Superprof PL Bewertungen 558

TrustScore 4 von 5

4,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jest duży wybór nauczycieli, którzy mają duże doścwiadczenie i można łatwo znaleźć nauczyciela, który spełnia oczekiwania. Dodatkowo jest możliwość zajęć online. Patrząc ze strony korepetytora, platfo... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Warunki korzystania z serwisu były dla mnie niejasne, myślałam że kwota 49zl zostanie naliczona na poczet pierwszej lekcji. Poczułam się oszukana kiedy dowiedziałam się że zapłaciłam 49 zł za możliw... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

558 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Super zajęcie👍

Pani Gosia jest osobą bardzo kontaktową. Ze zrozumieniem podchodzi do ustawienia terminu spotkania nawet wtedy, gdy musiałam zmienić umówioną godzinę. Pani Gosia prowadzi zajęcie bezstresowo a jednocześnie profesjonalnie. Polecam

1. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pobraliście ode mnie 49 zl nie wiem za…

Pobraliście ode mnie 49 zl nie wiem za co!

15. September 2025

Dzień dobry,

proszę pozwolić mi przedstawić zasady korzystania z naszej platformy Superprof.

Chciałabym również zaznaczyć, że Karta Ucznia nie jest zobowiązująca i może zostać w dowolnym momencie zawieszona z poziomu panelu użytkownika w sekcji "Karta Ucznia". Ponadto jeśli nie znajdą Państwo odpowiedniego nauczyciela, nasz zespół jest do dyspozycji. W zależności od przypadku, może nastąpić zwrot pieniędzy.

Jako strona internetowa, cała komunikacja odbywa się za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz funkcjonowanie naszej platformy jest przedstawione w naszym Centrum Pomocy lub w naszym Regulaminie.

W razie jakichkolwiek pytań zachęcam do kontaktu ze mną drogą mailową pod adresem dziendobry@superprof.com

Pozdrawiamy,

❌ Negatywna opinia o SuperProf ❌

❌ Negatywna opinia o SuperProf ❌

Uważajcie na tę platformę! Podając dane karty byłam absolutnie przekonana, że płacę jednorazowo za lekcję, a okazało się, że SuperProf włączył mi cykliczną subskrypcję. Nie miałam świadomości, że co miesiąc będą pobierane pieniądze.

Dopiero po pół roku zauważyłam, że regularnie znikają z mojego konta 49 zł. Nikt mnie o tym nie poinformował w sposób jasny i czytelny, a ja nie wyrażałam zgody na takie automatyczne przedłużanie.

Czuję się oszukana i potraktowana nieuczciwie. 😡
👉 Dlatego ostrzegam: uważajcie na podawanie danych karty na tej platformie, bo możecie być obciążani co miesiąc, dopóki sami tego nie zauważycie i anulujecie.

19. September 2025

Dzień dobry,

Przykro mi, jeśli charakter naszej subskrypcji nie był dla Pani do końca zrozumiały.

Karta Ucznia umożliwia kontakt ze wszystkimi nauczycielami na platformie i skorzystanie z pierwszej lekcji za darmo u nauczycieli, którzy ją oferują. Informacja o subskrypcji była obecna po przejściu przez stronę płatności, na której zaznaczamy, że Karta Ucznia jest abonamentem miesięcznym oraz umożliwia kontakt z nauczycielami na stronie.

Jako strona internetowa, cała komunikacja odbywa się za pośrednictwem poczty elektronicznej. Dlatego też, zaraz po wysłaniu prośby, został wysłany mail potwierdzający ,,🌈 Superprof - Wiadomość wysłana i przygoda się zaczyna!", w którym wspominamy, że subskrypcja jest automatycznie odnawiana co miesiąc, dopóki nie zostanie anulowana.

Również został wysłany email ,,D-5 ⚡️Odnowienie Twojej Karty Ucznia Superprof", aby poinformować, że subskrypcja zostanie odnowiona za 5 dni.

Chciałabym również zaznaczyć, że Karta Ucznia nie jest zobowiązująca i może zostać w dowolnym momencie zawieszona z poziomu panelu użytkownika w sekcji ,,Karta Ucznia", oraz że warunki korzystania z naszej platformy są dostępne przez cały czas w naszym Centrum Pomocy, jak i w Warunkach Użytkowania.

Ponadto, jeśli nie znajdą Państwo odpowiedniego nauczyciela, nasz zespół jest do dyspozycji. W zależności od przypadku, może nastąpić zwrot pieniędzy.

Duży wybór Korepetytorów

Duży wybór Korepetytorów, możliwość zapoznania się poprzez profile, ich zweryfikowania poprzez opinie, możliwość wypróbowania poprzez lekcję próbną - efekt ... wybrany nauczyciel to strzał w 10!

9. September 2025

Ta strona to scam

Ta strona to scam. Pobierają miesięczny abonament, trenerzy raz odpowiadają a raz nie.

10. September 2025

Dzień dobry Panie Michale,

Przykro mi, jeśli charakter naszej subskrypcji nie był dla Pana do końca zrozumiały.

Oszustwo

Oszustwo. W wyszukiwarce wpisałem "blender" i znalazłem nauczyciela: "Wiktoria pasjonatka Blendera 800 godzin doświadczenia". Następnie opłaciłem subskrypcję po czym gdy doszło do umówionej lekcji nikt nie przyszedł, ani nikt się nie odezwał. Opłaty za subskrypcję nikt mi już nie zwróci, a lekcja się nie odbyła. NIE POLECAM. Naciągacze!

2. September 2025

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, że spotkała Pana taka sytuacja i że pierwsze doświadczenie z platformą nie spełniło oczekiwań. Rozumiemy frustrację, gdy lekcja się nie odbyła, a kontakt z nauczycielem był utrudniony.

Jeśli lekcja nie doszła do skutku, nasz zespół jest do Pana dyspozycji. W zależności od przypadku może nastąpić zwrot pieniędzy.

W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu ze nami drogą mailową pod adresem dziendobry@superprof.com.

Pozdrawiam,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dobrze wybierać nauczyciela

Moja córka 17 letnia utworzyła konto ucznia, znalazła nauczyciela, który przyjął jej zgłoszenie, (była to 16 letnia dziewczyna Zuzanna) 2 tygodnie trwało jak umawiały się na lekcje bo jej ciągle nie pasowało, w końcu lekcja miała się odbyć dzisiaj. Platforma pobrała 49 zł z karty córki a dziewczyna, która miała lekcje odbyć napisała, ze rezygnuje bo ma już 4 inne osoby. Do innych osób już na tą lekcje umówić się nie może. Córka dopiero po wszystkim mi opowiedziała o tej sytuacji. Po zaistniałej sytuacji wysłałam maila do platformy z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Co było pozytywne szybko ktoś z platformy zareagował i obiecał sprawdzenie nauczyciela. Trzeba dobrze weryfikować wybranego nauczyciela oraz w razie podobnych sytuacji mieć zarchiwizowaną korespondencje z nauczycielem.

6. September 2025

Dzień dobry Pani Beato,

bardzo przepraszamy za tę sytuację i w pełni rozumiemy Pani rozczarowanie.

Chcemy dokładnie wyjaśnić sprawę, zweryfikować nauczyciela oraz upewnić się, że podobne sytuacje nie powtórzą się w przyszłości.

Prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia pod adresem dziendobry@superprof.com, abyśmy mogli szybko przeanalizować szczegóły i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

Pozdrawiam,

Polecam uważać na Tą firmę

Polecam uważać na Tą firmę. Bezprawnie pobierali subskrypcję z mojej karty kredytowej

4. September 2025

Dzień dobry Pani Izabelo,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Brak kontaktu z lektorem

Po kontakcie z lektorką zaczęłyśmy umawiać próbną lekcję. Jednak w pewnym momencie lektorka przestała odpisywać. Dobrze byłoby, aby Superprof nie pobierał pieniędzy od niezrealizowanych lekcji próbnych i braku kontaktu z lektorem

25. August 2025

Brak klientow

22. August 2025

Dzień dobry Panie Adrianie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że napotkał Pan trudności w pozyskiwaniu uczniów. Chętnie pomożemy w optymalizacji profilu, aby zwiększyć jego widoczność. Prosimy o kontakt pod adresem: dziendobry@superprof.com

Nasz zespół z przyjemnością prześle praktyczne wskazówki, które mogą pomóc w przyciągnięciu większej liczby klientów.

Pozdrawiamy,

Nauczyciela oceniam na 5*

Nauczyciela oceniam na 5*, z resztą znałam go już wcześniej. Sama platrofma jest beznadziejna. Płacić za subskrypcję od razu 50 zł? Wolny żart. Jeszcze jakby trafić na złego nauczyciela, to trzeba albo przedłużyć subskrypcję, albo pogodzić się z wywalonym hajsem w błoto.

4. August 2025

Dzień dobry Pani Zuzanno,

dziękujemy za wystawienie opinii oraz za pozytywną ocenę nauczyciela – bardzo nas cieszy, że lekcje spełniły Pani oczekiwania.

Zależy nam na przejrzystości, dlatego informacja o subskrypcji znajduje się przed finalizacją płatności, ale dziękujemy za szczerą opinię – dzięki niej wiemy, co jeszcze możemy ulepszyć.

Pozdrawiamy serdecznie,

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr