Huisje 69 ligt heerlijk rustig aan het uiteinde van het park. Het park wordt netjes onderhouden en straalt rust uit, iets waar wij van houden. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, hardlopen o... Mehr ansehen
Summio reevallis Vijlen. Kleinschalig, net en zeer rustig park.Vriendelijke ontvangst. Huisje netjes en van alle gemakken voorzien ( wij hadden B1 nr 56). Fietsverhuur op het park! Doen!! Prachti... Mehr ansehen
Fantastische locatie in Zuid Limburg. heerlijk kunnen wandelen met ons hondje en kunnen genieten van alles wat het zuiden te bieden heeft. Het huisje was tip top inorde, voldeed aan onze wensen. De r... Mehr ansehen
We kennen het park Reevallis en genieten dus van de omgeving en de perfecte wandelmogelijkheden. Echter de ontvangst bij de receptie bij inchecken om 17.02 uur als je volgens de mail kunt inchecken tu... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vanaf Summio Vakantiepark Reevallis maak je heerlijke wandel- en fietstochten door de natuurrijke omgeving. Zuid-Limburg staat bekend om haar adembenemende heuvellandschappen, bourgondische levensstijl en bijzondere bezienswaardigheden. Ervaar zelf de magie van deze regio en creëer memorabele momenten samen met je partner, familie of vrienden!
Oude Akerweg 40, 6294 AM, Vijlen, Niederlande
- +31850130500
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Huisje 69 ligt heerlijk rustig aan het…
De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, hardlopen of te fietsen. De dorpen rondom levendig met vriendelijke mensen.
Je zou er maar wonen!!
Summio reevallis Vijlen.
Kleinschalig, net en zeer rustig park.Vriendelijke ontvangst.
Huisje netjes en van alle gemakken voorzien ( wij hadden B1 nr 56).
Fietsverhuur op het park! Doen!!
Prachtig uitzicht en veel privacy.
Zuid Limburg, onze roots, je zou er maar wonen!!
We hadden een ervaring met jullie gehad…
We hadden een ervaring met jullie gehad en nu ook weer de zelfde prima ervaring fijne site makelijk en duidelijk.
Heel gemakkelijk te boeken
Heel gemakkelijk te boeken
We komen al jaren op reevalis. We komen hier tot rust
Komen al 43 jaar in zuid Limburg (…
Komen al 43 jaar in zuid Limburg ( cottesserhoeve) en dit is een goede vervanger.
Mooie accomodatie
Mooie accomodatie, rustig park, faciliteiten van Landal Vaals dichtbij en het mooie Zuid-Limburg met de mooie wandel- en fietsmogelijkheden. En niet te vergeten de kroegjes route
Ŵij gaan nu voor de derde keer naar een…
Ŵij gaan nu voor de derde keer naar een Summio park. En we zijn zeker tevreden. Over de twee eerste parken. Waar wij zijn geweest. De huisjes waren goed schoon. En comfortabel. Ja Summioparcs verdiend deze 5 sterren.
Makkelijk en snel te boeken.
Makkelijk en snel te boeken.
Overzichtelijke gegevens over extra’s
Huisje,stilte, locatie, (wandel)omgeving
Rust en fantastisch uitzicht
Wij wilde graag een weekend weg.
Bij het zoeken kwamen we deze locatie tegen.
Omgeving Limburg vinden wij zo wie zo al heel erg mooi.
We komen hier echt heerlijk tot rust 🥰
Vrij eenvoudig te boeken alleen graag…
Vrij eenvoudig te boeken alleen graag gezien een bevestiging via de mail direct na boeking ter bevestiging.
Great location with beautiful view
Great location with beautiful view. Nice bungalow, clean. Quiet.
Moest even zoeken hoe ik de vakantie…
Moest even zoeken hoe ik de vakantie kon boeken. Toen de "weg" duidelijk was, werd het boeken niet moeilijk meer.
Wat scheelde is dat ik het park ken (heb er veel tijd doorgebracht in het verleden) en wist direct welke huisjes het beste uitzicht hebben.
Dit park gevonden na lang zoeken
Dit park gevonden na lang zoeken. Het boeken op zich ging supermakkelijk via de site. Dit is zeer overzichtelijk. Ook de bevestiging kreeg ik direct . Het vooraf krijgen van antwoord op mijn vragen ging minder soepel. Op de whatsapp werd na 1x niet meer gereageerd. En de chat ook pas een dag of 2 later . Heb toen maar gebeld om antwoord te krijgen op mijn vragen en die kreeg ik toen al snel. Daarna kon ik boeken en de plek die we graag wilden reserveren 😀 In september gaan we pas, maar we hebben er al zin in.
Boeken van huisje gaat eenvoudig
Gang van zaken bij boeking was duidelijk. Veel foto’s van het betreffende huisje. Wat ik miste is dat je niet meteen informatie krijgt over aankomst en vertrek. Dat moet nu nog komen. Ook over de mogelijkheden bij de receptie weet ik nog niets
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.