeken.

snelle levering

snelle levering, klantenservice is ook goed en snel bereikbaar

14. Februar 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze klantenservice. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! 😊

team take aware 🌿

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De order werd gecanceld door het bedrijf.

De order werd gecanceld omdat er zogenaamd onvoldoende voorraad was. M.i. is er iets anders aan de hand. Niet meer bij dit bedrijf bestellen. Onbetrouwbaar.

12. Februar 2026

Beste,

Bedankt voor uw review. We vinden het erg jammer dat u onze annulering als onbetrouwbaar heeft ervaren.

We hebben uw bestelling nagekeken en het klopt dat het door u bestelde artikel op het moment van verwerken helaas niet meer op voorraad was. In uitzonderlijke gevallen kan de voorraad sneller uitverkocht raken dan ons systeem bijwerkt. Om onduidelijkheid of een lange levertijd zonder concrete datum te voorkomen, hebben wij de bestelling daarom moeten annuleren en het bedrag direct teruggestort.

Er is geen andere reden geweest voor het annuleren van uw order.

De verwachte leverdatum van het artikel staat momenteel op 11-03-2026. Mocht u alsnog interesse hebben, dan kunnen wij u informeren zodra het product weer beschikbaar is of met u meekijken naar een passend alternatief.

Onze excuses voor het ongemak. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Fast delivery

Received my order the next day

1. Februar 2026

Antwort von takeaware.nl

Thank you for your review!

Great to hear your order arrived the next day. We’re glad the fast delivery met your expectations and hope to see you again soon! 🚀

super snelle levering

super snelle levering. al jaren een betrouwbare leverancier.

29. Januar 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor je fijne review! 😊
Super om te horen dat je onze levering als snel ervaart en ons al jarenlang ziet als een betrouwbare leverancier. Dat waarderen we enorm!
We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar.

Uitstekende service

Uitstekende service, korte levertijd en mooi product.

5. Februar 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor deze mooie review! 🌟
Wat fijn om te horen dat je onze service, snelle levering en het product als uitstekend hebt ervaren.
We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Goede snelle service

Goede snelle service

28. Januar 2026

Antwort von takeaware.nl

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je onze service als goed en snel hebt ervaren. Daar doen we het voor!
Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Producten van goede prijs-kwaliteit…

Producten van goede prijs-kwaliteit verhouding. En heel snel geleverd. Zou het zeker aanraden.

20. Januar 2026

Antwort von takeaware.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering bij TakeAware. We waarderen je aanbeveling enorm!

team take aware 🌿

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr