Sundy Bewertungen 89

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sundy leren kennen via Facebook en mijn eerste aankoop gedaan voor mijn trip naar Afrika. Ook daar waren ze enthousiast over de lekkere verfrissende geuren, leuke verpakking,.. Een echte aanrader! Pla... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sundy leren kennen dankzij een actie waarbij je enkel verzending moest betalen. Ondertussen ook al een tweede in mijn bezit. De verzending is super snel en het pakketje past in je brievenbus. Standaa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sundy handmoisturizer is echt een fijne handcrème. De crème trekt snel in en maakt mijn handen meteen zacht zonder plakkerig te voelen. Wat ik vooral leuk vind is de lekkere geur — fris en subtiel, ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handsinitizers gaan mee op vakantie! Formaat is ideaal voor in de handtas. Ruiken lekker en plakken niet! Met korting zijn de prijzen ook prima. Boodschap (naam) op verpakking, doos is ook weer persoo... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Verfrissende reiniging, waar je ook bent!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zéér snelle levering en goede communicatie

Zéér snelle levering! Ik bestelde en een dag later waren ze er al. Ik kreeg geen orderbevestiging, dus ik mailde hen, dezelfde dag kreeg ik al heel snel een antwoord dat dit aan hun automatisch antwoordsysteem lag maar ze wel degelijk mijn bestelling goed hadden ontvangen. Het is ook een heel fijn product, lekkere geurtjes en het droogt ook effectief je handen niet uit! Ik bestel hier zeker nog. Ze geven ook vaak leuke kortingen.

4. Dezember 2025

Verfrissend!

Sundy, wat een fijn product! Door de verschillende geuren is er voor ieder wat wils. Het formaat is ideaal om overal mee naar toe te nemen. Ik heb er zelf twee in mijn auto liggen!

4. Dezember 2025

Zeer fijn product

Zeer fijn product! Verpakking ziet er leuk uit en is handig om mee te nemen vanwege het formaat. Laat een lekkere geur achter op je handen en droogt je handen niet uit. Ze worden er zelfs zachter van. Een echte aanrader!

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt positief verrast door de…

Ik ben echt positief verrast door de handsanitizers van Sundy!
Niet alleen zien de producten er superleuk uit, ook de geuren zijn stuk voor stuk zó lekker. Na het sprayen plakken mijn handen helemaal niet (groot pluspunt!) en de flesjes lekken niet en passen makkelijk in je tas. Ideaal voor onderweg dus. Ik kan ze echt aan iedereen aanraden!

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Must have voor je handtas!

Het is een superhandig formaat om mee te nemen in je tas en ik ben helemaal fan van de uitstraling van de verpakking. Normaal kocht ik altijd de hand sanitizer van de DM, maar die flesjes zijn vrij bol en lekken ook nog wel eens. Bij Sunnies heb ik daar totaal geen last van echt een aanrader! 🥰

3. September 2025

Top product

De gel is super handig in gebruik, past in mijn handtasje en ruikt echt super lekker. De gel blijft niet plakken aan je huid en droogt heel fijn op. Na een uur kwam de geur van lavendel nog steeds van mijn handen af, wat voor mij zeker een pluspunt is! Wat mij betreft is dit zeker een blijvertje

21. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne gel voor gevoelige handen

Eerder nog niet bekend met dit product, maar ik kreeg een flesje van mijn zus. Inmiddels zelf ook besteld en enorm blij mee.

Als verpleegkundige ben ik vaak heel de dag bezig met patiëntencontact en moet ik vaak mijn handen wassen, dit maakt mijn handen erg droog. Met een flesje sundy in mijn tas kom ik altijd goed vooruit en ik heb ik zelfs het idee dat mijn handen wat minder droog zijn. En het ruikt ook nog eens lekker.

Top product.

23. April 2025

Watermeloen sanitizer

Het rook heerlijk, ik had zelf de watermeloen gekozen en het was heel makkelijk te gebruiken, daarnaast was het ook heel fijn dat ik hem in me zak kon stoppen zonder dat die in de weg zit.

19. April 2025

Super fijn product

Super fijn product. Een fijne manier om je handen tussendoor schoon te houden, makkelijk in je tas of binnen handbereik in de auto te bewaren.

Mijn favorieten zijn de watermeloen en aloë vera! Zeker een aanrader :)

14. April 2025

Fijn spul

Gekocht voor m'n vriendin maar bestelde er al snel eentje voor mezelf. Ligt standaard in de auto. Fijn spul!

11. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fijn product dat doet wat het beloofd!

Ik heb de lavendel en ik ben er super tevreden mee! De barstjes in mijn vingers zijn echt aanzienlijk verminderd sinds het gebruik van Sundy.. Dat hij dan ook nog eens lekker ruikt is een fijne bijkomstigheid.
Groot pluspunt vind ik ook dat mijn handen niet plakken na het gebruiken van deze sanitizer (wat bij veel sanitizers wel het geval is). Ik heb nu ook de Aloë Vera besteld.

20. Februar 2025

Hand spray

Super fijne hand spray. Hij plakt niet wat met veel hand sprays wel het geval is. Makkelijk mee te nemen in je tas en handig in gebruik. (Geen dopjes) Leuke uitstraling en ruiken lekker. Helemaal blij mee!

9. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr