Superbra produkt!
Hittade på Facebook och kände vi provar. Körde med den lilla runda borsten i kanske fem minuter och fogarna blev super fina. Funkar bra på spisen också. Kan recommenders starkt!
Scandinavian cleaning tools that replace the cabinet full of chemicals. No sprays, no warning labels, no plastic bottles — just simple products that work with water. 15,000+ homes. 100-day guarantee.
Schweden
Hei, er så fornøyd med de klutene både på kjøkkenet og badet. Rask levering også. Mvh. Signe 🙂
Kjempegode kluter som holder hva de lover. Super på dusjvegger og koketopp 👍

Antwort von Swindo
Fungerar perfekt, precis så bra som den beskrivs i annonsen. Kommer att beställa en till.

Antwort von Swindo
Utrolige bra kluter. Bestilt først en gang, og så bestilt jeg en gang til. Måtte bare ha flere av de klutene👍😉😉

Antwort von Swindo
Håller med att trasan är kanon. Särskilt på mina duschdörrar. Också bra på speglar! Imponerad så här långt. Har inte provat överallt ännu. Ibland krävs en aning vatten tycker jag🙏🙏

Antwort von Swindo
Blev förvånad att städ duken var så bra 😊

Antwort von Swindo
Lett og vaske med og tar fort bort søppelet

Antwort von Swindo
Swindle er blitt en del av min daglige rutine på badet . Tørker av dusjveggene og kranene hver dag . Så enkelt og blir superbra

Fantastisk produkt ,holder som lovet.Anbefales

Antwort von Swindo
Fick mina dukar igår. Har testat genast på dusch väggen och blev glad överraskad. De tog bort kalkbeläggningen bort med bara vatten. Inga andra medel behövdes. Kan rekommenderas, om man vill underlätta städningen.