Het boeken online ging zonder problemen Wel had ik graag uitleg gehad als er onverhoopt een annulering nodig mocht zijn
1. Chalet was super schoon, en heel goed ingericht, stat alles wat je nodig heb 2. Hondenvriendelijk met omheind tuin 3. Kamp Restaurant, lekker eten, zeer behulpzaam medewerkers, niks word te m... Mehr ansehen
Het huisje was erg gezellig ingericht en netjes, al waren er wel een paar kleine dingetjes. Zo kregen we de inductie plaat pas aan nadat we de stroom er even af hadden gehaald en de badkamervloer hobb... Mehr ansehen
Midden in een bosrijke omgeving vind je Summio Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen. Dit rustig gelegen vakantiepark in Drenthe biedt je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek de vrijstaande vakantiewoningen in de natuur, geniet van de uitgebreide faciliteiten op het park en beleef the best quality time. Wanneer mogen we jou verwelkomen voor een vakantie in het natuurrijke en veelzijdige Drenthe?
Hof van Halenweg 2, 9414 AG, Hooghalen, Niederlande
- +31850130500
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Park en huisjes zien er keurig uit.
Park en huisjes zien er keurig uit.
Onze accommodatie was schoon en netjes ingericht en van alle gemakken voorzien.
Personeel aardig,kundig en behulpzaam.
Voor de tweede keer hier geweest maar komen zeker terug.

Antwort von Summio Parcs - Landgoed Het Grote Zand
Mooi park in een leuke bosrijke…
Mooi park in een leuke bosrijke omgeving ,alleen een beetje jammer dat alles vrij dicht op elkaar staan,bij aankomst vriendelijk geholpen,helaas bij een vraag over de app minder vriendelijk

Antwort von Summio Parcs - Landgoed Het Grote Zand
Rustig park maar genoeg te doen voor…
Rustig park maar genoeg te doen voor kleine kinderen

Nooit geen reservering meer
Via Social deal reservering gemaakt, gevraagd of de hond ook mee kan. Hier nooit antwoord op gekregen maar wel even week van tevoren een totaal andere factuur op sturen (dubbele) en nog geen vraag op je antwoord krijgen! Maar wel even de annuleringskosten willen ontvangen. Boek hier nooit want alles draait blijkbaar alleen maar om geld en niet om de leuke tijd die je gasten zouden kunnen krijgen! Je mailt met summio maar krijgt vervolgens een telefoontje van waar je blijft goeie communicatie top!!

Antwort von Summio Parcs - Landgoed Het Grote Zand
Fijn nieuw huisje met heerlijke bedden…
Fijn nieuw huisje met heerlijke bedden in de natuur.
Mooi park heerlijke bungalow!
Mooi park heerlijke bungalow en goed maar vooral klantvriendelijk personeel
We komen zeker terug.

Antwort von Summio Parcs - Landgoed Het Grote Zand
Wij hebben de meivakantie doorgebracht…
Wij hebben de meivakantie doorgebracht in Summio Landgoed Het Grote Zand. Hier hadden wij een mooi ruim huisje in een groene omgeving. Het huisje was prima schoon. Bij de receptie werden wij vriendelijk ontvangen. Het park zelf is ook heerlijk groen, een hele verademing vergeleken met de velen andere nogal kale parken.