Jeg har taget min personlig træner-uddannelse hos Sundhed CPH, og jeg har været virkelig glad for hele forløbet. Uddannelsen er af høj kvalitet og har et højt fagligt niveau, samtidig med at u... Mehr ansehen
Jeg har været super tilfreds med min oplevelse hos Sundhed CPH! I dybdegående, professionel og så altid en god stemning til undervisningen. Asger er en super god underviser som gør undervisningen let... Mehr ansehen
Den største anbefaling! Asger gør et kæmpe stykke arbejde sammen med de andre undervisere for, at personlig træning i Danmark får et langt højere niveau, end vi har set før. De er i stand ti... Mehr ansehen
Hvor skal jeg starte henne? Hele undervisningsforløbet var lagt op så nemt og simpelt. Forståelsen af selve anatomien og træningen er sat op så alle kan forstå det. Udover at man lære, at bliv... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
En uddannelse der tager faget og dig alvorligt
Uanset hvor meget du tror du ved om træning, anatomi, fysiologi eller mennesker, vil du lære nye ting på denne uddannelse. Undervisningen og materialet er gennemtænkt, og med fokus på at uddanne fagligt dygtige PT’er.
Asger har en passion for det han laver, og det kan mærkes i undervisningen. Han er dygtig til at formidle stoffet, og skabe god energi i undervisningslokalet.
Jeg kan intet mindre end at anbefale SundhedCPH, hvis du vil tage personlig træning alvorligt.
En gennemført og inspirerende…
En gennemført og inspirerende uddannelse!
Sundhed CPH leverer en personlig træner uddannelse i topklasse! Underviserne er enormt fagligt dygtige og brænder virkelig for at dele deres viden. Forløbet havde en perfekt kombination af teori og praksis, og jeg følte mig både motiveret og godt klædt på hele vejen. Jeg står nu med masser af selvtillid og værktøjer til at starte som personlig træner. En oplevelse jeg aldrig vil glemme – kæmpe anbefaling!
100% en anbefaling herfra!
100% en anbefaling herfra!
Det var imponerende hvor stort et fokus der var på den enkelte og et superhøjt niveau som var overskueligt.
Jeg vil klart anbefale Sundhedcph
Jeg vil klart anbefale Sundhedcph, hvis man har tanker om at starte som personlig træner. Asger tager dig i hånden fra dag 1, og guider dig sikkert igennem hele vejen til den sidste eksamen. Der blev lagt stor fokus på, at man aldrig stod alene, og det synes jeg var mega fedt at vide!
Med super højt fagligt niveau har der både været plads til det sjove, udfordrende, fællesskabet og helt klart også det lærerige!
Personlig træner uddannelsen
Personlig træner uddannelsen var fænomenal.
Man følte sig altid set og som en del af holdet.
Jeg var nervøs for ikke at kunne følge med, men selvom det er på højt niveau, så er det muligt at følge med, samt at få hjælp hvis det er lidt svært.
Virkelig god uddannelse med fokus på det faglige og personlige.
Asger er den bedste underviser - man kan virkelig mærke at han har meget viden og brænder for at dele den viden med os andre.
Jeg ville til hver en tid vælge den uddannelse igen og er næsten helt ærgerlig over at det allerede er slut, fordi det var sådan en god oplevelse.
Jeg kan klart anbefale SundhedCPH
Jeg kan klart anbefale SundhedCPH. Uddannelsen er varierende, spændende og meget lærerig. Teamet bag uddannelsen formår at gøre undervisning spændende og meget inspirerende!
Kæmpe anbefaling!!
Kæmpe stor anbefaling til Sundhedcph! En personlig træner uddannelse med fokus på alt for at få en god start som personlig træner. Så stor ros til Asger og teamet for den dybdegående undervisning
Støtte hele vejen igennem
Jeg har netop lige færdiggjort personlig træner uddannelsen hos sundhedcph og jeg er blæst bagover.
Jeg var virkelig nervøs for om jeg ville kunne følge med, men mine tanker blev gjort til skamme.
Asger og hele teamet bag sundhedcph hjælper én igennem hele uddannelsen. Der er ingen problemer i at spørge om hjælp ude fra undervisnings tiden - og her efter jeg er blevet færdig med kurset har jeg stadig mulighed for at skrive til dem. De har virkelig ens ryg når man selv skal ud og prøve lykken som personlig træner.
Jeg føler mig personligt virkelig godt klædt på, og det kan jeg takke Asger og teamet for.
Varm anbefaling herfra
Professionelt hele vejen igennem.
Utrolig spændende og lærerig uddannelse. Asger og de andre undervisere var professionelle og fagligt meget skarpe, og de formåede at holde et højt niveau hele vejen igennem uden at man kedede sig. Dagene gik meget hurtigt. En god blanding af teori og praktik. Det var det hele værd at tilbringe alle de timer sammen med dem og de andre kursister. Glæder mig til at se hvad de ellers tilbyder af uddannelser med tiden.
Super forløb og professionel undervisning
Asger er en professionel og venlig underviser med et kæmpe intellekt og man kan virkelig mærke, han brænder for emnet.
Selve strukturen i forløbet er godt sammensat og i dag føler jeg mig godt klædt på til livet som PT'er - med Asger som støtte, hvis der skulle være spørgsmål.
Og med en international certificering er der virkelig mange muligheder for at få arbejde også i udlandet.
Så min anbefaling er: KOM IGANG - få din PT uddannelse hos SundhedCph. Du bli'r glad for det!
Mega god uddanndelse… virkelig…
Mega god uddanndelse… virkelig dybdegående kan klart anbefales!
Et verdensklasse forløb
Jeg havde en super oplevelse. Asger og hans dygtige hold sørger for at du bliver klædt på til at blive den bedste personlige træner. Der er en god kombination af både teorisk og praktisk undervisning, så hver dag er sjov og spændende. Mange tak til SundhedCPHs team!
Super god uddanelse
Super god uddanelse, med super dygtigere lærere.
Helt klart en anbefaling herfra, det var det hele værd :D
Dybtegående uddannelse
Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Asger som personlig træner, og det har været en fantastisk oplevelse! Asger er en utrolig kompetent og dedikeret PT, men også et fantastisk menneske. Han brænder virkelig for sine elever og det mærkes tydeligt. Han bliver oprigtigt glad, når hans elever gør fremskridt, og hvis der er udfordringer, går han all in for at hjælpe én med at forbedre sig. Hans entusiasme og støtte har virkelig været motiverende, og jeg kan varmt anbefale ham – 110%!
Hvis du vil blive en dygtig PT’er og samtidig have det sjovt undervejs, er SundhedCph det rette sted for dig.
Kompetent
Suveræn underviser. Asger er super dygtig og er typen der hele tiden gør sig selv klogere. Han tager sig tid til at svare på spørgsmål. Han var min underviser da jeg tog min uddannelse som PT og det er jeg super glad for!
Æeligt den bedste Personlig træner lære…
Æeligt den bedste Personlig træner lære jeg kunne havde ønsket mig!
Der blev givet en god dybpegåndene undervisning i både det faglige og pratiske, som har givet mig en fantastisk start på min karrierer som personlig træner!
God personlig træner uddannelse
God personlig træner uddannelse og et højt engagement
Fantastisk undervisning – klar til at blive personlig træner!
Jeg har haft den store fornøjelse at blive undervist af Asger i mit forløb mod at blive personlig træner, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre underviser! Asger er utrolig dygtig, engageret og brænder virkelig for at dele sin viden. Han formår at gøre omfattende emner letforståelige og skaber et læringsmiljø, hvor man føler sig støttet og motiveret.
Hans kombination af teori og praktisk erfaring har givet mig en stærk forståelse af træning, coaching og klienthåndtering. Jeg føler mig virkelig godt rustet til at starte min karriere som personlig træner takket være Asger. Kan varmt anbefales! 💪
En fantastisk lærer
En fantastisk lærer – tak, Asgar!
Jeg har været utroligt heldig at have Asgar som min lærer, og det har virkelig gjort en forskel for mig. Fra dag ét har han været engageret, motiverende og dybt passioneret for sit arbejde. Han formår at gøre undervisningen både spændende og lærerig, samtidig med at han altid har tid til at hjælpe og støtte sine elever.
Asgar har en fantastisk evne til at forklare ting på en måde, der giver mening, og han skaber en tryg atmosfære, hvor man føler sig set og hørt. Han har ikke bare givet mig ny viden, men også selvtillid og motivation til at fortsætte med at udvikle mig.
Jeg er dybt taknemmelig for alt, hvad han har lært mig, og jeg kan uden tøven sige, at han er en af de bedste lærere, man kunne ønske sig. Tak for din støtte og inspiration, Asgar!
Super god og kompetent underviser
Jeg har haft fornøjelsen af at blive undervist af Asger. Super god og kompetent underviser, som virkelig gav mig blod på tanden i forhold til anatomi og jobbet som Personlig Træner😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.