Uitstekend product voor mijn situatie. Mogelijkheid om te huren. Plug & play. Rendement zit tegen de 95% aan. Degelijk kant en klaar apparaat, waar over na is gedacht door Nederlanders. Prob... Mehr ansehen
De communicatie was duidelijk, het transport kwam wat later maar ook daar is goed over gecommuniceerd. De installatie van het paneel is eenvoudig, ik zou wel aanraden om rubber tegels onder het pan... Mehr ansehen
Het bestelproces verliep soepel, met keuze voor de datum van levering volgens de wens van de klant. Helaas viel de levering buiten het afgesproken dagdeel (20 minuten later dan het uiterste tijds... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
je direct met stroom opwekken. Zonder installateur, zonder gedoe. Ideaal voor balkon, tuin of plat dak — en vooral: voor iedereen die wél wil verduurzamen, maar geen zin heeft in ingewikkelde systemen. Ook na de afbouw van de salderingsregeling blijft Supersola een financieel slimme keuze. Omdat je opgewekte stroom direct zelf gebruikt, compenseer je vooral je sluipverbruik — en dus haal je een interessant rendement, zónder dat je hoeft terug te leveren aan het net. Bekroond met de iF Design Award 2024 Supersola won in 2024 de prestigieuze iF Design Award in de categorie Building Technologies. De internationale jury van 132 experts uit 72 landen roemde het ontwerp, de eenvoud en de impact van het product. In hun woorden: Supersola heeft het kopen en gebruiken van een zonnepaneel net zo eenvoudig gemaakt als het aanschaffen van een wasmachine. Gebouwd op ervaring, gesteund door vertrouwen De ontwikkeling van Supersola begon al in 2016, met één helder doel: zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen. Inmiddels is het bedrijf volledig in handen van GREEN. Impact investing, opgericht door de mensen achter Greenchoice. Zo weet je zeker dat duurzaamheid, betrouwbaarheid en maatschappelijk rendement voorop staan. Kortom: ✓ Binnen 5 minuten geïnstalleerd ✓ Geen installateur nodig ✓ Interessante investering, ook zonder salderen ✓ Bekroond met een internationale design award ✓ Duurzaam én eenvoudig
Baden Powellaan 14, 3016GJ, Rotterdam, Niederlande
- +31854019415
- info@supersola.com
- supersola.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Perfect afgeleverd en makkelijk te…
Perfect afgeleverd en makkelijk te plaatsen. Stekker erin en het werkt.
Levering matig en Naservice slecht.
Ik heb 3 panelen besteld. Deze zouden geleverd worden voor 15u dus een dagje vrijaf genomen zodat ik thuis was voor de levering. Uiteindelijk pas na 19u geleverd. Bij bestelling al meegegeven dat er zeker Belgische stekkers bij zitten omdat ik al gelezen had dat dit regelmatig fout liep. En ja hoor ondanks de melding toch Nederlandse stekkers. Zelfde avond al melding gemaakt maar tot nu een week later geen enkele reactie. Ook elke dag proberen telefonisch contact te nemen maar niemand neemt er de telefoon op. Zeer slechte service wat mij betreft.
Mooie panelen en makkelijk te installeren.
Helaas viel de levering buiten het afgesproken dagdeel (20 minuten later dan het uiterste tijdstip).
Bij aankomst waren het mooie zonnepanelen (2) en was het een makkelijke installatie!
Heel goede service en een goed product
Heel goede service en een goed product. Zelf makkelijk te installeren.
Zeer waardevolle aanbeveling Super voor Solar.
Hoe het product presteert en geleverd werd is conform de belofte welke Supersola tijdens de bestelperiode heeft verstrekt. De levering is uitstekend verwerkt door Brenger!
Goede degelijke completen zonnepanelen…
Goede degelijke completen zonnepanelen die makkelijk te plaatsen zijn (wel erg zwaar)
Snel geleverd wel prijzige panelen maar met een kortingscode scheelt het wel.
Ziet er erg degelijk en goed afgewerkt bij.
Prima product
De installatie van het paneel is eenvoudig, ik zou wel aanraden om rubber tegels onder het paneel te leggen ter bescherming van het dak.
