Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var med en forening på rundvisning i den nye bydel Nye Fik en en forklaring på tankerne om at bygge en helt ny by. Hvordan skal husene bygges, materialer, området omkring bygningerne, fællesskaber me... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har lige lejet et skønt rækkehus af Tækker Group. Det har helt igennem været en positiv oplevelse. Meget imødekommende og hjælpsomme medarbejder, vi havde lige lidt omkring maling inden indflytni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god og informativ rundvisning i området Nye. Det blev en rigtig god rundtur, hvor der blev fortalt om byggeriet og alle de tanker der ligger bag fra start til nu😊

1. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Tækker er en dansk koncern, der arbejder med ejendoms-, projekt- og ideudvikling, herunder ingeniør- og arkitektarbejde, nybyggeri, renovering, finansiering, administration og udlejning. Koncernen ejes af Jørn Tækker, blev dannet i 1997 og har hovedsæde i Aarhus. Vi har omkring 50 medarbejdere til at håndtere vores aktiviteter.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nyt liv i Nye

Flyttede til Tækkers Nye i lejlighed efter 30 år i parcelhus. Bedste beslutning i mange år. Fantastisk venlige og positive mennesker i hele Tækker organisationen, og et spændende byggeri med mange muligheder for fællesskaber. Vi har ikke set os tilbage.

1. Oktober 2023

Rundvisning i Nye

Var med en forening på rundvisning i den nye bydel Nye
Fik en en forklaring på tankerne om at bygge en helt ny by. Hvordan skal husene bygges, materialer, området omkring bygningerne, fællesskaber mellem beboerne, sammensætningen af beboerne, ejer og lejer, gamle og unge. En meget god rundviser, Rasmus Bach

26. September 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har lige lejet et skønt rækkehus af…

Vi har lige lejet et skønt rækkehus af Tækker Group.
Det har helt igennem været en positiv oplevelse.
Meget imødekommende og hjælpsomme medarbejder, vi havde lige lidt omkring maling inden indflytning, men det blev der hurtigt taget hånd om. Vi bliver helt sikker glade for at bo i Tækkers byggeri :-)

20. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tækker Group tager et socialt ansvar

På Gaia Krisecenter er vi meget taknemmelige for det samarbejde vi har med Tækker Group. Det, at de hjælper os med at stille boliger til rådighed for de kvinder, der flytter fra vores krisecenter, bidrager i høj grad til at udfylde et stort hul i vores velfærdssamfund. Èn af de helt store udfordringer, når kvinder flytter fra krisecenter, er boligsituationen. Det er en vanskelig opgave at finde en bolig, de har råd til. Tækker Group tør risikere noget og har taget en chance, for at støtte kvinder og børn i en udsat og sårbar position i livet. De strækker sig lidt længere, de går på kompromis og de kaster sig ud i noget, der er udenfor deres vanlige felt. De tager et socialt ansvar og er med til at hjælpe kvinder og børn videre til et meningsfuldt liv i egen bolig. Tak for det. Vi håber, at andre aktører på boligområdet vil finde inspiration i dette, så endnu flere kan hjælpes videre fra krisecenter.

23. August 2023

Kompetente og lydhør

Tækker er virkelig kompetente og meget lydhør i forhold til vores ønsker — I forbindelse med renoveringen af vores (Pravdas) nye domicil. En god proces og vildt lækkert lejemål — vi ser frem til resultatet.

17. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har har samarbejdet med Tækker…

Jeg har har samarbejdet med Tækker gennem flere år.
De har altid for mig været en seriøs og målbevidst virksomhed. De er til at tale med og vi finder altid en løsning og når i mål.
Jeg har været i kontakt med mange medarbejdere i Tækker og har altid følt mig godt behandlet.
Jeg kan kun anbefale dette firma.

22. August 2023

Byen Nye og positiv dialog

I forbindelse med at vi skulle flytte fra en landsdel til en anden besøgte vi Nye for nogle år tilbage. Vi blev behandlet seriøst og venligt også efter vi meddelte at vi ville bosætte os et andet sted. Vi har sidenhen fulgt med omkring Nye fra distance og gennem diverse medier og artikler og har kun positive ord om Tækker og dette fantastiske projekt.

15. Oktober 2022

Seriøst firma👍

Jeg har flere gange haft fornøjelsen af, at handle med Tækker. De har altid være seriøse, og gode til at løse alle udfordringer. Jeg kan varmt anbefale firmaet. Især Rasmus Bach er god til, altid at vende hurtigt retur💪

19. August 2023

Opgave løst over forventning

Altid en fornøjelse, at arbejde med et ordentligt firma. Jeg har nu ved flere lejligheder oplevet en ihærdighed og seriøsitet for at hjælpe mig med netop mit behov - langt bedre end jeg kunne tillade mig at forvente. En varm anbefaling herfra!

18. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres håndværkere viste os rundt i…

Deres håndværkere viste os rundt i vores lejlighed men lakken på vores gulv ikke var tørt. De vil nu tvinge os til at betale 75% for deres fejl.

Grådigt

20. Juni 2022
Tækker-Logo

Antwort von Tækker

Hej Mikkel,
Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse!

Men vi har søgt meget grundigt i vores systemer og kan simpelthen ikke finde en sag, der matcher din. Det må uanset hvad bero på en fejl, som jeg er sikker på vi kan rette op på :)

Skriv endelig til mig på abc@taekker.dk så vi kan finde ud af noget sammen.

Bedste hilsner
April

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke anbefale Tækker!!!!!!

Som lejer oplever jeg en nedladende, arrogant tone,når jeg er i dialog med virksomheden. De udnytter deres lejere og et forskruet boligmarked på det groveste! Kan ikke anbefale dem!

30. August 2022
Tækker-Logo

Antwort von Tækker

Kære Emma

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse - sådan en følelse skal du selvfølgelig ikke sidde med. Vi er rigtig glade for vores lejere og vi prioriterer, at I skal føle jer hørt og værdsat.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på abc@taekker.dk, så vi kan snakke om din oplevelse og finde ud af hvor det er gået skævt i dialogen.

Mvh April, Tækker

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr