Klovne selskab uden lige. Ikke styr på noget og vi ender 7 personer på et 4-6 mands værelse hvor der bestemt ikke var plads. Vi bliver solgt et armbånd til rabat grundet dette, men armbåndet er fuldtæ... Mehr ansehen
Vi hade valt att flyga från franska alperna hem till Sverige. Tog 46 h från att vi checkade ut, till att jag kom hem på grund av förseningar och Summitweeks dåliga information och åtgärder. Den enda e... Mehr ansehen
Vi hade en toppen vecka! Härliga guider på bussresan ner och där efter nere i Valdisere. Vi bode ski in ski out bredvid gondolen i la dallie. Ett av det bästa grejerna med att bo med summitweek var at... Mehr ansehen
Det här är det värsta bolaget jag varit med om, noll servicekänsla alltid sen med information och blir sig inte ett dugg om sina resenärer. Jag och de jag åkt med har gjort en deal att aldrig mer åka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fin skiferie
Super fin skiferie, søde hjælpsomme guides, god information undervejs :)
Tak for en super fed skiferie
Tak for en super fed skiferie
Der var styr på informationer hele vejen igennem, og vi følte os godt behandlet.
Vi synes, at man fik meget for pengene og at de events der var planlagt for ugen, kun gjorde vores ferie endnu bedre.
Vi ses igen næste år!
Rejsen med Summitweek var super god
Rejsen med Summitweek var super god! Vi havde en tur derned uden problemer og da vi ankom, var det muligt at få værelserne, selvom vi var kommet lidt tidligere frem. Vores lejlighed var ganske udemærket og lå virkelig godt og med en skøn altan!
Vi havde to som kom til skade på pisterne og summitweek var super behjælpsomme og søde til at hjælpe os med, hvad vi skulle gøre. Turen hjem forløb også uden problemer og chaufførerne var super flinke :)
Alt i alt en rigtig god tur!
Det ringeste jeg har været med til!
Det ringeste jeg har været med til!
Pinlig service og ophold

Antwort von Summitweek
Overvejer du at rejse med Summitweek?? Medmindre du har lyst til at blive pisset på i en uge, så synes jeg du skal droppe det, og enten arrangere en fin tur selv, eller gå til et andet selvskab.
Bustiden var estimeret til 23 timer, men grundet problemer omkring om at der ikke var plads til alle i bussen, endte det ud i et 30 timers mareridt.. Problemerne kunne have været undgået, hvis det var planlagt ordenligt. Nul point til summitweek lige der. Lad os være ærlige, efter en 30 timers bustur, lugter man ikke vildt godt. Det kan godt klø lidt hist og pist, og man føler sig en smule ulækker. Da vi ankommer til vores værelse, er der ikke noget vand. Igen sløser summitweek, og har selvfølgelig ikke sørget for at der er noget klar. Vi ringer til guiden, og får at vide, at det nu er for sent vi ringer, og at vi først kan få vand dagen efter, selvom vi ikke havde haft mulighed for at ringe til dem før, da bussen var forsinket.
Vores rejse var på mange måder fyldt med problemer. I skiudlejerene havde ikke fået rigtige informationer om de pakker vi havde købt hjemmefra, og mange endte med at betale ekstra for en hjelm, selvom den var inkluderet i deres pakke. Derudover gav vi et depositum for vores udstyr, som Ingen af os nogensinde så igen.
Busturen hjem var ligeså grufuld som den var derned. Igen en estimeret køretid på 23-24 timer, som endte ud i et 30 timers mareridt. Gearkassen brød selvfølgelig sammen lige idet vi var kommet ned af bjerget, og her skulle vi vente i 4 timer. Her kunne man altså vælge imellem at være i 30 grader inde i bussen, som ikke havde en fungerende aircondition, eller stå i regnvejr udenfor. Endelig kommer vi videre, men det er uden nogen guide. Vi sidder altså nu i en bus med en chauffør der ikke kan tale andet end tysk. En time før vi er fremme, er mere end halvdelen af de personer der var med på bussen sat af. Men her vælger buschaufføren at holde ind på en resteplads og sige at vi ikke kommer videre før der er ryddet op i bussen. Det lignede noget der var løgn i den bus, og kun få var tilbage i den, som skulle rydde alle andres skrald op. Igen kunne det være undgået hvis der havde været styr på tingene..
Helt igennem dårlig oplevelse, som man burde blive betalt for at gå igennem.

Antwort von Summitweek
Uprofessionelt og skamfuldt lavt service niveau
Alt var galt med rejsen.
Det starter med en buschauffør der kun snakker tysk, hvilket vores guide ikke gør, så vi skal kommunikere for vores guide. Det kan simpelthen ikke passe! Bussen vi kom med havde ikke et toilet, som fungerede og aircondition var gået i stykker, så bussen blev så varm at folk sad i bar overkrop da varmen var ulidelig. Ved første stop hvor vi skal have en anden skole med finder de ud af at de har overbooket og der simpelthen er 2 for mange på bussen. Dette forsinker os 2 timer. Vi kommer så afsted til tyskland hvor, at vi skal samle 2 buschauffører mere op og den ene chauffør har også sin søn med pludselig, så nu er vi endnu en gang for mange i bussen, som endnu en gang forsinker os. Vi ankommer så mange timer forsinket til vores lokation, efter 29 timer i bus, hvor alt har lukket, så vi må gå i seng uden aftensmad og uden morgenmad dagen efter.
Da vi ankommer, så bliver vi bedt om at ligge vores baggage og ski et bestemt sted på parkeringspladsen, og at de så ville transportere det hen til der hvor vi skulle bo. Det starter ud med, at noget kommer frem og anden omgang ikke har særlig meget med - de har simpelthen "mistet" noget af baggagen på en tur, på omkring 1 kilometer. Vi står så og venter i næsten 1 time og venter på at de finder vores baggage.
Der hvor vi bliver indlogeret er under alt kritik! Vi ankommer til et sted, som ikke er rengjort, der er blod og afføringsmærker på madrasserne og et toilet, som ikke fungere ordenligt. Vi får dernæst at vide, at vi skal ligge depositum på 300€, så hvis vi ødelægger noget eller der er noget galt er det muligt at blive kompenseret for. Da vi skal til at betale depositummet forklarer vi, forholdene på vores værelse. De informerer os om, at det var godt at vi sagde det, ellers var vores depositum blevet taget for det! Det kan simpelthen ikke passe, at man selv skal informere stedet om dette! Alt bør være, som det skal være når man ankommer! Derudover bliver vi bedt om selv at optælle alle ting og tjekke at alt er der, ifølge en checkliste som var ualmindeligt lang. Dette bør der være styr på i det vi ankommer! Dette er ikke vores opgave, som gæst når at vi er på "ferie".
Selve de events, som de koordinerede var virkelig ringe! Da en event skulle starte skriver de en sms, i det at det skal begynde, at de lige har rykket det til et helt andet sted på bjerget. Derudover var de ting, som folk under 18 blev lovet, ikke i overensstemmelse med realiteten. Folk blev afvist flere steder og nogle gange smidt ud fra steder hvor de var lovet at kunne komme ind.
Det eneste positive på rejsen var alt det, som Nortlander(Summitweek) ikke stod for. Den service vi har betalt ekstra for, var ikke eksisterende. Man kunne sagtens have lavet en bedre ferie i bedre leveforhold og med bedre transport for mindre penge. Hvorfor betale ekstra for en service, som ikke er eksisterende.
Guiderne var så dårlige, som noget kunne blive. De kunne ikke hjælpe med noget som helst. De henviste konstant til "appen". Det var deres hellige gral og gjorde, at de kunne fralægge sig alt ansvar for, at kunne hjælpe os. Fordi det kunne "appen" svare på. Guiderne guidede os altså til appen. Det var alt de kunne.
Hjemturen var ren skandale. Vi starter med at blive sendt hjem mod Danmark uden guide. Dette betyder, at vi endnu en gang skal stå for kommunikation mellem buschaufførerne, som opførte sig uacceptabelt, og os selv. Da vi skulle hjemad når vi kun nedad bjerget, hvorefter bussens gearkasse er gået i stykker. Vi er derfor efter blot 12km af rejsen strandet. Vi kontakter derefter en guide oppe på bjerget, som informerer os om hvad der kommer til at ske. Vi får at vide efter 2 timer at der kommer 2 nye busser, som kan tage os videre, men de kommer først 3 timer senere, får vi at vide.
Efter 4 timer og 55 minutter får de mirakuløst fikset bussen og vi kører derfor alle videre i den samme bus. Guiden forlader os dernæst endnu en gang. Vi er derfor endnu en gang, selv ansvarlige for hjemrejsen, på en bus der ikke virker særlig holdbar. Efter 5 timers forsinkelse, så kommer vi endelig videre. Undervejs ved stoppene skal vi selv sørge for, at folk fra den ene og den anden skole er der. Dette skal endnu en gang foregå udelukkende på tysk. Da vi så endelig ankommer til den ene skole bliver den efterladt yderst beskidt - hvilket er forståeligt efter 26 timer i bus. Da vi kører videre hjem mod vores lokation, så stopper buschaufføren 1 time fra vores mål og beder vores gruppe på 29 mand at rydde op for alle 90 der har været i bussen. Det kan simpelthen ikke passe, at det var vores ansvar at få rengjort bussen! Vi kontakter derfor summitweek og efter 30 minutters debat med buschaufføren kommer vi endelig videre. Vi ankommer så endelig til vores mål, 6 timer forsinket og med en blandet følelse af skuffelse og fordærv.
På alle måder uacceptabelt serviceniveau fra rejseselskabet.

Kan man give 0 stjerner?
Kan man give 0 stjerner?
Kan ikke anbefale summitweek, hotellet var forfærdeligt, busturen derned var forsinket helt vildt... kunne forsætte, men det blot vigtigt for mig at sige jeg ikke anbefaler summitweek til nogen.

Uproffessionelt med stort U
Uproffessionelt med stort U
Helt igennem uacceptabelt; både udrejse, hotel og hjemrejse.

Antwort von Summitweek
Det værste jeg har oplevet nogensinde
Det værste jeg nogensinde har oplevet. Gider ikke engang gå i dybden, men vil anbefale alle unge at rejse med alle andre selskaber end summitweek - under al kritik! Total uprofessionelt, både fra administrationens side, men sandelig også guidernes side.. De burde gå konkurs.

Forfærdelig oplevelse!
Tag aldrig på ferie med denne virksomhed, der er ikke styr på noget som helst og både skiguider samt buschaufføre er ekstremt ubehøvelede og ubehjælpsomme. Behandlingen af ugeguiderne er under al kritik og forholdene er forfærdelige.

Antwort von Summitweek
Der var ikke styr på noget som helst på…
Der var ikke styr på noget som helst på turen kan klart ikke anbefales. De havde overbokket en bus og ski udlejningen, så vi ikke fik det vi havde betalt for. vi var 8 timer forsinket med bussen. Kan klart ikke anbefales.

Ikke styr på noget som helst
Ikke styr på noget som helst
fx var vi forsinket med 8 timer på vejen til vores destination, bla. fordi de havde overbooket en anden bus, som vores bus altså skulle vente på.
kan virkelig ikke anbefale summit week til nogen

Uprofessionelt og dårligt
Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen, nogensinde, at rejse med Summitweek.
Vi starter allerede ud med hjemmefra, ikke at få ordenlig informationer. EFTER vi har tilmeldt os og betalt, får vi at vide, at alle ikke vil komme på samme hotel - dette har vi IKKE fået at vide før. Som mange grupper nok vil, rejser vi sammen og vil derfor også gerne bo på hotel sammen. Vi ringer ind til Summitweek for at høre om dette, fik vi uproffessionel og flabet behandling, og bestemt ingen hjælp at hente her. Vi ender derfor med, at vores gruppe er delt ud på intet mindre end 3 forskellige hoteller.
Vi kommer så til busturen.
Her starter det egentlig fint nok ud, med allerede om aften er der kaos. Vi får ingen informationer om noget af det som forgår, ej heller svar på hvorfor vi stopper og holder stille i halvanden time om natten. Dette finder vi så ud af er fordi, at Summitweek har overbooket en anden bus, og vi skal derfor vente på at denne kommer, så vi kan få 2 flyttet over. Vi ender alt i alt med at være 8?!?! timer forsinket. Dette vel og mærke at vi ikke sad i kø nogensteder på turen, så det skyldes ren og skær dårlig planlægning.
Da vi så næsten er ankommet til destinationen står gearkassen i bussen af. Dette kan man selvfølgelig ikke gøre noget ved, men håndteringen af dette var så dårlig. Vi får intet at vide, men kun en besked om, at ingen må forlade bussen også kan vi ellers bare sidde der uden anelse om hvad der forgår.
Vi får på ingen måde kompensation for dette, trods at vi nu er blevet 64 sultne mennesker, der er 8 timer forsinket, sat af i en by hvor alle indkøbsmuligheder var lukkede. Ingen undskyldning - ingenting.
Da vi så ankommer til stedet, bliver vi alle bedt om at skrive alle vores kortoplysninger ned på et papir - sikkerhedskode og det hele. Nogen fik seddlerne tilbage - andre gjorde ikke?
Hotellet var som man betalte for, egentlig fint nok. Ski var super god dernede, intet der. Bestemt en destination jeg vil anbefale andre at tage til, dog med alle andre rejseselskaber end summitweek.
I løbet af ugen gør vi ikke meget brug af guiderne, men den ene gang vi skulle, fik vi ikke rigtig nogen hjælp, vi fik navnet på en læge vi skulle tage til og beskeden om at lokationen var på appen. Ingen hjælp til hvordan vi skulle få fragtet en person derover - i en by hvor det var umuligt at få fat i en taxa.
Et værelse stod også med en stoppet håndvask i 3?!? dage - igen ingen hjælp at hente nogen steder.
Guiderne i sig selv var søde mennesker, men var slet ikke klædt ordenligt på til opgaven.
Så kommer vi så til turen hjem.
Her kommer vi ind i en møg beskidt bus. Her i blandt tomme øldåser, skrald overalt og mukne pomfritter. Ikke en super fed måde at starte en 22 timers bustur ud på. Hvis den altså så bare havde været 22 timer (som vi havde fået at vide). Vores bus var igen forsinket den her gang dog "kun" 4 timer.
Så alt i alt, forsinkede busser og ingen informationer eller kompensation.
Havde man så bare sagt, hør her venner, det er vores fejl og vi giver en øl havde det været fint plaster på såret - men ingenting - ikke engang en grund til at det var sådan.

Forfærdeligt
Bussen var forsinket med 1,5 time da vi skulle afsted. Turen tog også timer længere end forventet, fordi køretidspunktet var planlagt så dårligt. Det passede lige med at vi sad to timer i kø på motorvejen lidt nord for München. Da vi ankom til hotellet lidt efter middag, skulle alle rejsende smide deres bagage ind i et alt for småt rum og vente til kl. 17 indtil vi kunne tjekke ind på vores værelser.
Værelserne var intet mindre end forfærdelige. Vi var otte teenagedrenge inde på et værelse på størrelse med en mindre campingvogn. Der var ikke mange kvadratmeter at gøre godt med.
Maden på hotellet var desuden noget nær en katastrofe - især morgenmaden.
Desuden havde det ingen konsekvenser at folk brød hotellets reglement.
På hjemturen skulle vi være ude af vores værelser kl 10, og bussen kørte først 18:30.
Dvs. vi kunne efterlade vores ting i et ikke overvåget opholdsrum og skulle selv finde noget at lave i 8,5 timer.
Al denne ringe planlægning, ventetid og kummerlige forhold kostede alt, alt for mange penge i forhold til hvad det var værd.

Værste planlægning nogensinde
Dette er uden tvivl det værste skrammel jeg har været udsat for. Hele turen til og fra Alpe d’Huez har summetweek ikke haft styr på noget som helst. Turen startede ud med en time forsinkelse da bussen kørte forkert, hvor vi bagefter skulle vente ydeligere en time da bussen var blevet overbooket...
jeg kan på ingen måde anbefale Summitweek til andre, når det kommer til at planlægge en ture.

Bedst
Har altid kun haft gode oplevelser med Summitweek, Nortlander. De er hjælpsomme og har servicen i top!
Summitweek og Nortlander ødelagde vores skiferie
Summitweek og Nortlander havde ikke styr på noget før, efter eller under rejsen, hvilket blandt andet betød, at vi måtte vente fire timer i kulden på vores nøgler og meget mere
Min varmeste anbefaling
Jeg har rejst med Summitweek 2 år i streg nu. I år var jeg med som repræsentant for mit gymnasium og var derfor oftere i kontant med Summitweeks personale. Det var en fornøjelse, fordi servicen er så god og svartiden hurtig. De er nede på jorden og villige til at hjælpe og gode til at besvare alle spørgsmål. Arrangementerne på skituren var for fede og alle har haft en fantastisk ferie. Eventsene var velplanlagt og målrettet til vores aldersgruppe. Guiderne fra Summitweek var altid åbne og nemme at komme i kontakt med dernede.
Kan efter egne oplevelser varmt anbefale Summitweek til andre.
Tak for 2 gode ferier!
Galet, Fantastiskt, Underbart!
Denna resa gav mig många leenden, många minnen, och en stor längtan att komma tillbaka nästa år!
Tack Summitweek! // Frida
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.