Sundhed+ Bewertungen 2.921

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sundhed+. De behandlede mig super godt gennem hele oprettelsesprocessen, var hurtige til at svare på mine spørgsmål og gav klar, konkret hjælp hele vejen. Kan k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt at jeg kunne forhøje min kredit, men forstår ikke hvorfor min rente lige pludselig skal stig fra 14,95% til 15,95% indtægt og alt det andet er det samme.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt svar på ansøgningen. Skulle bruge dobbelt af den første kredit, ringede og forklarede min situation, fik svar og godkendt mit behov i løbet af få timer. Super forståelse, hjælpsomhed og kundes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra det øjeblik jeg får tandlægeregningen og sender videre til Sundhed Plus og den bliver betalt , går der ca 2 sekunder ... Fantastisk !!!Kan ikke forestille mig noget mere trygt og kompetent end Su... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Finanzinstitut
  3. Freizeitverein

Vom Unternehmen geschrieben

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, Du vælger selv din behandler blandt flere end 10.000 behandlingssteder i Danmark, og i modsætning til Sygeforsikringen Danmark betaler du ikke kontingent eller abonnement, men kun for den behandling du modtager.

Kontaktinformationen

Fantastisk hurtig hjælp

Fantastisk hurtig hjælp

15. April 2026

Hej Jelena,

Det glæder os virkelig at høre at din Sundhed+ kredit har været en god hjælp for dig! Vi takker dig også for at have taget dig lidt tid til at lave en fin anmeldelse af os!

God og nemt og bruge

God og nemt og bruge

15. April 2026

Hej DSN,

Vi sætter pris på din anmeldelse. Det er godt at høre at din oplevelse har været nem og hurtig. Skulle du alligevel få brug for hjælp så kan du også altid fange os på 82 82 83 83.

Med venlig Hilsen

Hurtig og nemt👍

9. April 2026

Hej Glenn,

Mange tak for din gode, positive anmeldelse af Sundhed+. Det glæder os at din oplevelse har været god og nem! Fortsat rigtig god dag,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt at jeg kunne forhøje min kredit

4. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Dennis,

Tak for din anmeldelse og for de fine stjerner.

Grundet de lidt usikre tider, så er vores adgang til kapital blevet lidt dyre, og det betyder også at vi har måtte justerer renten lidt.

NB. det koster ikke noget at få en kredit hos os og hvis du trækker på den, så kan du altid indfri den uden omkostninger (hvis du evt. kan få en billigere kredit et andet sted).

Du er velkommen til at ringe på 82828383 hvis du ønsker yderligere uddybelse.

Dbh
Casper
Team Sundhedplus

Hej Helle

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre at din oplevelse med Sundhed+ har været virkelig nem! Skulle du alligevel få brug for hjælp så star vores kundeservice også altid klar!

Det er bare nemt og hurtigt

Det er bare nemt og hurtigt

1. April 2026

Hej Kate

Vi sætter pris på at du har taget dig tid til at lave en positiv anmeldelse og rating af os. Dejligt at høre at det har været nemt og hurtigt at bruge Sundhed+

Jeg er bestemt tilfreds

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sundhed+.
De behandlede mig super godt gennem hele oprettelsesprocessen, var hurtige til at svare på mine spørgsmål og gav klar, konkret hjælp hele vejen. Kan klart anbefales! :-)

29. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at læse 😊
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og at du har følt dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det – og for din anbefaling!

Bedste hilsner
Sundhed+

Excellent service

11. März 2026

Hi Adrian,

We are very pleased to hear that you have had a positive experience using your Sundhed+ credit. Thank you for taking the time to leave us your great review! We're here in case you need any further assistance,

Best regards,

Hurtigt og effektivt.

10. März 2026

Hej Henrik

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at lave en positiv anmeldelse af din oplevelse med Sundhed+. Det er godt at høre at det var en nemt og effektivt. Får du en dag brug for assistance så er vores kundeservice også altid klar.

tandlæge

Det gør et tandlæge besøg lettere 👍

6. März 2026

Hej Tina,

Mange tak for din positive feedback! Det er godt at høre at det har været en god og nem løsning for dig at bruge Sundhed+. Fortsat rigtig god dag.

Jeg fik hjælp til min…

Jeg fik hjælp til min tandproteseregning med det samme, og det var meget overskueligt at oprette en aftale

5. März 2026

Hej Rajeevan

Fedt at høre at din oplevelse med at få oprettet en Sundhed+ kredit og en betalingsaftale var nemt og overskueligt. Vi sætter pris på at du tog dig tid til at lave en positiv anmeldelse. Fortsat dejlig dag!

Hurtigt og nemt

5. März 2026

Hej Irene

Tak fordi du tog dig tid til at lave en fin anmeldelse af din oplevelse med at bruge Sundhed+. Det er dejligt at høre at det var nemt og hurtigt. Får du brug for hjælp - er vi her også!

Hej Bente

Tusind tak for din gode anmeldelse af Sundhed+. Vi synes det er dejligt med din positive feedback, og vi står klar til fortsat at hjælpe dig!

fungerer som det skal

fungerer som det skal - der bliver hævet hver måned og alt kører godt

4. November 2025

Hej Niels

Tak for din positive feedback og de fem stjerner. Godt at høre at din oplevelse med din Sundhed+ kredit er problemfri og nem!

Det er nemt at bruge

17. Februar 2026

Hej Kirsten

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af din oplevelse med Sundhed+. Vi sætter pris på din feedback, og er glade for at du synes det er nemt at bruge din kredit :-)

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig hjælp

Hurtig betjening, hjælp

16. Februar 2026

Hej Christine,

Tak for din anmeldelse og positive feedback. Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og står fortsat til rådighed hvis du skulle have brug for assistance.

En super god hjælp👍

11. Februar 2026

Hej Tina,

Det er godt at høre at Sundhed+ har været en god hjælp for dig. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr