Such a brilliant organization!! I was in Amsterdam at the Joseph McClendon III Event and it was absolutely outstanding! How it was organized and prepared upfront, the event itself, with so much heart,... Mehr ansehen
Topervaring! Het was de 3de keer dat ik dit seminar bijwoonde (elke keer een laagje dieper). Het team gaat telkens weer tot het uiterste om elk van ons zoveel mogelijk waarde uit deze dagen te laten... Mehr ansehen
Ik had het voorrecht om gister en eergisteren deel te nemen aan Wealth Factor 2026 met niemand anders dan Joseph McClendon the 3d Het is de derde keer dat ik een seminar face to face met Joseph met... Mehr ansehen
Ik had het voorrecht om afgelopen weekend met mijn 2 jongens naar Tony Robbins UPW Keulen te zijn geweest! Wat je daar meemaakt is niet in woorden uit te drukken en gun ik echt iedereen❤️ 4 dagen vol... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Seminars en trainingen met (inter)nationale toptrainers die je in actie zetten voor blijvende doorbraken
Kleine Tocht 4, 1507CB, Zaandam, Niederlande
- 0756121948
- support@succesgids.nl
- succesgids.nl
Fantastisch ervaring.
Meegedaan met Roy Martina's Quantum Tijdlijn Jumping Challenge!
Wat een ontzettend fijne ervaring. Een absolute aanrader voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden. Fijne opdrachten en goede begeleiding van Roy Martina bij het zetten van de intenties en leren ontvangen van de gemanifesteerde dromen. Dankjewel voor deze mooie challenge!!
Eindelijk gevoel van rust tijdens mediteren..
Ik heb al zo veel soorten meditaties etc gevolgd en nu van Roy de quantum jumping sessies (die ik ook een beetje als meditatie zie). Maar wat ik er eigenlijk mee wil zeggen, mediteren lukte mij nooit, ik zag nooit dingen, kreeg nooit boodschappen door, kan nooit de focus houden op het moment. Maar het is met tijdens sessie 2 gelukt!! Het was zo mooi en rustgevend! 🫶🏼
Quantum Tijdslijn Challenge Jump
Dit cadeau kwam zo maar op mijn pad. Al gans mijn leven worstel ik met financieel overleven...
Ik kwam heel veel toxische mensen tegen, waarvan ik nu begrijp dat het mijn grootste bewustszijn-vrienden zijn.
De dankbaarheid neemt toe voor alles wat er in mijn leven gebeurt en voor alle testen die ik heb ondergaan, voor alle sacrale ontmoetingen,...
Ik ben eveneens onder de indruk wat deze cursus met me doet. Toen Roy Martina vertelde dat we een teken gingen krijgen via synchroniciteit kreeg ik de dag nadien een witte bestelwagen voor de ogen waarop de tekst "de bron zorgt voor jou" geschreven stond.
Ik voel de dynamiek en de warmte en de liefde en het enthousiasme van Roy Martina.
Ook ik zou hem graag eens persoonlijk willen ontmoeten om hem van hart tot hart "Dank je wel" te zeggen.
Ook aan Gerber een "Dank je wel" om dit alles te coördineren.
Van harte en oprecht,
Nancy Beulens
(Nancy Maria Jozef)
Borsbeke - België
Persoonlijke groei
Sinds 2019 maak ik gebruik van de diverse mogelijkheden die Succesgids aanbied. Succesgids geeft mij de tools en informatie om mijn leven succesvoller te maken op diverse gebieden. Sessies gevolgd op het gebied van o.a. mindset door Joseph McClendon III, crypto door Robert Rolih, gezondheid door Vilna van Betten en op dit moment Quantum Tijdlijn Jumping door Roy Martina.
💡 Tip! Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van interessante mogelijkheden van Succesgids. Voel vooral wat past bij jouw ontwikkeling ✨
Succesgids heeft me onwijs veel…
Succesgids heeft me onwijs veel gebracht. Ik volg sinds 2018 verschillende webinars, vooral over gezondheid, vitaliteit maar ook over manifesting/spiritualiteit. Ik volg veel webinars maar de webinars van succesgids blijven me altijd het meest bij. Hier heb ik echt de nieuwste en bijzonderste dingen geleerd die ik niet wist. Momenteel volg ik een meerdaagse training van Roy Martina waar ik weer versteld sta van alles wat mogelijk is met je mind. Ik kan ze meteen toepassen en ik kan niet wachten om er mijn omgeving over te vertellen. Dikke aanrader dus!
