Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Schaijkseweg 12, 5373 KL Herpen, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke informatie over de aankomst en accommodatie. Alleen was het jammer dat we pas om 16 uur konden inchecken. Als dit wat eerder op de dag was hadden we nog meer kunnen halen uit de vakantie. D... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bij de zoektocht naar huisje ( wat samen met iemand werd gedaan) werd de prijs ineens 20 euro duurder. Algoritmes? Huisje is jaren 80 inrichting. Sterk verouderd, maar schoon. En heerlijke douche. 4... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een geweldig park met huisjes en bungalows middenin de bossen. Wij hadden een 2 persoons huisje, Beukenhoeve. Net een sprookjeshuisje met een bedstee, bubbelbad, douche, keuken met ga... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Ferienpark
  2. Resort

Vom Unternehmen geschrieben

Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiepark in Brabant? Midden in natuurgebied Herperduin vind je Summio Vakantiepark Herperduin. Dit ruim opgezette vakantiepark is geschikt voor jong en oud. Dankzij de ligging in een natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen is het hier heerlijk fietsen en wandelen. Ervaar the best quality time tijdens je verblijf op Summio Vakantiepark Herperduin.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1.638 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel ruim opgezet park met verrassende huisjes

Heel ruim opgezet park midden in de natuur. Verrassende huisjes, met meer dan genoeg ruimte voor 8 personen. Ook ruim voldoende zitplaatsen / bestek / servies. Heel leuke indeling met split level woonkamer. Achterste slaapkamer wel donker en met laag plafond, alleen via andere slaapkamer bereikbaar

Alleen 1 toilet voor 8 personen is wat weinig. Ook de combi magnetron is als oven eigenlijk te klein.

1. Januar 2025

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Mariska, Bedankt voor je review. Fijn dat je hebt genoten van de omgeving in de natuur. Je opmerking over het toilet en de combi magnetron nemen wij zeker mee om onze service te verbeteren. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We boeken hier al een paar jaar

We boeken hier al een paar jaar en zijn er altijd met genoegen

30. Dezember 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Ineke, Bedankt voor je review. Fijn dat het park Herperduin altijd zo goed bevalt! Wij ontvangen je graag in een van onze parken. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu al voor de 5e keer geweest heerlijk…

Nu al voor de 5e keer geweest heerlijk relaxen zo tot rust komen op dit park en je kan alle kanten op Nijmegen oss Eindhoven allemaal prima te doen huisje voor 2, heerlijk kunnen slapen en in het bubbelbad. We komen zeker weer terug

27. Dezember 2024

Beste gast,
Wat fantastisch om te horen dat je al voor de 5e keer bij ons hebt verbleven en het altijd weer zo fijn hebt! We zijn blij dat je kunt genieten van de rust op het park en tegelijkertijd de omgeving kunt verkennen.

Fijn dat het huisje je zo goed beviel en dat je heerlijk hebt kunnen slapen en ontspannen in het bubbelbad. We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe ontspannen ervaring!

Met gastvrije groet, Britt - Summio

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Makkelijk de data van aankomst en…

Makkelijk de data van aankomst en vertrek op te zoeken. Duidelijkheid over de prijs.

16. Dezember 2024

Beste Inge,
Bedankt voor je review. We hopen dat u een prettig verblijf heeft in April. Met gastvrije groet, Britt - Summio

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat het boeken via internet makkelijk ging! Graag tot ziens. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Het was makkelijk boeken

Het was makkelijk boeken. snelle reactie.en herpenduin is een fijne locatie

27. November 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Anton, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn dat het boeken makkelijk ging en dat je snel een reactie ontving. Wat mooi om te horen dat je Herpenduin als fijne locatie hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Boeking Summio park Herperduin

Vakantie geboekt voor 2025.
Goede site en snelle afhandeling.

16. November 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Jan, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de site en de snelle afhandeling! We kijken ernaar uit je in 2025 te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Mond op mond reclame

Mjn dochter had de bungalow al een keer bezocht. De website was overzichtelijk.
Alleen onduidelijk of er babybedjes of badjes gekozen konden worden. Er stond badjes

19. November 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste meneer/mevrouw Veel, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vond! We begrijpen dat de informatie over babybedjes en badjes wat onduidelijk was en nemen dit mee om te verbeteren. Hopelijk heb je genoten van je verblijf, en we verwelkomen je graag weer in de toekomst. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst gaan we nog een keer terug naar een huisjespark

Wat een heerlijk park. Gemoedelijk, netjes, mooie huisjes en een organische indeling. Prachtig natuurgebied ernaast, we waren positief verrast. We zaten in Bosvilla voor 8 personen en de indeling was ontzettend leuk.
We gaan voor het eerst volgend jaar weer terug naar hetzelfde park.

15. November 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Esther, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van het park, de Bosvilla en de mooie omgeving! We zijn blij dat de indeling van de villa goed beviel en kijken ernaar uit je volgend jaar weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een heerlijk park zo rustig en…

Het is een heerlijk park zo rustig en mooie omgeving

8. November 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Vera, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je de rust en de mooie omgeving van ons park hebt ervaren! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuw verblijf. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Gerard, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat het boeken eenvoudig voor je was! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Duidelijke website

Via de site een boeking gedaan voor juli 2025.
Ruime keuze en een duidelijke website, je weet waar je aan toe bent.
Ook de bevestiging is snel binnen.
In juli 2025 gaan we kijken of alles klopt zoals beschreven op de site ,👍

30. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de keuze en de duidelijke informatie op onze website. We hopen dat je verblijf in juli 2025 helemaal naar wens zal zijn en kijken ernaar uit je dan te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Boeken was relatief makkelijk

Boeken was relatief makkelijk

28. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Leo, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat de boeking relatief makkelijk was. We hopen je snel weer te verwelkomen voor een nieuw verblijf! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Prima

Snel en makkelijk te boeken

27. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je het snel en makkelijk vond om te boeken! We hopen je snel weer te verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn verblijf op een schitterende locatie

Een heerlijke midweek gehad op Vakantiepark Herperduin in huisje Stuifhoeve nr. 11. Een compleet knus huisje, schitterend gelegen in de bossen met veel privacy. Het park ligt op een prachtige locatie met alle faciliteiten in de buurt. Voor herhaling vatbaar!

25. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Esther, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je een heerlijke midweek hebt gehad in huisje Stuifhoeve nr. 11! Geweldig dat je het huisje knus en compleet vond, en dat de ligging in de bossen met veel privacy zo goed beviel. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen voor een nieuw verblijf! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Duidelijke boekingssite

Duidelijke boekingssite, mooie parken,redelijke prijzen

14. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je onze boekingssite duidelijk vindt en dat je de parken en prijzen mooi en redelijk vindt! We hopen je snel weer te verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

als er werkzaamheden zijn op park ook…

als er werkzaamheden zijn op park ook op de site aan geven stondt er niet bij

9. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Stefan, hartelijk dank voor jouw feedback. We begrijpen dat het belangrijk is om informatie over werkzaamheden op het park ook op de website te vermelden. We zullen deze suggestie zeker meenemen om de communicatie te verbeteren. We hopen je snel weer te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het was knap omslachtig om er achter te…

Het was knap omslachtig om er achter te komen te komen of het huis nog vrij was en dus te boeken

12. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Jan, hartelijk dank voor jouw feedback. Het spijt ons te horen dat je het omslachtig vond om te achterhalen of het huis nog vrij was en om te boeken. We waarderen je opmerking en zullen kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren. We hopen je snel weer te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Online boeken gaat eenvoudig

Via chat vragen gesteld. Kreeg daar vlot antwoord op. Daarna online de boeking gedaan. Heel eenvoudig.

16. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste Mariska, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je via de chat snel antwoord op je vragen kreeg en dat je de boeking eenvoudig online hebt kunnen doen! We hopen je snel weer te verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Huisje zag er perfect uit schoon…

Huisje zag er perfect uit schoon heerlijk gaskacheltje voor heerlijke avond met glas wijn.
Boeken was simpel, en duidelijk met inleveren sleutel.

Top weekend was het.

4. Oktober 2024

Antwort von Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je huisje perfect schoon was en dat je genoten hebt van de gaskachel met een glas wijn! Geweldig dat het boeken eenvoudig en duidelijk was. We zijn blij dat je een top weekend hebt gehad en hopen je snel weer te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr