Szymanskimoda Bewertungen 31

2,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Przysłali towar który kosztował bardzo dużo, 2 bluzki bez metki, każda po 125zl nie reagują na moje prośby o zwrot towaru uniemożliwiają zwrot. To oszustwo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Czapka, która kopiłem, przyszła po 3 tygodniach, ale Old początku wiedziałem, ze sklep działa w modelu dropshipping . Bylo warto czekać , super styl!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Zakup towaru na Szymanska Moda

Chciałam dokonać zwrot towaru. Okazało się, że towar ma być zwrócony do Chin a nie do Holandii tak jak poszła płatność. Koszty wysyłki są droższe niż zakup towaru, co oznacza, że celowo klient jest naciągany, bo wiedzą, że nikt nie odeśle towaru. Dodatkowo regulamin na stronie nie wskazywał jasno ze towar ma być zwrócony do Chin tylko proszą o kontakt. Teraz strona jest zamknięta co oznacza, że zwinęli interes. Oszuści na całej linii.

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam, na zamowienie czekalam miesiac, przyszla straszna tandeta, czekam aktualnie na adres do odeslania zwrotu,lecz po opiniach juz widze, ze to bez sensu.
Naciagacze.

20. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Firma podszywa się pod polską

Firma podszywa się pod polską, a tak naprawdę to firma sprzedająca chińskie produkty. Termin dostarczenia towaru został nie dotrzymany. Towar jakości jak z Temu lub Shein. Nie polecam. Czuję się oszukana. Odesłać się nie opłaca.

20. März 2026

Zakupy w Szymanski to porazka

Zakupy w Szymanski to porazka. Towar to prawdziwe badziewie. ja jednak pokusilam sie o zwrot. Paczke zwrotna wyslalam do Hong kongu w czerwcu, w listopadzie wrocila do mnie, Adresat nie odebral zwrotu. Zlodzieje na calej lini. wiecie co najgorsze, ze oni sobie dzialaja dalej i nabieraja ludzi i nic nie mozna zrobic

19. November 2025

Czapka

28. September 2025

Towar z Chin!!!

Towar z Chin!!!! Totalne badziewie za prawie 400 zł. Piękna witryna internetowa, bardzo wąski asortyment sprawiający wrażenie ekskluzywnego. TOTALNIE NIE POLECAM!!!!!!Rzadko krzyczę w internetach, ale tym razem muszę!

8. September 2025

Bluzka

Bluzka, którą kupitam, wygląda identycznie jak na zdjęciu. Materiał miękki, nic się nie dzieje po praniu.

5. September 2025

nie polecam

nie polecam, zła jakość produktu, to wcale nie są buty skórzane, rozmiar zawyżony, przyszły po ponad miesiącu od złożenia zamówienia, nie ma kontaktu żadnego z polskim numerem telefonu

4. August 2025

To jest chiński scam

To jest chiński scam, sukienki warte 40 zł sprzedawane za 200 (promocja -50%). Odesłanie takiej sukienki w zasadzie niemożliwe, bo twierdzą, ze wysyłka do Chin to jakieś 108 euro opłat. Jakość wykonania poniżej krytyki, produkt mija się z tym co na zdjęciach (brakujące elementy).

18. Juli 2025

NIE POLECAM

Sklep wygląda na polską markę a w rzeczywistości to chińskie badziewie. Produkt chiński, możliwość zwrotu do Hong Kongu za kwotę przekraczającą wartość zamówienia (260zl min) Sukienka nie zgodna z opisem, materiał tragedia, fason również, wymiary nie zgodne z podanymi na stronie. Niestety dałam się oszukać. Zmarnowałam pieniądze czas i nerwy. Nie polecam

16. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam.Strona wyglada na Polską a…

Nie polecam.Strona wyglada na Polską a jest chińska.Sukienka z bardzo niskiej jakości materiału a koszt ponad 200 pln.Zwrot niemożliwy na ich koszt nawet po licznych reklamacjach zaproponowany zwrot25 % wartości.Koszt wysyłki do Chin to mniejwiecej koszt zakupionej sukienki

25. Juni 2025

Chłam

Sukienka inne kolory, materiał chłam jak fartuchy sztuczne w PRL, źle uszyta, pozwijana na szwach. Przy zwrocie durne teksty AI. Zwrot do Hong Kongu. Przebili dno dna.

10. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam - zakup za prawie 600 zł, 20 dni od zamówienia, brak kontaktu firma wygląda na Polską a wysyłka która nigdy nie dotarła z Honk Kongu, złodzieje pastwią się na polskich konsumentach, nigdy więcej pochopnie nie dokonam zakupu u takich złodziei ! Wolę polskiego, może odrobinę droższego ale UCZCIWEGO dostawcę.

4. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr