Jeg havde en god fornemmelse med Jan fra start af eftersom vi både snakket sammen og skrev så jeg var 100% tryk ved Jan og resultatet taler for sig selv det er blevet så godt med synlige tagrender jeg... Mehr ansehen
Jeg skulle have skiftet til zinktagrende på en del af huset samt et cykelskur. Jan svarede på min henvendelse, jeg fik pris som ønsket. Han kom den aftalte dag, lavede et virkelig flot stykke arbej... Mehr ansehen
Jeg efterspurgte tilbud hos flere forskellige firmaer, da jeg skulle have skiftet mine tagrender bl.a. JC Tagservice. Jeg modtog lynhurtigt et godt tilbud. Her halvanden uge efter, er mine nye tagre... Mehr ansehen
Super arbejde fra Jans side. Han er utrolig dygtig og han laver tingene rigtigt,og giver gode råd til hvad der skal laves. Han er specialist i tagrender så brug ham til dit projekt. Meget fair priser,... Mehr ansehen
Særdeles veludført arbejde
Et meget kompetent og behageligt menneske. Hurtigt arbejde med høj kvalitet. Alt var præcis som det skulle være og til en absolut rimelig pris. Tak.
En super oplevelse alt tip top og en…
En super oplevelse alt tip top og en behagelig mand.
God service til aftalte pris.
Nye Zinktagrender er lavet på huset
Nye Zinktagrender er lavet på huset, alt er gjort professionelt, opsætning, løsninger, oprydning.
Klar anbefaling herfra.
Godt udført arbejde
Det er sjældent at møde en dygtig håndværker som Jan fra JC Tagservice. Alt har bare været iorden med udførelse, finish, deadline, pris, kommunikation m.m.
Jan har lavet et super flot arbejde i forbindelse med udskiftning af vores 57 andels rækkehuses ca 1,5 km, tagrender og nedløb.
Vi er supertilfredse med udførslen og vil helt klart anbefale JC tagservice til din/Jeres næste opgave.
Bedste hilsner
Andelsforeningen, Kirkevangen 1, Smørum
Tak for en god dag med hyggelig snak
Jeg kontakter jan for mere en 2 mdr, vi ville få malet taget, det var ikke noget problem for jan, vi aftalte at vente med tagrender ind til taget blev malet, efter taget var færdig, kontaktede jeg jan igen, jan kom hurtigt ud og satte tagrender på, sikke et resultat.
Tak for en god dag med hyggelig snak, jeg må bare sige jan arbejde fantastisk og professionel.
Sikke et resultat, jeg kan absolut anbefale jan.
Samme dag jeg skrev til Jctagservice…
Samme dag jeg skrev til Jctagservice blev jeg ringet op og efterfølgende dag kom Jan forbi på vejen hjem fra et andet sted, han fandt hurtigt fejlen og havde på forhånd taget et nyt beslag med som han brugte og nu drypper min tagrende ikke mere.
Virkelig god og hurtig service som varmt kan anbefales.
Kan kun anbefales
Vi har fået skiftet vores indvendige tagrender på vores Johan Christensen hus, og er meget tilfredse. God pris og super service.
perfekt fra start til slut
1. aftale 100% overholdt
2. Flot udført arbejde
3. Telefonisk opfølgning med god rådgivning omkring mulige tiltag til gavn for os.
Flot arbejde
Mine tagrender havde tjent deres formål i 43 år, så nu var det tid til nye
Jeg mailede til Jan fra Jctagservise
Jan ringede tilbage inden for en time
Jeg sendte foto og mål for opgaven og fik et godt tilbud fra Jan som jeg godkendte
En uge senere blev der leveret materialer fra et byggefirma fra morgenstunden
Jan kom lidt senere og nedtog de gamle tagrender, herefter blev de nye opsat
Jag har aldrig mødt en så engageret og proff håndværker, alt blev udført meget sirligt, når Jan borede huller til beslag holdt han hånden under så ikke støvet og borepudset fløj rundt på matriklen men puttet i en til formålet medbragt pose
3 timer efter var alt i orden, Jan sagde tak for idag og kørte videre til næste opgave
Mange tak til Jan
Knud Momme
Lynæs
Flot og hurtig service
Flot og hurtig service, og til en god pris. Dagen efter jeg ringede var der sat 20 meter tagrende op.
Det var en helt igennem god oplevelse
Det var en helt igennem god oplevelse. Hurtigt overblik, hurtigt tilbud, fornuftig pris, hurtig gennemførelse af arbejdet, glimrende kvalitet og meget behageligt at mødes med og være sammen med Jan. Alt i alt fås det ikke bedre.
Jeg har lige fået skiftet en gammel…
Jeg har lige fået skiftet en gammel plast tagrende af Jan Christensen.
Det var den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft af en håndværker. Lige fra det øjeblik, jeg ringede til Jan forløb det hele glat. Han kom få dage efter og har udført et flot arbejde og til meget rimelig pris.
Kan kun give den bedste anbefaling.
Zink tagrender
Vi har netop fået monteret zinktagrender af Jan fra JC Tagservice.
Jan er yderst kompetent og har lavet et meget flot arbejde, som vi er meget glade for. Jan er meget behagelig og serviceminded og giver en meget professionel rådgivning.
Jan besvarede vores henvendelse med det samme og vi fik tilsendt et tilbud kun få timer efter han var forbi og vurdere opgaven.
Vi kan på det varmeste anbefale JC tagservice.
Udskiftning af tagrender
Vores plasttagrender var efterhånden modne til udskiftning. Ved søgning på nettet faldt jeg over JC Tagservice, som havde fået nogle ret flotte anmeldelser.
Alt i alt blev det en fantastisk god oplevelse for os, med god rådgivning, hvor vi nu efter 3 uger fra første henvendelse, har et utrolig flot færdigt resultat. Hurtigt svar på henvendelse, hurtig opmåling på adressen, og tilbud samme dag. Det kan ikke gøres bedre. Tak Jan.
Super flot arbejde og god service …
JC Tagservice har lavet et super flot arbejde i forbindelse med udskiftning af mine skjulte tagrender og nedløb. Jan kom hurtigt og målte op, prisen kom dagen efter og nu 3 uger senere er arbejdet færdig.
Super service og utrolig håndværksmæssig kvalitet. Jan forslog hvordan tagrenderne kunne laves endnu bedre.
Prisen var meget rimelig. Så vil bestemt anbefale JC Tagservice til alle jeg kender
Hilsen
Lars Nielsen
Super service af Jan
Super service af Jan. Vi skulle have nye tagrender. Vores gamle kunne ikke mere efter 17 år. Jan kom som aftalt. Gav gode råd undervejs. Var meget flittig og omhyggelig. Jeg er mega tilfreds med hele forløbet og kan kun VARMT anbefale Jan til andre der står i samme situation.
Fantastisk!
Jan monterede nye zinktagrender, nedløbsrør og sternbrædder på vores parcelhus. Resultatet er fantastisk.
Jan startede med at give god konkret rådgivning. Klar anbefaling herfra.
Super oplevelse.
Har fået monteret nye tagrender i zink. hurtig respons og god kommunikation, det hele udført til UG med kryds og slange. Kan kun anbefale.
Jeg har fået monteret nye zinktagrender…
Jeg har fået monteret nye zinktagrender i mit sommerhus og det er bare så fint udført. Jeg er utroligt tilfreds med arbejdet og kan kun give mine bedste anbefalinger!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.