De reis was super en communicatie ging vlot, zelf eigen dingen plannen en in handen nemen laat je veel groeien doorheen deze reis🌅 PS: beste moni’s waren Arthur & heel de crew van Lorret de Mar 22/08... Mehr ansehen
Met twee vriendinnen verbleef ik een week in de Bolero appartementen in Lloret. We hebben een zalige, onvergetelijke tijd gehad mede dankzij de moni's! Elke avond was het zeer gezellig op de pre-drink... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer aangenaam kamp, veel vrijheid om te doen wat je wilt. En zeer goede en vriendelijke monitoren die er altijd waren in geval van nood. Ze hadden alles heel goed geregeld en deden er echt alles aan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Klaar voor jouw epische zomeravontuur met de ultieme jongerenvakanties van Summer Bash? Ontdek samen met duizenden anderen de beste feestbestemmingen in Europa en daarbuiten! Of je nu op zoek bent naar bruisende clubs in Lloret de Mar, ontspanning in een luxe villa in Albufeira, of avontuurlijke activiteiten op exotische locaties, bij Summer Bash vind je de perfecte jongerenvakantie. Met ons uitgebreide aanbod aan bestemmingen, accommodaties en activiteiten stellen we jouw vakantie volledig op maat samen. Al jarenlang organiseren wij onvergetelijke jongerenvakanties voor jongeren, ondersteund door onze ervaren monitoren die 24/7 voor je klaarstaan. Of je nu kiest voor een feestvakantie in Ayia Napa of liever verborgen pareltjes ontdekt in steden zoals New York City, bij ons vind je gegarandeerd de vakantie die bij jou past. Ben jij klaar om deze zomer op avontuur te gaan? Met Summer Bash ben je verzekerd van de zomer van je leven. Jouw vakantie-ervaring staat centraal, en wij zorgen ervoor dat je herinneringen maakt die je nooit zult vergeten. Let’s make it Legendary! ☀️ Ontdek hier ons ruime aanbod jongerenvakanties binnen en buiten Europa. Laat je door ons meenemen op een vakantie vol avontuur, plezier en onvergetelijke momenten. Met Summer Bash wordt zomer 2024 er eentje om nooit te vergeten! 🌴🌍 Ben jij klaar voor een onvergetelijke zomer? Boek jouw jongerenvakantie tijdens de zomer van 2025 op www.summerbash.be en verzeker jezelf van de beste vakantie van je leven! 😎✈️
Boomsesteenweg 93, 2610, Antwerpen, Belgien
- +323430550
- info@summerbash.be
- summerbash.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Het was een hele leuke vakantie leuke…
Het was een hele leuke vakantie leuke groep jongeren en monitoren in calella.
Helemaal mooi
Mega leuke leiding in calella en geven zeer leuke sfeer , daarnaast konden we ook voor alles naar hun toe gaan en bellen. Ze gaven zekerheid en vertrouwen wat een reis altijd beter maakt. MVG de tofste summerbasher.
Was heel leuk
Was heel leuk, de monitoren in CALELLA hebben ons heel goed doen lachen!
Het was fijn
Het was leuk
Ik heb genoten
De leukste summer basher van 2026😎
(Jarne Van Nieuwenhove)
Super leuk
Super leuk! Een mega gezellige monitor die er een topweek van gemaakt heeft! Zakynthos is ook een super leuke vakantiebestemming
Geld moet rollen
Een fantastische week mee gemaakt en de crew zelf was ook altijd vriendelijk en oprecht. Thanks aan Youn (de goat) Pauline, Ayco, Samuel en Angelica voor deze onvergetelijke week🧡!
Mega Nice
We hadden het in Albufaira enorm naar onze zin, leuke actieven goede begeleiding!

calella
Ik was met een vriendin naar calella, Spanje. Het was echt super leuk en zijn super goed geholpen door de crew van summerbash. Ze waren altijd bereikbaar en ze hielpen ons ook met praktische zaken zoals in- en uitchecken van het hotel! Zeker een aanrader als je voor het eerst alleen wilt reizen zonder ouders.

Geweldig
Super mega leuke vakantie, wij kozen voor albufeira en was het mega waard!! Leuke herinneringen gemaakt en goed georganiseerd, echt perfecte jongeren vakantie.

Cyprus Ayia Napa
Ik heb een van de beste dagen van mijn leven gehad, Arthur onze begeleider was de persoon waarbij we altijd terecht konden. Al was het voor drama al was het voor tea al was het voor problemen, hij stond altijd klaar voor ons. Een super toffe gast die altijd sfeer bracht!!! Ayia napa is een perfecte plek voor zon, zee en strand maar ook met de beste clubs! Ons huisje was ook super gezellig. Mercikes summer bash

Ik geef 5 sterren
Ik geef 5 sterren, wil er zelfs meer geven omdat we zoo een fantastische top week hebben gehad met mentor Arthur in Cyprus Ayia Napa. Arthur was super vriendelijk grappig lief behulpzaam, echt iemand waar je je goed mee kan amuseren. Ook de uitgaansavonden waren super gezellig. We hebben veel plezier gemaakt samen met Arthur, mooie herinneringen gemaakt. Dankzij Arthur en de leuke sfeer was het een week die ik niet zal vergeten. Bedankt voor je fijne begeleiding en de onvergetelijke week.

Malgrat de mar
Mijn vriendin en ik zaten op de locatie Malgrat de Mar in de +16-groep en hebben echt enorm genoten van onze vakantie! We hadden ook supervriendelijke moni’s: Elisa,Paulien en Florence . Hoewel we hen niet elke dag hebben gezien, waren de momenten die we samen doorbrachten altijd wel gezellig.
Bedankt voor de geweldige vakantie!

Calella: summerbash
Calella, Amy/Pauline/Camille: het was een goeie locatie met supermarkten dichtbij, en dichtbij verschillende clubs. Leuke monitoren, die kunnen helpen indien nodig en die mee uitgaan in de clubs en goeie sfeer geven. De activiteiten verliepen soepel. De stickers zijn pluspunten, enkel mochten ze me er meer geven om uit te delen.

Stan is sexy
We hadden fantastische monitoren en de locatie was nog wel cv kort bij de clubs. Niks is verkeerd gelopen dus toppie

Zalige week
Zalige week, Arthur is de leukste moni, zotste dingen meegemaakt :))) !!!!

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen
Beste vakantie van men leve😍
Dit was de beste vakantie van men leve ooit niet omdat lloret de mar een van de beste uitgaan steden is maar puur omdat we elke keer zot veel plezier hadden met de monis. We hadden een enorme leuke tijd. Elke moni is zo leuk en uniek in hun eigen manier wat dit juist tien keer leuker maakt. Samuel is zo wat de shyhotie boy hahahaha je kan daar echt overal alles mee praten. Die Guy iser ook echt altijd. Dan hebben we angelica (Mommy)( ze zei dat ze praktisch gezien onze mama is dus vandaag mommy).ik ga heeeel de tijd strijk met haar niet normaal leuk. Ze vind blijkbaar de move gaga het leukste ik ga er vandaag heen beter da is super leuk. Anders hee anders. Vanaf dag 1 had ik wel echt al direct een zotte click geeeweldig. Dan hebben we anil😍 mr noncha boy wa een enorme leuke gast is da nu weer. Zijn shiften zijn gedaan maar nog steeds blijft die gast nog 3 uur na zijn shiften me ons mee dansen een van men beste memorrys die ik ooit heb meegemaakt. dan hebben we ook nog het koppeltje cutieeesss hahahaha zooo leuk, die zijn super carrying Goofy en grappig in 1 😭. Ik dacht eigenlijk dat die mega streng waren maar jha wa dacht ik alleee matisseke toch tuurlijk ni das het grappigste koppel op de wereld. Wat me eigenlijk het meeste uitmaakt is dat de monis zich niet gedragen als robots die ons heel de tijd straffen en zo pissig zijn maar dat het echt ook mensen zijn met een leve die ook maar willen leven maar die zich toch nog steeds volwassen gedragen maar dat dan ook combineren met los gaan met de jongeren(zonder zat te zijn hè natuurlijk😜 want da maag niii losserrrrrsss) maar nee nee das goed dan voel ik me veilig en heb ik het gevoel dat ik altijd geholpen kan worden ik ga wel ook nooit vergeten da ik hier aan kwam en riep met allee confidence ik ga nooooit overgeven hier en heb ook nog nooit overgegeven en die allemaal JAA JAAA en ni eens 24 uur later overgeven hahahaha en vandaar da veilig gevoel ik was 30 minuutjes weg en die waren al achter mij aant vragen van alles okeee dit dat maar het was ook oké maar vandaar dus het veiligheids gevoel. Ik ga al deze zoetjes zo hard missen😔. Het ding is normaal zou ik maar 4 sterren geven want de ster die zij missen ben ik tussen de monis🙂↕️🙂↕️. Matisse out!😛

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen
Met de schatjes van patatjes op vakantie in Lloret
Het bedrijf zelf weet ik niet maar de monitoren dat weet ik wel vooral Angelica ze is mega lief en altijd bereid om mensen te helpen als ze echt een probleem hebben en leuk om mee uit te gaan zieke dans moves. De volgende de oudste moni Ayco hoewel ze zo oud is blijft ze toch heel gezzelig en heel behulpzaam ook we noemen haar ook Mommy Ayco omdat ze altijd vrolijk is en voor u klaar staat als een echte mama. Dan het lief van Mommy Youn of ook wel Daddy Youn net zo gezzelig als Mommy maar dan met dad jokes en dan hebben we Anil de MR noncha hemzelf zijn baardje is echt zijn maatje hij is altijd er voor u als je hulp nodig hebt of advies kliff jumpen met hem was zeer plezant en legde alles goed uit dan hebben we Samuel Mr shy smarty boy hij is er altijd voor iedereen met beste slimste adviezen en dan de nieuwe leiding Pauline weten we niet veel van maar ziet er wel gezzelig uit

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen
Enkel de wachttijd tussen het aankomen…
Enkel de wachttijd tussen het aankomen in Spanje en inchecken in het hotel was naar mijn mening slecht georganiseerd maar los daarvan was ik zeker tevreden over de begeleiding, het waren allemaal fijne mentors die genoeg vrijheid gaven maar toch ook een oogje in het zeil hielden. Ik viel ook ziek tijdens mijn vakantie en voelde me zeker ondersteund door de mentors, ze brachten me eten en medicijnen en kwamen regelmatig zelf eens kijken. Over het algemeen dus een heel goede organisatie naar mijn mening.👍

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen
Het was een mega leuke vakantie
Het was een mega leuke vakantie, waar ik heel erg van heb genoten. Het was erg fijn dat als we naar lloret gingen ipv malgrat dat we dan gewoon een nummer kregen van een monitor in lloret die we konden bellen als er iets was. En voor de rest is het gewoon fijn dat als er iets is dat je terecht kan bij iemand. Dankjewel voor deze leuke reis nogmaals! Speciale shoutout naar Elisa, we loved you!!

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen
De reis naar Spanje met Reizen lauwers…
De reis naar Spanje met Reizen lauwers zat er een bende op de bus van summerbash!Niks respect voor medereizigers, chauffeurs en ze maakten heel veel lawaai , ze luisterde zelfs niet naar de chauffeurs! Na een gesprek via mail met Summerbash gaven ze aan er alles aan te doen om dat in de toekomst te vermijden! Hopelijk houden ze zich eraan !

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen
De beste reis van mijn leven met summerbash
De beste reis van mijn leven met summerbash gedaan! Cherso is zeker een aanrader voor feestbeesten en als Elise en Jochen mee zijn wordt het meteen 30 keer leuker. Ik zal zeker opnieuw met summerbash opreis gaan!

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.