Ik ben succesgids heel erg dankbaar…
Ik ben succesgids heel erg dankbaar voor de Vierdaagse Quantum Jump Challenge met Roy Martina. Wat een mooi cadeau! Met veel mooie inzichten en praktische oefeningen om je blokkades op te heffen en je te brengen naar je beste versie van jezelf! Babette van Bennekom
Wat een life changer
Wat een life changer! Hier leer ik dingen die je niet op school of van je vrienden leert. Succes gegarandeerd voor een gelukkiger en gezonder leven. En heel erg fijn: zonder ook maar een keer iets opgedrongen te voelen.
I love Succesgids
Heerlijk om via Succesgids gratis challenge te kunnen volgen. Laatst volgen ik de Quantum Tijdlijn Sprong van Roy Martina. Amazing wat het met me deed 🙏🌺❤️💐
Heel wat jaren geleden (24-09-2015 om…
Heel wat jaren geleden (24-09-2015 om precies te zijn) heb ik via de ultimate personal succes seminars van Succesgids bij Borchland Amsterdam-Duivendrecht het seminar van Roy Martina Live bezocht.
Fijn jaren na het lezen van het boek Vitaliteit van Ralph Bakker & Roy Martina in de 80-er jaren Roy weer teruggevonden te hebben.
In 2016 via succesgids in Haarlem de Theta Brain Training met Roy & Joy gevolgd en daarna verschillende andere events onder andere in Oy-Mittelberg.
Dank zij succesgids nog steeds blij met alle zo hard nodige positieve energie die er van Roy & Joy uitgaat.
Tot nu toe 3 webinars op 10,11,13 oktober en dinsdag volgt het laatste 4e webinar.
Wanneer alles samenvalt...
Ik denk.. Dat dit tekstblokje te klein is om te omschrijven wat succesgids voor mij betekent heeft ;-) haha maar ik ga m'n best doen.
Los van elke winactie of vraag om een review of wat dan ook spreek ik vanuit mijn hart:
Begin corona begon voor mij mijn persoonlijke ontwakingsproces. mijn nieuwsgierige geest ging op zoek naar antwoorden en naar educatie. Via mijn tante (die op haar beurt het weer van haar schoonzus had doorgekregen) kwam ik bij succesgids. In eerste instantie volgde ik wat webinars maar meer business gericht. En later ook een training van John Lee. Toen er ook allemaal sprekers kwamen mbt persoonlijke ontwikkeling gingen mijn ogen nog verder open en sloot dit helemaal aan bij wat er op dat moment in mij leefde. Ken je dat gevoel? Dat er ergens iets wringt maar je komt er zelf niet bij of hebt de kennis niet en dat er dan iemand is die precies met onderbouwing en kennis draagvlak geeft aan jouw gevoel? Dat is echt het meest fantastische gevoel wat er is.
Ik heb vanalles gevolgd en heb als een spons vanalles in mij opgenomen.
Vilna van betten en Roy martina hebben mij het meest gedaan... Wat een kennis! En hoe bijzonder dat deze tijd (en succesgids) heeft voortgebracht dat we op deze manier kunnen 'tappen' uit deze bronnen. Na een webinar van Roy heb ik hem tot mijn digitale leermeester gedoopt. ik ben begonnen met zijn channeling cursus, heb deel genomen aan het live event moeiteloos manifesteren en volg waar mogelijk zijn webinars (als past en goed voelt want je kan niet alles tegelijk doen 😉) . Soms besef ik niet hoeveel ik al geleerd en ook afgeleerd heb. Beyond dankbaar voor alles wat ik tot me heb mogen nemen.
Gerben is een hele goede en fijne host die vanuit de viewer alle extra info vraagt aan de spreker. Ook de communicatie en de mailing is heel prettig. Super blij dat dit er is en ik dit kan gebruiken om te groeien op alle mogelijke manieren.
Dus:
Dank je wel
Dank je wel
Dank je wel.
Liefs
Fleur
(ps gelukt!)
Het is altijd genieten met alles wat…
Het is altijd genieten met alles wat Gerber van Succesgids aanbiedt. Ik heb al zoveel gevolgd en altijd genoten van alle informatie. Roy Martina deze keer, maar ook Vilna van Betten en Tony Robbins waren erg fijn! Jo Tigchelaar
Challenge met Roy Martina
Altijd mooie zoom-bijeenkomsten waar je heel blij van wordt en ik leer er ook heel veel van. Blijf met 2 benen op de grond staan. Zeker bij deze challenge gebeurd er heel veel. Alles is mogelijk en alles is er al.
Quantum tijdlijn jumping challenge van Roy Martina
Wat een eye opener! Heel veel bruikbare informatie die je gelijk kunt toepassen! Aanrader!
Roy Martina's Quantum Tijdlijn Jumping Challenge!
Ze zeggen dat Roy zich altijd aan zijn beloftes houd. Nou, dat heb ik geweten ook. Hij beloofde afgelopen dinsdag ons te zullen testen. En ja hoor, mijn test kwam uit onverwachte hoek. Nooit mee gerekend maar hij kwam hard aan. Moest meteen aan Roy zijn lessen denken en zette die in de praktijk om. Wauw....Als dit vorige week had plaats gevonden had ik er heel anders tegenaan gekeken. Maar nu...Ik glimlach. Voel mij krachtig en vol licht. Kijk er liefdevol naar en stuur licht naar deze persoon. Ben dankbaar want ook dit is weer een les waar ik uit kan leren. Verheug mij al op vanavond wat we dan weer zullen leren. Dank je wel Roy en Gerber voor deze prachtige leervolle Challenge!
Lieve groet, Andrea Nieuwlaat.
Mijn eerste kennismaking met Succesgids…
Mijn eerste kennismaking met Succesgids is Roy Martina's Quantum Tijdlijn Jumping Challenge! De eerste indruk is goed waars, zegt men altijd. Dit is een eerste indruk die goud waard is. Wat een fijn webinar!
Dankbaar en waardevol
De inhoud van de content die geboden wordt is zeer waardevol. De passie en de liefde waarmee gewerkt wordt aan de cursussen en webinars is voelbaar. Ik ben dankbaar om daarmee in aanraking te zijn gekomen. Momenteel de challenge van Roy Martina aan het volgen, wat een genot en zo blij met deze geboden kans 🙏
Geweldige webinars! Roy Martina, Vilna etc.
Geweldige webinars!
Geweldige ervaring!
Lieve lezers,
Ik heb de webinairs van Succesgids gevolgd met Vilna van Betten en nu met Roy Martina. Wat geweldig!
Ik zit er helemaal in en wordt meegezogen in de materie. Doordat het online is voelt het alsof ze persoonlijk tegen jou spreken. Persoonlijke instructies en in mijn eigen bubble.
Ik kreeg het ontzettend warm door de oefening van Roy Martina. Het werkt ook door het scherm heen!
Super bedankt voor deze mooie gelegenheid en kans.
DANK, Dank, Dank. Alle liefs, Corrie
Online leren bij succesgids.nl
Sinds enkele jaren ben ik bekend met datgene wat Roy Martina neerzet. De aanraking was een mevrouw welke uitgezaaide borstcarcinoom had en waarbij zij de meditaties gebruikte om de te ziekte te vertragen en/of te herstellen.
Inmiddels zelf meer gelezen en via succesgids.nl meer geleerd.
Waardevol zetten Gerben en Roy informatie neer waarvan je zelf kan transformeren.
Het voelt persoonlijk ondanks dat het online is.
Deze manier van leren is enorm waardevol.
Ze doen hun uiterste best om het niet vrijblijvend te laten zijn. Je krijgt opdrachten om deze uit te voeren voordat je weer naar de volgende sessie gaat kijken.
Aan de organisatie zal het niet liggen om een transformatie in te zetten!
Reuze bedankt voor al jullie zorgen! Ik kijk uit naar de nieuwe online sessies!
Floor van Dilst
FANTASTISCHE Content
FANTASTISCHE Content! Ben super dankbaar! Ik heb enorm genoten en ben nog gemotiveerder dan ik al was om zo vaak mogelijk te JUMPEN naar de Beste versie van mezelf ...Mijn Quantumself ! Heel veel liefde ervaren, vreugde en plezier. Dank Dank Dank!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.