Har bestilt bordkort der skulle bruges som gave til konfirmanderne i to klasser. Der er en fejl ig der går kun 2 dage så har vi fået den nye hjem. Kan varmt anbefale dette firma
Har bestilt bordkort (bolsjebøtter) til min datters konfirmation. Jeg bestilte dem den 2 og allerede den 5 var de klar til afhentning. Super nem kommunikation om hvordan vi ville have etiketterne og... Mehr ansehen
Vi har handlet flere gange hos svanenet og har altid været tilfreds med deres sortiment, priser og hurtig levering. Denne gang var der dog sket en lille pakkefejl, men uden problemer blev fejlen rette... Mehr ansehen
Bestilte personlige bordkort (bolsjebøtter med navn) hos Svanenet til vores søns konfirmation. Super fin service - også da vi to dage før festen fik brug for et ekstra sæt labels. Det blev klaret med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Stort og overskueligt udvalg
Stort og overskueligt udvalg, de bestilte øl var rigtig godt emballeret. Hurtig ekspedition.

Antwort von svanenet
Gode produkter og god service.
Gode produkter og god service.
Anden gang jeg bestilte var der en fejl, men det blev straks fikset da jeg sendte en mail.

Antwort von svanenet
Hurtig levering og rigtig god kunde…
Hurtig levering og rigtig god kunde service da jeg ringede og ville høre hvornår jeg fik min pakke. Så godt.

Bravo!
Hurtig levering. Omhyggeligt pakket ind. Lækre, lækre produkter.
Jeg elsker den personlige hilsen i pakken

Virkelig hurtig ekspedition
Virkelig hurtig ekspedition, (selv på Black friday), godt og sikkert pakket og sidst men ikke mindst fantastisk smag på deres bolsjer.

Perfekt
Perfekt! Virkelig lækre trøfler! Og levering dagen efter. Vi vender helt sikkert tilbage efter flere trøfler og andre af de mange lækkerier :)

Antwort von svanenet
Jeg har handlet på svanenet for første…
Jeg har handlet på svanenet for første gang, og det bliver ivertfald ikke sidste. De giver en god service og meget hurtig levering. Efter jeg havde betalt opdagede jeg at jeg havde en rabatkode. En mail blev afsendt til svanenet hvori jeg beklagede at jeg ikke havde opdaget det før, ingen problem det blev med det samme modregnet. Det er hvad jeg kalder god service, mange tak for det.

Antwort von svanenet
Jeg fik min vare hurtigt
Jeg fik min vare hurtigt, men jeg havde (troede jeg) købt en flot POSE med tillykke-bolcher (billede på hjemmesiden) men jeg modtog en spand. Det er ikke optimalt, da det er en gave. Det er lidt ærgeligt.

Tilfreds
Jeg bestilte i går, og har fået mine vare i dag…👍😀

Elendige produkter
Jeg købte 3 stk. kaffesirupper, 2 af dem burde have holdbarhed til juli i år og den tredje til maj næste år. Men jeg kunne se på flasken at en af dem havde sidste salgsdag i maj måned i år, svanenet løj simpelthen for at sælge sine elendige produkter, samt siruppen smagte forfærdeligt. Så åbnede jeg den anden sirup som skulle også være holdbart til juli i år. Den smagte lige som den første sirup. Den smagte surt og har lugtet af noget mug. Så tænkte jeg at jeg vil åbne den sidste sirup som skulle være holdbart til maj næste år, for at se om den var lige så elendig. Ja, det var den. Ingen smag eller lignende. Alle 3 kaffesirupper endte i skraldespanden og jeg vil aldrig købe noget fra svanenet igen.

Fint chokolade
Fint chokolade, modtog dog en del af det hvor det var smeltet lidt sammen, dette kunne dog være sket under transporten?
Men fik det løst med deres personalet.
Resten er lækkert!

Velsmagende bolcher
Jeg har forkælet mig selv og købt en prøvepakke med sukkerfri bolcher. Mums - de er yderst velsmagende og jeg ved da godt, hvor jeg køber mine bolcher fremover. Selv manden er begejstret.

Antwort von svanenet
Meget hurtig levering af en stor omgang…
Meget hurtig levering af en stor omgang konfirmationsbolcher. Dejligt :-)

Bestilte konfirmationsbolcher med…
Bestilte konfirmationsbolcher med rabarber. Modtog dem 2 dage efter.
Har tidligere bestilt igennem bolcheriet, men dem her overgår alt, super lækre og god smag.
Kan varmt anbefales.

Antwort von svanenet
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos svanenet.com, gode varer lynhurtig levering og en god kundeservice

Antwort von svanenet
Man kan ikke bruge jeres sukkerfri til…
Man kan ikke bruge jeres sukkerfri til diabetes i bruger produkter der påvirker blodsukkeret -det er falsk Markets føring
det er falsk Markets føring

Antwort von svanenet
Har søgt efter bolcher med hindbær og…
Har søgt efter bolcher med hindbær og lakrids og endelig fandt jeg jer. Det er de bedste man kan få og er rimelig vanedannende man får lyst til een til.
Hurtig ekspedition og levering
Tak for jer

Pålidelig og velorganiseret virksomhed
Bestilte et parti varer, hvor et af produkterne ikke helt svarede til bestilte. 2 dage efter modtog jeg det rigtige produkt. Fremragende service.
PH. Olsen
4600 Køge

Antwort von svanenet
Perfekte bordkort og hurtig levering
Jeg har i dag modtaget de sødeste bøtter med lakridskonfekt som skal bruges til bordkort. Fredag formiddag skrev jeg et par forslag til mærkaterne, jeg fik kort tid efter 3 gode forslag og den ene var lige i skabet, jeg afgav bestilling og modtog pakken lørdag, det er virkelig god service, kan kun give de bedste anbefalinger.

Antwort von svanenet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.