Switch | Apple Premium Reseller - Genk Bewertungen 65

TrustScore 3 von 5

3,1

Rootenstraat 8b59, 3600 Genk, BE

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Twee iphones besteld op 3 januari. We moesten wel veel geduld hebben: drie en een halve maand. Bovendien beslisten we tot de aankoop van twee iPhones omdat daar een korting op was van 250€. Bij de uit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle en correcte oplossing van mijn probleem. Wanneer ik zo geholpen wordt, wil ik steeds iets terug doen. In dit geval de aankoop van iPhone 13.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zeer lang moeten wachten , en moeilijke communicatie over de levering Bediening in de winkel was wel heel goed

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afzetters … koop de volgende keer wel elders … dan hoef ik me geen dure contacten laten aan te smeren… de uitleg van Test Aankoop kwam als geroepen 😡🤢

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Geschäft für Computerzubehör
  4. Computer- und Zubehörgeschäft
  5. Computerreparaturdienst
  6. Reparaturladen für Mobiltelefone

Vom Unternehmen geschrieben

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

• Rootenstraat 8b59, 3600, Genk, Belgien

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

probeerden mij nutteloze abonnementen…

probeerden mij nutteloze abonnementen aan te smeren, en maakte misbruik door zelf een handteken te zetten en tekende in mijn plaats zonder daarvan iets te melden! Valsheid in geschriften.

7. Januar 2022

Beste Lucas,
Bedankt voor delen van uw review.
We betreuren het enorm dat uw ervaring in onze winkel onaangenaam was.
Aan de hand van uw review hebben we u kunnen identificeren.
Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren om dit persoonlijk met u op te nemen.

Had de iPhone 13 pro ge pre order

Had de iPhone 13 pro ge pre order, en spijtig na een lange wacht tijd van 3 maanden pas aangekomen.. Maar vriendelijke personeel die me verder geholpen.

6. Januar 2022

Beste
We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet 100% bevredigend.
Uw feedback stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren, we nemen deze dan ook op een positieve manier mee.
We blijven beschikbaar voor al uw vragen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Beste Gilberte,
Hartelijk bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik ben niet zo tevreden over jullie…

Ik ben niet zo tevreden over jullie communicatie.

Hartelijk dank voor jullie standaard antwoord. Maar het is zinloos om jullie te bellen. Het gesprek wordt immers afgebroken zonder dat je iemand gesproken hebt. Druk 1 druk 3 enz. En dan zegt een stem dat het te druk is, en wordt de verbinding verbroken. Nu ja. Ik zeg het maar even.

Beste Job,
We vinden het vervelend om te vernemen dat je een negatieve ervaring hebt gehad in onze winkel.
We kunnen je verzekeren dat een optimale klantenservice een topprioriteit is voor ons.
Indien gewenst, kan je altijd contact opnemen met onze customer service via contact@switch.be of het nummer 02 464 28 00.
We hopen je alsnog in de toekomst te mogen verwelkomen bij Switch.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lang moeten wachten op bestelling..

Lang moeten wachten op bestelling..
Men zegt ons dat 2-3 weken ging duren maar was veel langer ben naar Genk gereden mijn beklach gaan doen en dan gaat het snel 4dagen ernaar krijg ik een bericht

Beste Guido

Aankoop van een nieuwe gsm

Aankoop van een nieuwe gsm
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel ben zeer tevreden

Beste Els,
Van harte bedankt voor de 5 sterren en tot binnenkort!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot 2x toe (in winkel en telefonisch…

Tot 2x toe (in winkel en telefonisch bij het callcenter) een week na de bestelling een wijziging van kleur doorgegeven. Bij afhaling van het product bleek de kleur niet gewijzigd te zijn.

Beste Emiel

Groot prijsverschil webshop/winkel.

Na het afrekenen van een iPhone SE (en een adaptor en hoesje) kwam ik er pas achter dat de prijs in de winkel €30 hoger was dan op de website. M’n geld onmiddellijk terugkrijgen was geen optie en ik krijg ook via de klantendienst die €30 niet terug.
De verkoper zuchtte ook luid toen ik m’n verontwaardiging toonde over dit toch wel grote prijsverschil en bood me toen nog een cashback optie aan, maar (zijn woorden) “die werkt via een klantenkaart en die zal u waarschijnlijk ook wel niet willen.”
Ik ben zwaar teleurgesteld in Switch en ga er niet meer terug.

Beste Wim

Te weinig personeel in de winkel

Te weinig personeel in de winkel
Prijs op website kwam niet overeen met prijs in de winkel
Personeel was zelf niet bellowing op de hoogte van stock in de winkel vs aangegeven stock op eigen website

Beste Jorg
Van harte bedankt voor uw feedback, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder op punt te stellen.
We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.
We blijven beschikbaar voor al uw vragen en bemerkingen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkopen gaat goed maar de na service…

Verkopen gaat goed maar de na service is ronduit belachelijk. Gr Jo Geebelen

1. Januar 2022

Beste Johan,
Bedankt dat u de tijd nam uw ervaring te delen, ook al was die niet bevredigend.
We betreuren het ten zeerste dat u deze ervaring had in onze shop.
Om een oplossing te vinden kan u ons contacteren op contact@switch.be met alle nuttige informatie.
Gelieve in de titel de referentie GRTP007 te vermelden.
Ons team streeft er dan naar u persoonlijk binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
Vriendelijke groet, het SWITCH-team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima geholpen bij aankoop van IPhone…

Prima geholpen bij aankoop van IPhone 13pro, vooral hulp gekregen bij overplaatsen van gegevens van oude iPhone 8.
Bedankt

31. Dezember 2021

Beste Ivo
Hartelijk bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling.
We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

beacoup des problem

28. Dezember 2021

Bonjour Monsieur Chakir,

Nous nous excusons pour l'expérience désagréable que vous avez vécue dans notre magasin. Il n'est certainement pas dans notre intention d'imposer certains services à nos clients. Nous vous inviterons à contacter notre service clientèle via contact@switch.be ou appeler le 02 464 28 01, ils essaieront de vous aider du mieux qu'ils peuvent à résoudre cette situation. Notez que nous travaillons à l'amélioration de notre stratégie de vente pour ces services.

Veuillez encore une fois nous excuser de la gêne occasionnée.

Une excellente journée,

Switch.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel goed personeel

28. Dezember 2021

Beste Jean,
Dank je wel voor deze positieve rating!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super verkoper, zeer goed uitgelegd

Bij het binnen komen, dadelijk geholpen. Ben zeer goed geïnformeerd over het product. Super verkoper groetjes

27. Dezember 2021

Beste Fons,
Dank je wel voor deze positieve rating!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cyrana caschback, na 3 maanden nog niets ontvangen. Reclame maar niets nakomen. Willen iets promoten maar komen belofte niet na. Onbekwame mensen.

Om de haverklap ander personeel in Genk. Niet echt bekwaam en dienstig.
Promoten een actie en het ene grote flop. Van caschback van 3 maanden nog niets ontvangen. Pure geldklopperij en totaal geen verbetering.

25. Dezember 2021

Beste Luigi,
We hopen je alsnog in de toekomst te mogen verwelkomen bij Switch.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bij de verkoop van de MacBook Pro was…

Bij de verkoop van de MacBook Pro was men supervriendelijk en bood men ons een cashback aan van 200€ wat ons tot de aankoop overhaalde. Bij de afhaling moesten we ineens het gehele bedrag betalen en een spaarrekening openen ipv die 200€ cashback. Wij voelden ons uiteraard bedrogen. In het vervolg bestellen we rechtstreeks bij Apple online. Geen op en af gerij, geen gedoe.

25. Dezember 2021

Beste Lambert,
Dank je wel voor jouw rating. Indien je gerichte feedback hebt waarmee we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren, mag je altijd contact opnemen met onze customer service via contact@switch.be of het nummer 02 464 28 00.

Beste Safiye,
Wij zien aan de rating dat je niet 100% tevreden bent over onze dienstverlening.
Indien gewenst, mag je jouw verhaal altijd delen met onze customer service via contact@switch.be of het nummer 02 464 28 00.

ZEER ONAANGENAME VERASSING

ONDER HET MOM VAN EEN ZOGENAAMDE CASHBACK (40€) VAN EEN AANGEKOCHT ARTIKEL HEBBEN ZE ONS IN DE WINKEL (GENK) EEN FORMULIER LATEN TEKENEN OP EEN TABLET. DIT IS ACHTERAF EEN CONTRACT VOOR EEN AANTAL DURE DIENSTEN (+/-1,200€/Jaar)

WE ZIJN NOG STEEDS AAN HET PROBEREN OM DE HELE CHAOS DIE HIERMEE IS VEROORZAAKT IS TERUG TE DRAAIEN.

ER IS NOOIT GESPROKEN OVER CONTRACTEN.

21. Dezember 2021

Beste Paul,
Bedankt voor delen van uw review.
We betreuren het enorm dat uw ervaring in onze winkel onaangenaam was.
Aan de hand van uw review hebben we u kunnen identificeren.

Teleurstellend.

Eigenlijk sluit ik mij gewoon aan bij de onderstaande beoordelingen !!! De zogezegde cashback is inderdaad een overeenkomst tot een contract met domiciliering !!!
Ik heb mijn apple watch ook bewust (met meerprijs) laten aankomen in de winkel zodat die niet gewoon aan onze deur wordt gelegd zoals er tegenwoordig met meer pakjes word gedaan. Dus ik betaal meer en ik krijg een ongewenst contract aangesmeerd !!! GEWELDIG ... weet dat u zo klanten verliest ipv creëert.

10. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Sonja,
Wij hebben met grote zorg nota genomen van uw ontevredenheid en we betreuren dat u deze ervaring had in onze winkel. Aan de hand van de elementen die in uw beoordeling zijn achtergelaten kunnen wij u echter niet identificeren.
Gelieve ons een e-mail te sturen op contact@switch.be met uw contactgegevens en in de titel de referentie GRTP007 te vermelden.
Ons team streeft er dan naar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
Vriendelijke groeten, het SWITCH-team.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr