Super Stuc Bewertungen 118

TrustScore 5 von 5

4,8

Makkelijk contact te krijgen. Eerlijke prijs. Ze komen afspraken na, werken volgens strakke planning. Professionele werkers die heel netjes werken. We zijn superblij met het stucwerk, het renovlies b... Mehr ansehen

Door omstandigheden met de oplevering van onze nieuwbouwwoning had ik snel een andere stuc en renovliesbedrijf nodig die op kort termijn kon langskomen. Het contact is vlot en afspraken waren snel ger... Mehr ansehen

Hele goede service! Super Stuc Kwamen alle afspraken na en resultaat is mooi. Communicatie verliep soepel en kwamen nog met een correctie op de vierkante meters wat het voor ons voordeliger maakte. Ee... Mehr ansehen

Via internet door goede recensies bij Super Stuk terecht gekomen. Hele vriendelijke eigenaar, Henk, die zijn afspraken perfect na komt. Zijn medewerkers zijn vakmannen met ervaring, netjes en beleefd.... Mehr ansehen

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Planning werd wat krap maar kreeg de…

Planning werd wat krap maar kreeg de belofte dat het werk 25 november klaar zou zijn. Uiteindelijk zelfs een dag eerder klaar! De factuur viel ook nog eens voordeliger uit dan de oorspronkelijke offerte. Behangers hebben erg netjes gewerkt en strak werk geleverd. Complimenten!

27. November 2025

Zeer tevreden

Snelle communicatie en alles zeer netjes gedaan. Zowel het renovlies, verven en stucwerk van hoog niveau. Wij zijn erg blij met het resultaat.

26. November 2025

Erg mooi resultaat !

Het Renovlies aanbrengen is perfect gedaan en lijkt op een glad gestucte muur. Super.
Nette offerte en goede communicatie.
Super-Stuc is een aanrader!

24. November 2025

Top bedrijf! Aanrader!

Vanaf het eerste contact super ervaring. Goed bereikbaar. Komen afspraken goed na. Werken super snel en super netjes! Wordt goed meegedacht. Goede prijs. De naam Super Stuc is zeer passend! Aanrader!

18. November 2025

Super Stuc aanrader

Zeer tevreden over de mensen van Super Stuc. Onze nieuwe woning kon vrijwel direct na oplevering ingepland worden om te stucen, behangen en sauzen. En het ziet er allemaal heel strak uit en ook nog eens in 1,5 week tijd. Er was goede communicatie, zijn betrouwbaar, vriendelijk en professioneel. Wij zijn heel blij!

12. November 2025

Renovliesbehang en vinylbehang heel…

Renovliesbehang en vinylbehang heel mooi afgewerkt. Duidelijke communicatie vooraf en achteraf. Hele goede prijsopgave en nette mensen die aan het werk zijn. Ik zou Super Stuc zeker voor dit soort werk aanbevelen.

27. Oktober 2025

Super Stuc did an excellent job at my…

Super Stuc did an excellent job at my new home in Almere!
From start to finish, the team was professional, punctual, and easy to communicate with. They handled the renovlies wallpapering perfectly — smooth finish, sharp corners, and no visible seams anywhere. The RAL 9016 paint looks clean and bright, giving the walls a high-end plastered look.

What I really appreciated was how organized they were — they covered everything properly, cleaned up after the work, and delivered exactly on time. The quality of their work clearly shows their experience and craftsmanship.

I’m really happy with the results and would definitely recommend Super Stuc to anyone looking for top-quality renovlies or painting work!

9. Oktober 2025

Flexibel, betrouwbaar en behulpzaam

Nadat we problemen kregen met onze vloer, bleef er bijzonder weinig tijd over voor de muren. Super Stuc was wél enorm behulpzaam. Binnen 4 dagen het complete huis met renovlies en een keer verven opgeleverd. Strak en echt topwerk. Dikke aanrader!

6. Oktober 2025

Goed en snel werk volgens afspraak

Goede afspraken met Henk. Snel renovlies behang aangebracht en daarna geschilderd. Resultaat was mooi. Afval werd keurig verzameld. Ook de factuur werd netjes door Henk afgehandeld.

19. September 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen