Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag äger en minecraft server, hostad av SweHosting. Detta är ett jättebra alternativ, man kan lätt hitta sin console och filer/plugins i deras panel som de har. Är mycket nöjd! PS: De har även m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni ska veta att ni har en helt fantastisk Liam i eran support. Han är så bra på att hjälpa till och allt annat, jag har behövt teknisk support på alla möjliga plattformar och web platser, men en sådan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag letade länge efter ett bra webbhotell. Sedan så hittade jag SweHosting, där jag hittade ett riktigt bra webbhotell till ett lågt pris! När jag kontaktade de för att få hjälp med några saker som ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag har hört mycket bra om SweHosting men jag har suttit och väntat i fler talet månader och konstant besökt hemsidan men VPS produkterna är forfarande slutsålda. Jag skrev ett support mail för ca 5 m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. EDV-Berater
  3. Computer-Netzwerkcenter
  4. Computersupport und -dienste

Vom Unternehmen geschrieben

SweHosting är en Infrastruktursleverantör som specialiserar sig inom Virtuella Servrar, Spelservrar samt Webbhotell.

Kontaktinformationen

10/10

supporten var 10/10 det var den bästa jag har varit med om

3. Oktober 2025

Bra och gedigen hosting

Bra och gedigen hosting. Även om de inte har en speciell installations-ISO i deras lista så är det bara att kontakta supporten så löser de det.

19. Mai 2025

Extremt bra kundservice

Jag hade problem med att starta en minecraft server på vpsen eftersom att jag inte visste hur man gjorde vissa saker. Då satt Johan K uppe till 12 på natten och hjälpte mig till allt fungerade. Han var alltid trevlig och tålmodig när jag ställde alla frågor. Tusen tack för all hjälp.

3. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig uptime

Vi har haft för många gånger då vår VPS har åkt ned för att swehosting är en inkompetent hosting provider. Detta har hänt fler än 5 gånger på 6 månader. Hur är det ens möjligt?! Kass service och dålig hårdvara.

2. September 2024

Hej Isac,

Jag kan inte se att du är kund hos oss eller i övrigt har några tjänster levererade från oss.

Om du återkommer med eventuella ärendenumer gällande detta så kan jag undersöka de problem du beskriver dig ha upplevt.

Riktigt nöjd kund

Väldigt enkel setup, mycket tjänster att välja mellan, superb support men framför allt väldigt billigt för tjänsterna dom tillhandahåller. Kan varmt rekommendera dom, oavsett om du behöver en hemsida eller en egen vps. ( har båda )

11. August 2024

Välfungerande VPS till bra pris

Jag har nu provat VPS "Brons" med Debian 12 i en vecka och är mycket nöjd. Allt har hittills fungerat och jag har inte haft behov av supporthjälp. Genom att betala via PayPal fick jag igång tjänsten direkt utan att behöva vänta på överföringen. Jag hanterar denna Debian via ssh-prompt som om den var hemma. IP-adress, lösenord m.m. kom via e-post.
Jag störde mig en aning på att detta svenska företag hade amerikanskt format när kontot skulle skapas. Vadå "State"? Det har vi inte här! Missade också att fylla i "Captcha" och behövde då börja om från början.

4. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt trevliga och bra.

Riktigt trevliga i support, fick extremt bra svar som var proffisionella och bra. Kommer köpa alla mina kommande VPSer här. Riktigt 10/10. Rekommenderar detta företag extremt mycket.

18. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ni hjälper jätte snabbt och ni e…

Ni hjälper jätte snabbt och ni e trevliga

9. Juni 2024

Hej Yousef,

Tack för din recension! Vi tycker att det är väldigt roligt att du uppskattar vår kundservice!

Vi är alltid öppna för feedback gällande vad våra kunder anser kan förbättras inom våran verksamhet. Öppna gärna ett ärende på vår hemsida eller kontakta oss via e-post om du önskar ta dig tiden att göra detta!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag har använt eran tjänst i ungefär 2 veckor och dethär är min sammanfattning.

Jag har använt eran tjänst i ungefär 2 veckor och den är jättebra. Men det har hänt att min VPS har legat nere i 2 dygn en gång och 1 dygn en annan gång. Om det inte vore för det så är detta något jag verkligen rekommenderar.

25. Mai 2024

Hej Vincent,

Enligt våra system har din VPS varit igång utan avbrott sedan du köpte den den 25 maj 2024. Det enda registrerade avbrottet skedde den 7 juni 2024, då vår nätverksleverantör upplevde ett tre timmar långt avbrott. Detta är det enda problemet vi har kunnat identifiera under din användningsperiod.

Vi skulle uppskatta om du kunde öppna ett ärende hos oss och specificera vilka tre dygn du refererar till. Vi är självklart redo att assistera dig och undersöka eventuella fel med den relevanta tjänsten.

Best Web Designer @Johan

Best Web Designer @Johan, 10/10 Helped me A lot With Things! C:

3. Februar 2024

Hello Prosper,

Thank you for review of our development and design services!

We hope to do business with you again. It was a pleasure working with you.

Sincerely,
Operations manager and Technical manager at SweHosting

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevligt bemötande och bra…

Mycket trevligt bemötande och bra priser på VPSer

22. Januar 2024

Antwort von SweHosting

Tack för din recension och kul att du gillar våra priser!
Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa hostinglösningar till en tillgänglig kostnad med utmärkt kundservice.

Varmt välkommen åter!

Verksamhetschef och Tekniskt ansvarig på SweHosting

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Swehosting is a great hosting company!

Swehosting is a great company which offers both companies private individuals high quality hosting services and their customers support and staff is both knowledgeable and very helpful.

We are happy to be a client and would recommend their services to anyone looking for a top notch hosting service provider.

Thank you Swehosting for your commitment to offer a high level customer experience and world class IT/hosting products and servers.

18. Januar 2024

Hello TakeMarket Ltd,

Thank you for your kind review.
It has been an honor to provide services to your company and assist you with your digital needs.

We are happy to hear that you are satisfied with our services and our support. We always strive to offer high-quality hosting solutions and a first-class customer experience. Your recommendation means a lot to us and we appreciate your trust.

Thank you for being a part of SweHosting!

Sincerely,
Operations manager and Technical manager at SweHosting

Bra komination

Jag tycker detta är en bra sida för att köpa vps. man kan lite på swehosting till 100% och man får hjälp snabbt.

30. Dezember 2023

Hej Gustav!

Det är underbart att höra vilket förtroende våra kunder har för våra tjänster. Om ni har några framtida önskemål så är det bara att höra av er.

Varmt välkommen åter!

Verksamhetschef och Tekniskt ansvarig på SweHosting

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr