Sydhavs Puds Bewertungen 203

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt i alt altid ordentligt. Denne gang var der tre store ruder, der var efterladt noget stribede. Men almindeligvis god service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig go service, får altid besked hvornår de kommer, besked når de har været der samt mail med betalings link. Samtlige vinduer er super flot rene, intet at klage over. Kan kun anbefales

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Personen der pudser/vasker vinduerne er jeg tilfreds med kontor personalet kan man aldrig få i tale det tager i alt fald meget lang tid De unge der tager tlf ved intet om noget pris stigninger uden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍 Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍 En glad kunde på møn 😊

1. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.

4,3

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og dårlig puds

Hvis det var muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med både kundeservice og det udførte arbejde. Efter at mine vinduer blev pudset, kontaktede jeg virksomheden mindre end 30 minutter senere, da det var tydeligt, at vinduerne hverken var ordentligt rengjorte eller aftørrede, alle kanter var stadig snavsede.

Jeg modtog ingen respons og måtte derfor selv følge op flere gange. Først en uge senere fik jeg tilsendt en kontaktformular, hvor jeg blev bedt om at indsende billeder. Dette var ikke muligt for mig, da jeg på det tidspunkt var ude at rejse. Jeg kontaktede dem igen telefonisk og forklarede situationen, men fik blot besked om at indsende “tilfældige” billeder og forklare problemet, hvilket ikke giver mening, da deres system kun tillader bestemte valgmuligheder.

Jeg har efterfølgende været i kontakt med dem flere gange og er gentagne gange blevet lovet, at jeg ville blive kontaktet senere samme dag, uden at det er sket.

Det er meget utilfredsstillende, at sagen ikke bare bliver løst ved, at de kommer ud og udbedrer arbejdet, men i stedet bliver man sendt rundt i systemet uden en reel løsning.

Kan desværre ikke anbefales…

27. April 2026

Hej Natasha

Vi forstår godt, at det er frustrerende, hvis resultatet ikke lever op til forventningerne. Derfor har vi også en tilfredshedsgaranti – men for at kunne aktivere den, er vi nødt til at få dokumentation på det, der opleves som fejl og mangler.

Du er flere gange blevet bedt om at indsende billeder, så vi konkret kan vurdere sagen og sende en medarbejder ud og udbedre det. Det er desværre ikke noget, vi kan gøre på baggrund af en telefonisk henvendelse alene.

Vi vil rigtig gerne hjælpe og finde en løsning – men det kræver, at vi får det nødvendige grundlag at arbejde ud fra.

Du er derfor stadig meget velkommen til at sende dokumentationen, så vi kan få sagen afsluttet korrekt.

Hej Britt

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du er glad for både pudsningen og servicen – det er lige sådan, vi gerne vil have det 😄

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Overholder aftaler

Overholder aftaler - god kvalitet - kan anbefales

Hej Jette

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever både god kvalitet og at vi holder vores aftaler – det er lige præcis det, vi går efter.

Og tak for anbefalingen, den betyder altså lidt ekstra 🙌

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt i alt altid ordentligt.

Alt i alt altid ordentligt.
Denne gang var der tre store ruder, der var efterladt noget stribede.
Men almindeligvis god service.

Hej Gitte

Tak for de 4 stjerner – og for din ærlige feedback 🙏

Dejligt at høre, at du normalt er glad for både service og resultat – det betyder meget. Og de tre ruder med striber… dem skulle vi selvfølgelig have haft helt i mål.

Husk, at du altid kan sige til med det samme – så kommer vi gerne og retter op. Det er jo det, vores tilfredshedsgaranti er der for 🙂

Tak fordi du siger det – det hjælper os med at holde niveauet skarpt.

Skriver før de kommer

Skriver før de kommer, kommet den dag, de har sagt, resultatet fint.

Hej Mona

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at det hele spiller – både beskeden inden, at vi kommer som aftalt, og at resultatet er i orden 😄

Det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, det fungerer hver gang.

alt er som det skal være

alt er som det skal være

Hej Jesper

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
“Alt er som det skal være” – det er lige præcis det, vi går efter 😄

Fedt at høre, at det hele bare spiller hos dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med sydhavs puds.

Jeg er meget tilfreds med sydhavs puds.

Hej Lena

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det gør os virkelig glade at høre, at du er meget tilfreds – det er jo lige det, vi arbejder for 😄

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Det betyder meget for os!

Vi glæder os til næste gang 👋

Rigtigt fint arbejde

Rigtigt fint arbejde

Hej Anne

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er skønt at høre, at du er tilfreds med arbejdet – det gør os virkelig glade 😄

Vi gør os umage hver gang, så det er fedt, at det bliver lagt mærke til.

Flotte vinduer.

Hej Marianne

Tak for de 5 stjerner ⭐
Skønt at høre – flotte vinduer er jo hele pointen 😄

Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi sørger selvfølgelig for, at de bliver ved med at se sådan ud.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid flot pudsede vinduer og super god…

Altid flot pudsede vinduer og super god service- super gode priser, stabile og pålidelige vinduespudsere

Hej Tine

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er virkelig fedt at læse – både at du er glad for resultatet, servicen og priserne 😄

Vi gør os umage for, at det hele spiller – fra aftalerne til de færdige ruder – så det betyder meget, at du oplever det sådan.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Vi glæder os til næste gang, vi kigger forbi ✨

Vindue

De gør deres Arb fin og pæn

Hej Pia

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du er tilfreds med arbejdet – det betyder rigtig meget for os 😊

Vi gør os umage hver gang, så det er fedt, at det bliver lagt mærke til.

Altid god service

Altid god service

Hej Karen-Lis

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
“Altid god service” – det bliver vi altså lidt stolte af at læse 😄

Vi gør vores bedste hver gang, så det er virkelig rart at høre, at det også er sådan, du oplever det.

Hej Brigitte

Tak for de 4 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at vinduerne blev pæne denne gang 😄

Vi går selvfølgelig efter, at det er sådan hver gang, så vi tager det som en lille reminder om at holde niveauet helt i top.

Vi glæder os til næste besøg – og satser på endnu en gang uden undtagelser 😉

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er virkelig dejligt at høre, at du altid har pæne og rene vinduer – det er lige præcis det, vi går efter hver gang 😄

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Det giver os et ekstra smil på læben!

Flot arbejde!

Hej Hanne

“Flot arbejde” – så er vi glade 😄

Det er præcis det, vi går efter hver gang, så det er fedt at høre, at det sidder lige i skabet hos dig.

Ingen fungerende tryghedsgaranti.

Firmaet reklamerer med en tryghedsgaranti, der tilsyneladende ikke eksisterer. Efter siste puds sad der meget skidt på vinduerne og mit ny vindue har fået en ridse. Jeg tog 5 fotos og meldte min reklamation. Ingen reaktion!

5. März 2026

Hej Bjørn

Vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk flere gange uden held, da vi gerne ville tage dialogen direkte med dig.

I forhold til pudsningen, så var der en del ting foran vinduerne – bl.a. planter, møbler, blomster og et fuglefoderbræt monteret på ruden. Det gør det desværre svært at udføre arbejdet optimalt, og det kan påvirke resultatet.

Vedrørende den ridse, du nævner, så kan den ikke være lavet med vores udstyr. Vi bruger bløde nylonbørster (ca. 10 cm), som ikke kan lave den type skade på glas.

Vi vil stadig gerne i dialog med dig og finde en løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet, punktlighed og fair pris

Godt tilfreds med Sydhavs Puds

26. Februar 2026

Hej Jakob

Tak for de 5 stjerner – det sætter vi virkelig pris på ⭐
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Det er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Vi er glade for, at du valgte os – og vi kigger forbi igen næste gang 👋

Hej Hanne

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for arbejdet – det gør os virkelig stolte 😄

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Det giver lige lidt ekstra motivation på kontoret og ude i felten 🙌

Vi glæder os til næste gang!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kommer en gang om mdr hos os

De kommer en gang om mdr hos os. Vi går vasket udenfor.
Fint tilfredsstillende er vi. Det er 4 år nu og ønsker at fortsætte.

26. Februar 2026

Hej Susanne

Tak for de 4 stjerner – og for de mange år hos jer! 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har været tilfredse i hele 4 år og gerne vil fortsætte samarbejdet. Det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at blive ved med at komme forbi hver måned og holde vinduerne pæne hos jer.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ikke gode erfaringer

Jeg har ikke gode erfaringer, med Sydhavs puds.
Så mine anbefalinger bliver ikke gode.
Jeg havde bestilt, efter hvor stort mit hus er kvadrat mæssigt. Jeg fik en pris, som jeg valgte fordi jeg kan trække det fra. 1. gang jeg fik vasket, talte jeg med medarbejderen om, at hele nordsiden af huset er uden vinduer, da der er udestue, som ikke skulle vaskes.
Han gav mig ret i, at det så måtte være forkert pris. Han tog fotos, af de ruder han ordnede. 2. gang har samme pris. Jeg ringede da fakturaen kom, og blev lovet opringning, men blev det ikke.
Jeg opsagde min aftale, og skal nu betale for en vask mere til den pris+ 100 kr. Jeg har talt med dem, efter flere forsøg. Og de er ikke til , at tale med.
Jeg kunne ikke vælge , at de kun skulle være halv hus, halv kvadratmeter, men det påstår de????
De er for stort et firma, og meget strikse. Jeg fik at vide, at de 125 kr er kørsel. Det har jeg aldrig oplevet med andre. Den dag de kommer kører de i mit område, så der tjenes mange gange 125 kr for kørsel.
Jeg har fundet en ny, som kun skal have 160 kr🤷‍♀️som kan trækkes fra .

3. März 2026

Antwort von Sydhavs Puds

Det lyder ærligt talt som om, der er opstået lidt forvirring undervejs.

Du har selv bestilt via vores hjemmeside og i den forbindelse også bekræftet, at du har læst og accepteret vores forretningsbetingelser – herunder hvordan prisen beregnes, samt vilkårene for opsigelse. Derfor kommer fakturaen ikke helt ud af det blå.

Når man bestiller ud fra husets størrelse, er det naturligvis også den pris, aftalen tager udgangspunkt i. At enkelte sider af huset har færre vinduer ændrer desværre ikke på den aftalte prisstruktur.

Med hensyn til opsigelsen, så gælder der – som beskrevet i betingelserne – en sidste udførelse efter opsigelse samt administrationsgebyr. Det er ikke noget, vi finder på undervejs, men noget alle kunder accepterer ved bestilling.

Når det er sagt, håber vi selvfølgelig, at du bliver glad for din nye vinduespudser. Der er heldigvis plads til flere i branchen 🙂

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr