Concept zit goed in elkaar, er zijn heel veel mooie aspecten geïntegreerd waardoor Supplentia veel kan bieden voor therapeuten. Er zijn nog technische verbeteringen mogelijk. De makers staan open v... Mehr ansehen
Betrouwbare, goede supplementen met echt een goede samenstelling. Fijn dat ik daar op kan vertrouwen. Super snelle levering van bij Supplentia is ‘vandaag besteld = dezelfde dag verzonden = evt de voe... Mehr ansehen
De levering heeft iets langer geduurd ivm een langere levertijd van 1 van de producten. Dit werd aangegeven bij afrekenen en je kreeg de keus om alles in 1 keer te laten versturen of de direct leverba... Mehr ansehen
Het product was niet in voorraad en kon dus maar een week later geleverd worden. Dat is geen enkel probleem maar ik had het graag geweten. Ik heb nu een hele dag thuis zitten wachten en na een telefon... Mehr ansehen
Supplentia is the platform where you can easily order the supplements recommended by your health professional. Your practitioner creates a personalized care plan for you, including expert advice on nutritional supplements. Using the link you receive, you can review this advice and order the recommended products.
With access to a wide range of high-quality brands, you can order exactly what your professional recommends. Always at a fair price. Orders placed before 22:00 are shipped the same working day within the Benelux, if in stock.
Supplentia makes ordering simple and ensures fast delivery, giving you hassle-free access to the supplements selected for you by your practitioner.
Supplentia bridges the gap between professionals and patients with a strong focus on quality, speed, and ease of use.
Smederijstraat 2, 4814 DB, Breda, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Er waren wel een paar problemen om de rekening te betalen, maar dat heeft waarschijnlijk te make met de naamsverandering. ik informeer mij wel bij mijn bank.

Antwort von Supplentia
Omdat mijn bestelling correct en snel geleverd werd

Antwort von Supplentia
Kwaliteitsvolle supplementen! Verder ook snelle levering en dat dit via een BPost afleverpunt kan is erg praktisch, goed en makkelijk! Prima dus!

Antwort von Supplentia
Thé products are great and the delivery is fast.

Het bestellen lukte niet,
De klanten service heeft mij daarbij goed geholpen en opgelost daarvoor mijn dank.

Antwort von Supplentia
Vlugge bezorging. Heb nog geel nadelen ondervonden zoals bij andere supplmenten uit de winkels. Ben nog maar 2 weken bezig.

Antwort von Supplentia
De telefonische bestelling bij Supplentia in België verloopt steeds erg vlot. De zeer vriendelijke medewerkster neemt de bestelling op en alles wordt binnen de kortste keren verstuurd.