Enige minpuntje is de RVS plaat op het uitklapdeel van het zonnepaneel, deze ‘schiet’ nogal makkelijk uit het profiel.
Vergeet het zonnepaneel niet aan te melden bij energie teruglever website, staat wel goed omschreven in de handleiding.
Uitstekend product voor mijn situatie
Uitstekend product voor mijn situatie.
Mogelijkheid om te huren.
Plug & play.
Rendement zit tegen de 95% aan.
Degelijk kant en klaar apparaat, waar over na is gedacht door Nederlanders.
Probeer nu ook de buren te overtuigen.
Eigenlijk zou iedereen met een plaatsingsmogelijkheid een supersola moeten kopen of huren.
Grappig was dat ikzelf met 1 supersola al aan het terugleveren was.
Wel even met z'n tweeën neerzetten, emballage weegt 55 kilo.
Bezorgdienst,firma Brenger , uitstekend met zeer behulpzame chauffeur.
Voor iemand die een MOOI kant en klaar…
Voor iemand die een MOOI kant en klaar product wil en bereid is om daar iets meer voor te betalen.
Is dit een aanrader.
Men doet wat men beloofd.
Men doet wat men beloofd.
Er blijft een positief gevoel achter.
Vandaag het 2de paneel geplaatst.
Vandaag het 2de paneel geplaatst.
De eerste draait alweer 2,5 jaar en we zijn super(sola)tevreden
Van aankoop tot bezorging
Van aankoop tot bezorging: 1 vlotte ervaring.
Toestellen meteen gemonteerd en ze doen hun 'ding' al. Super blij mee.
Zonnepaneel gemakkelijk te monteren
Zonnepaneel gemakkelijk te monteren idiaal met de watertaks die je kan vullen. Wekt goed energie op
Vriendelijke berzorger
Mooi product. Logistiek proces kan beter.
Product is goed. Logistiek (-1 ster) en communicatie (-1 ster) is een stuk minder.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, leveringsdag gekozen, hele dag thuis gebleven en niets afgeleverd. Telefonisch onbereikbaar, en antwoord op vraag via email volgens mij via AI beantwoord zónder antwoord op mijn vraag te hebben gekregen. Transport via Brenger is absoluut geen aanrader!
Supersola stuurt geen nieuwe bezorglink; “u moet de eerder verstuurde link gebruiken”. Als ik dat doe kan ik geen nieuwe datum kiezen.
Wilt u dit oplossen? Ik heb nog steeds geen supersola!

Antwort von Supersola
Deuxième série de trois panneaux:succès immédiat
Je viens d’installer une deuxième série de trois panneaux. Ce sont les Rolls Royce des panneaux à mettre sur le sol. Fonctionnement immèdiat!
Niet de juiste snoeren.
Het vervoer en aflevering door brenger was goed doos was onbeschadigd. Helaas zitten er niet de juiste snoeren bij twee snoeren voor een stopcontact en dus geen verbinding snoer. Kan het paneel nu niet aansluiten. Heb een mail gestuurd afwachten maar. Heb mail contact gehad het juiste snoer zou ik volgende week binnen krijgen. Vandaag dinsdag 17 maart snoer is bezorgd. Prima service dus.

Antwort von Supersola
Bezorging prima
Bezorging prima, compliment voor de correctheid van de bezorger! Echter de verbindingskabel om twee Supersola's te verbinden ontbreekt hierdoor de installatie niet kunnen voltooien.
Na melding direct opgestuurd.
…wachten op de zon
Alles goed geregeld en exact op tijd geleverd. Inpluggen en nu wachten op de zon
Installeren was gemakkelijk
Ik ben een goede recensie verschuldigd…
Ik ben een goede recensie verschuldigd door het goede contact met Jeroen. Ik heb ze lang ik de gaten gehouden en uiteindelijk de knoop doorgehakt. 2 panelen besteld. Keurig bezorgd door Brenger.
Ze moeten nog op het dak voor de eerste zonuren van de dag. Rond 12 uur nemen mijn andere panelen het over.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.