Det er en flot butik,der altid er ryddet op og overskuelig. Det sødeste smilende og hjælpsomme personale. Jeg kan varmt anbefale både at handle i butikken og også sige sit tøj på en stand. Man sæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god butik både som sælger (standlejer) og kunde. Altid pæn orden og hjælpsom personale. Generelt højere kvalitet tøj end andre second hand steder byen. Man kan gøre nogle super fund til fornuf... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Ole Rømers Vej 57, 5700, Svendborg, Dänemark
- 53 76 67 70
- svendborg@reshoppit.dk
- svendborg.reshoppit.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
God hjælp og vejledning fra personalet…
God hjælp og vejledning fra personalet ved opsætning og standen blev holdt pæn.
Lækker shop
Lækker shop - fortrinsvis tøj. Elsker selv at kigge og shoppe her 🩷Hjælpsomt og smilende personale 🌟
Super fint sted med venligt personale
Super fint sted med venligt personale, hvor du kan få ryddet godt ud i klædeskabet.
Jeg har haft en stand af flere omgange
Jeg har haft en stand af flere omgange, og denne gang i 2 måneder. Jeg har været rigtig glad for både personale service og mit salg hos Reshoppit. Jeg synes deres butik er altid pæn og ren, og tøjet hænger pænt:) kan klart anbefale at have en stand og få givet ens gamle tøj et nyt liv😀
God service, altid tid til at hjælpe og nemt at betjene via hjemmeside/app.
God oplevelse
Jeg har været rigtig glad for mine 4 uger. Masser af salg og venlig behandling af de ansatte. Stor anbefaling herfra!

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
God oplevelse og rigtig fin service
Jeg har haft en stand ved reshoppit nogle gange nu, og jeg har været rigtig glad for det. Det er nemt at sætte op med priser og skilte, og prisen for standleje er fair. Personalet i min lokale butik er desuden meget søde og behjælpelige.

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
Det er en flot butik,der altid er…
Det er en flot butik,der altid er ryddet op og overskuelig.
Det sødeste smilende og hjælpsomme personale.
Man sælger godt og tjener gode penge på sine brugte ting.
En varm anbefaling herfra ❤️

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
Rent, pænt, dejligt sted at komme
Det er et dejligt sted at komme - og man får altid god behandling.
Der er rent og pænt - og overskueligt.
Konceptet holder og de er aktive på sociale medier.

Hyggeligt nyt lokale
Hyggeligt nyt lokale, butikken har fået. Jeg har to stande og har været glad for både salg og service. Kan absolut anbefales!

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
De har været rigtig hjælpsomme og…
De har været rigtig hjælpsomme og behagelige , altid en fornøjelse at komme her 👍

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
Super nemt og god service!

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
Godt udvalg af forskelligt tøj i alle…
Godt udvalg af forskelligt tøj i alle størrelser. Nemt princip når du har en stand. Overskuelig butik med gode priser

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
Nem og effektiv måde at sælge brugte…
Nem og effektiv måde at sælge brugte ting. God service

Flot butik
Reshoppit har imødekommende og hjælpsomme medarbejdere. Butikken er super fin, og har en god overskuelig størrelse og antal stande ☺️
Et besøg værd!

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
Overskuelig butik med søde og hjælpsomme ansatte
Her er generel god orden og det er overskueligt at gå rundt. Her er søde ansatte som er gode til at hjælpe. Der er både tøj til mænd, kvinder og børn og til alle aldre. Jeg er meget tilfreds med servicen i Svendborg og jeg fået solgt en del her.

Stor tilfredshed
Jeg har været meget tilfreds med at sælge i Reshoppit i Svendborg. Personalet er meget hjælpsomme og venlige, og der er en dejlig rolig og hyggelig stemning i butikken. Stor anbefaling herfra😊

Antwort von reshoppit.dk Svendborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.