1. Softwareunternehmen
  2. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

SureSMS.com er et dansk online SMS system. Det er gratis at få en konto - du betaler kun for de SMS beskeder du sender. Mange funktioner som understøtter online markedsføring. F.eks. vedhæftet filer (send videoer i din SMS'er), lav mobilepay betalingslink, modtag SMS'er online og meget mere. Beredskabsfunktioner: send f.eks. til alle der bor i et bestemt område, send til alle medarbejdere eller alle medlemmer i din forening. SMS gateway kan også bruges til internkommunikation. Hvis ikke vi har løsningen du har brug for, så bygger vi den.

4,3

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Problemer med indbetalinger

Har brugt programmet i lang tid til stor glæde. Men har på det seneste haft store problemer med manuel eller automatisk indbetaling, som ikke fungerer. Fungerer kun ved oprettelse af faktura og andet "bøvl".
Håber snart det bliver udbedret, da det ellers er et KANONT program.

11-4-2025: Efter at være ringet op og fået telefonisk service virker programmet nu igen perfekt. Virkelig fin personlig service!

7. April 2025
SureSMS-Logo

Antwort von SureSMS

Hej Vagn.
Jeg er virkelig ked af, at du har oplevet problemer med betalingen. Vi har haft udfordringer med den betalingsgateway vi benytter. Disse problemer er heldigvis løst nu. Jeg håber at du stadig vil benytte vores system nu hvor den del er kommet på plads.
MVH
Glen

Fantastisk service og support

Vi kan på det varmeste anbefale SureSMS. De har en fantastisk service og support. Hurtig respons selv udenfor normal åbningstid. Vi havde brug for assistance i forbindelse med integration af webformular til adressebogen hos SureSMS. Dette blev klaret hurtigt og effektivt. Fordelen ved SureSMS er at der ikke er løbende mdl. abonnement, men man kun betaler på forbrug af SMS.

28. Dezember 2023
SureSMS-Logo

Antwort von SureSMS

Tak for din fine anmeldelse Henning. Jeg håber I bliver glade for løsningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fået behov for en ny SMS…

Jeg havde fået behov for en ny SMS gateway. Bestilte en demo konto hos SureSMS. Jeg fik kontoen med det samme og et par dage efter blev jeg ringet op om alt gik som det skulle og jeg bare kunne sige til hvis vi skulle bruge hjælp.
De fulgte op på sagen flere gange, og føler vi blev ret godt behandlet. Det er kundeservice til UG!

3. Oktober 2022

Super brugervenligt system

Super brugervenligt system. Det var nemt at komme igang med og supporten var supergode til at hjælpe, da jeg skulle lave MobilePay link i mine SMS.

Integrationen med vores CRM system var også meget nemt.

Mine anbefalinger hvis du skal bruge en SMS løsning.

28. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og enkel løsning

Jeg er IT arkitekt, og har oprettet en konto, og det virker perfekt. Jeg har fået rigtig god support, også teknisk, endda selv om det var i weekenden. Jeg har ikke sammenlignet priser, men løsningen er virkelig smart og enkel, og let at implementere, og det er vigtigst for mig. Jeg bruger det til at sende sms med betalingslink til kunder, så de kan betale fakturaer via MobilePay, og det virker rigtig godt. Og det er betryggende, at der er styr på sikkerheden også.

13. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SUPER AMATØRAGTIG - måske er her tale om svindel !

SUPER AMATØRAGTIG ! Har oprettet en bruger, indbetalt penge og forsøger så at bruge systemet, oprette afsendere osv. Intet virker. Kontrakter dem pr. email - ingen respons, benytter deres chat funktion, ingen respons..... Har skrevet til dem og bedt dem tilbageføre mine penge, hvis de ikke kommer så ryger det til forbrugerstyrelsen og politiet, totalt plat og amatøragtigt firma....

22. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr