T Shirtwereld.nl Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf! Eerder bij andere bedrijven bestellingen gedaan, dus spreek uit ervaring. De manier hoe de mensen bij T shirt wereld met klanten omgaan is echt meer dan keurig. Goede bereikbaarh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2e bestelling geplaatst. T-shirts voldeden weer aan de verwachting alleen was het resultaat van de bedrukking van poloshirts niet naar wens. Hierover via email contact opgenomen. Duidelijke uitleg ont... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over mijn bestelling! Ik wilde een grappige tekst op mijn shirt laten drukken en het hele proces verliep verrassend eenvoudig. De online designpagina werkt ontzettend prettig en intuïtie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week zaterdag de shirts besteld, met het verzoek of ze binnen een week konden worden gedrukt en geleverd! Hier al snel een reactie op gekregen via de mail. Telefonisch nog even contact... Mehr ansehen

1. Geschäft für bedruckte Kleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Een enkel shirtje of een groot evenement, wij bedrukken shirts en andere kleding super snel en tegen een eerlijke prijs! Van goedkope budgetshirts voor een eenmalige event tot high Premiumshirts voor de beste printkwaliteit. We werken met milieuvriendelijke waterbased inkt en hergebruiken zoveel mogelijk. Ontwerpen doe je heel eenvoudig zélf met de tools op de site ( maar hulp is maar 1 telefoontje verwijderd). Desgewenst heb je kleding al binnen een dag in huis ( of haal je het dezelfde avond nog bij ons op) met onze spoed of superspoed optie. Afhalen kan dagelijks tot 21.00 uur. Meer weten? Of speciale wensen? Bel gerust! We helpen graag. Ons werk is onze hobby en wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn. Team T-shirtwereld.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

230 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Net en goed product

Net en goed product.
Snel geleverd. Goede en snelle communicatie bij vragen.

2. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Snel reageren vinden we zelf ook fijn..... dus proberen we de lijntjes altijd kort te houden ;-)

Echt supertevreden!!

Echt supertevreden!!
Het programma werkt ontzettend fijn en is ook nog eens budgetproof. Het team is supervriendelijk en denkt echt met je mee. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling al in huis! De kwaliteit van de foto/ ontwerp is prachtig, super scherp. Absoluut een topbedrijf.
Echt helemaal niets te klagen! ⭐⭐⭐⭐⭐

13. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Wat een geweldige reactie! Hier worden we blij van en zorgt dat we met nog meer enthousiasme aan het werk gaan !

Helemaal super

Helemaal super! We hadden een spontaan idee, maar niet zoveel tijd. Kwamen hier terecht en snel en top geregeld. Fijne communicatie. Aanrader!!

13. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Yessssss dat zijn wij hahahaha. Fijn dat we jullie mochten helpen. wannnnnt: Een leuk idee, werken we graag aan mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering was niet naar wens

Kwaliteit van shirt en bedrukking prima
Ik had de klacht gemaakt dat het ondanks spoedbezorging het pas laat binnen was. Maar na contact met shirtwereld is dit netjes opgelost. Ivm sneeuw kwam het laat binnen fout lag bij postnl niet bij shirtwereld.

Ik zou hier zeker weer bestellen

6. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Hoi Kyra, wat jammer dat je ons niet eerst even gebeld hebt!!! Doe dat alsnog even want vorige week met de ernstige sneeuw zijn er een paar pakjes blijven steken omdat de postduif geraakt was door een sneeuwbal ofzow.... Als we je ordernummer even kunnen checken gaan we je spoedkosten vergoeden want wij vinden dat de klant van zoiets niet de dupe mag zijn. meteen even doen hoor!!! ( je weet vast iets leukers te verzinnen met dat geld ;-)
* 18-01: Fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen! ( Ook postNL doet zijn best hoor en de sneeuw heeft echt voor veel leed gezorgd.) Nu zijn we allemaal weer happy toch :-) Graag tot een volgende keer. Team T-shirtwereld

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

T-shirt donkerder dan op website, zwarte opdruk is daardoor matig te zien.

Er is niks mis gegaan, maar het t-shirt is donkerder dan de afbeelding op de website. Daardoor is de zwarte opdruk matig zichtbaar. Had misschien niet bedrukt moeten worden.

23. Dezember 2025

Antwort von T Shirtwereld.nl

Hallo Peter, wat jammer dat je dit meld in een review en niet aan ons! We krijgen vaak genoeg zwarte shirts welke zwart bedrukt moeten worden dus een donkergrijs shirt met zwarte bedrukking is voor ons niet vreemd.
Als je ons even mailt, kom ik met voorstel! Zodat we allebei tevreden zijn want: Oplossen doe je samen!

Antwort von T Shirtwereld.nl

Bedankt voor het vertrouwen in ons en natuurlijk graag tot een volgende keer.
En wat leuk om de shirts terug te zien op TV op nieuwjaarsdag!! heel veel succes! Team T-shirtwereld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle levering en top resultaat

Wij hebben een spoedbestelling geplaatst en deze is enorm snel geleverd. Dit overtrof onze verwachtingen! Zelfs met het slechte weer en de bijbehorende uitdagingen voor alle vervoerders.

Uiteraard zijn wij ook zeer tevreden over het geleverde werk.

6. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Wat een fijne reactie! We doen 'gewoon' ons werk maar wel met passie en plezier. De 'zware jongens' van PostNL doen het echt uitdagende werk in deze weersomstandigheden ;-) en daar zijn we reuze blij mee en dankbaar voor ( en dat laten we ze ook weten hoor).

Top!

Prima T-shirt, perfecte print, snelle levering.

Yesssss, thats us :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzame mevrouw die echt meedenkt

Behulpzame mevrouw die echt meedenkt, top!

3. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

ahhhh wat lief, 'Mevrouw' is gewoon Esther hoor ( ja, ik ben een dino maar wél jong van geest ) en helpen doe ik héél graag!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische producten en zeer hoge kwaliteit

Fantastische producten en zeer hoge kwaliteit. Een hele alerte en zeer snel reagerende klantenservice, en supersnelle levering. Prijs is ook prima

Nee ik heb geen aandelen ;-) en ken ze verder ook niet maar soms, één keer in de zoveel tijd, tref je het

5. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Ik ga eens informeren of ik aandelen kan gaan uitgeven :-) hahaha. Als je ons wilt leren kennen ben je welkom voor koffie ( of met dit weer warme chocomel?) Bedankt voor je super enthousiaste review, daar gaan wij super goed op!

Klantvriendelijk en snel

Het T-shirt dat ik op korte termijn wilde bestellen was niet op voorraad, maar ik kreeg snel goede alternatieven aangeboden. Het T-shirt dat ik uiteindelijk koos was goedkoper dan het T-shirt dat ik eerder wilde. Het teveel betaalde geld werd direct teruggestort.

Antwort von T Shirtwereld.nl

Eerlijk zijn is toch veel fijner voor beiden :-) Nu zijn we allebei blij. GRtz Esther van T-shirtwereld

Goed ervaring

Het online tool om te ontwerpen werkte goed en de kwaliteit van het shirt is goed

1. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Dat is fijn te horen! Dank je voor je review, dat helpt ons en anderen. Team T-shirtwereld

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

duidelijk en eenvoudig bestelproces.
snelle service (spoedbestelling binnen 48 uur geleverd).

Antwort von T Shirtwereld.nl

Ons tweede naam is 'ZOEF'. Heb je haast? Bel even of superspoed of spoed echt nodig zijn, soms is het niet zo druk en hoeft het niet altijd.

Geweldige service!

Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd.
Maar boven alles zijn de service en het klantcontact een extra vermelding meer dan waard.
Bij mijn bestelling (op Nieuwjaarsdag) een vraag gesteld en op 2 januari gelijk een zeer vriendelijk, duidelijk en helder antwoord waarbij er met mij is meegedacht.
Bij een eerdere ervaring al een eerlijk antwoord gekregen dat de spoedprocedure niet nodig was, dus geen extra kosten.
Eerlijk ondernemerschap met zeer gedreven mensen.
Petje af!

2. Januar 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Niet zo moeilijk als je werk en hobby in elkaar overlopen ;-) Wij hebben niet alleen het leukste werk; Maar óok de leukste en aardigste klanten! Dat zien we ook nu weer.

spoedje was er op tijd

Ik heb een spoed bestelling geplaatst en had deze tijdens de feestdagen binnen 2 dagn thuis. Top! En prima kwaliteit hoodie met een goede print en netjes verpakt.

Antwort von T Shirtwereld.nl

Yesss!! Met medewerking van onze super PostNL bezorgers! Zo fijn dat het gelukt is voor je!!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr