heerlijke bungalow op een rustig park. Mooie inrichting met alles erop en eraan en superschoon
Huis was prima in orde. Ontvangst door de medewerkster voelde direct heel gastvrij. Ook de medewerker van de TD was erg behulpzaam. Huis en tuin waren keurig verzorgd. Een heel mooie plek om veel te... Mehr ansehen
De Marke van Ruinen is een oase van rust. Zeer net park,opgeruimd en erg vriendelijke medewerkers. Huis ( nr 22) was schoon, complete inboedel, zelfs een map met de gebruiksaanwijzingen van alle aanwe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Midden in Boswachterij Ruinen vind je Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen. Dit vakantiepark in Drenthe biedt jou volop rust, ruimte en natuur tijdens je verblijf in een luxe vrijstaande vakantiewoning. Ontdek de ongerepte natuur met met vele heidevelden, vennen en bossen. Hoor de vogeltjes fluiten, spot een eekhoorntje in de tuin van je vakantiewoning en geniet van leuke uitstapjes voor jong en oud. Op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen beleef je samen met je partner, familie of vrienden the best quality time.
Gijsselterweg 30, 7963 PE, Ruinen, Drenthe, Niederlande
- +31850130500
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 15 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
heerlijk genieten van de rust
Mooi goed onderhouden schoon park
Mooi goed onderhouden schoon park. Mooie huizen. Vriendelijke meedenkende medewerkers
Duidelijk wat beschikbaar is en wat het…
Duidelijk wat beschikbaar is en wat het per week kost. Ook gemakkelijk boekingsproces.
Het is overzichtelijk en duidelijk om…
Het is overzichtelijk en duidelijk om een boeking te doen.
Nooit meer!!
Nooit meer! Schandalig smerig huis, lekkende senseo, toiletbril lag er bijna naast en zat onder ontlasting, overal zand, overal spinnenwebben, een lekkende wasmachine, bed niet opgemaakt en wel voor betaald - zie foto's. Na melding krijg je het antwoord; de huishouding is er maandag weer, het was vrijdag... En je krijgt de helft van de schoonmaakkosten terug. Enorm veel last van dronken buren die ondanks dat het niet is toegestaan bij de jacuzzi van vroeg in de ochtend tot laat in de avond harde muziek luisterden en veel alcohol dronken. Meerdere malen hierover contact gehad maar helaas geen oplossing. Ik ben er zelfs een dag eerder door weggegaan. Ik heb op film hoe ongelooflijk veel overlast deze Duitse buren bezorgden. Helaas kan ik die niet uploaden hier.
Schofterig hoe er met deze klacht is omgegaan of eerder gezegd niet is omgegaan.
Ik heb gezegd dit online te plaatsen nadat er geen oplossing kwam dus bij deze!
Je betaalt veel geld voor zoveel viezigheid en ellende.
Een leuke vakantie gehad.
De inrichting en styling was aantrekkelijk. We voelden ons meteen op ons gemak. We hebben een leuke vakantie gehad.
Door de bouw aan nieuwe huisjes is onze…
Door de bouw aan nieuwe huisjes is onze buur het bouwterrein. De een extra boeking van jacuzzi hadden wij meer privacy verwacht. Ook was het fijn geweest als het bouwterrein met bouwzuil was afdekt dan was nog nog iets van privacy
Oase van rust
Makkelijk inchecken, schoon huisje, goede faciliteiten in het huisje, kleinschalige park vol rust, prachtige omgeving en makkelijk uitchecken
Website fout?!
Via internet op de website van Roompot probeerde ik tot 2x toe de boeking voor het huisje te doen. Dat lukte niet. Begreep er niks van, kreeg alleen melding dat het niet gelukt was en dat is later nog eens moest proberen. Na 2e poging gebeld en hoorde ik dat het via Sommio moest....dat lukte wel in 1x. Toch beetje omslachtig op deze manier!!
Een organisatie die je nog gewoon kan…
Een organisatie die je nog gewoon kan bellen en persoonlijk contact met medewerkers hebt
Boeken is een feestje
De boeking was makkelijk te maken, ook de website was duidelijk.
Wel haperde de website af en toe, vandaar 4 ipv 5 sterren.
Fijn park!!
Ik had weinig moeite met het boeken van een huis. Ik boek hier al jaren en het is duidelijk beschreven!!
niet geschikt voor feestvierende jongeren
Alles netjes schoon en werkt goed , rustige omgeving.
Heerlijk huis van alle gemakken…
Heerlijk huis dat van alle gemakken voorzien is . Fijne kleine sauna. Huizen staan ver uit elkaar dus veel privacy. De omgeving is rustig, bosrijk en het dorpje heeft alles wat je nodig hebt. Echt een aanrader!
Het was prima duidelijk aangegeven
Het was prima duidelijk aangegeven , en makkelijk keuze maken ,je weet gelijk waar je aantoe bent.
Een mooie, ruime woning
Een ruim, mooi en schoon huis. Lekker een haardje, heerlijke jacuzzi en kleine maar fijne sauna erbij. We namen wel onze eigen Nespresso mee (wie drinkt er nog Senseo) en qua pannen is het wat aanpoten voor 6 man. Maar de luxe en de rust waren fantastisch. En ook heerlijke bedden.
De volgende vakantie daar is alweer gepland.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.