Heb een geweldige ervaring met dit bedrijf. Via ap gecommuniceerd, volgende dag in huis met een leuke verpakking en kaartje. Aanrader
Ut waas gewoën aaf! Unne nieje verjeurdaags klender besteld, un pen d'r beej, en un blökske um alles op te sjrieve wat ich angers vergaet. Alles xwant verpak, un extra kaertje d'r been, leuke sticker... Mehr ansehen
Wij bestellen hier altijd kadootjes voor het personeel. De kadootjes zijn altijd erg leuk ingepakt en worden netjes op tijd bezorgd. Heel blij met dit bedrijf!
Ik was blij verrast door de zorgvuldige en originele manier waarop mijn bestellingen waren ingepakt en verzonden! Er zaten geheel onverwacht en zo attent, zelfs leuke extraatjes bij! Waar vind je dit... Mehr ansehen
Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ontwerp met Studio Thoés de leukste kaartjes, invulboeken, papierwaren en houten items helemaal zelf. Een feestje in jouw brievenbus, daar ga ik persoonlijk voor zorgen! Wil je een brievenbusfeestje bij iemand anders laten bezorgen? Dat kan!
5981 TX, Panningen, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Altijd een cadeautje om je pakketje van Studio Thoes te mogen ontvangen. Met zorg ingepakt en gepersonaliseerd. Alles wat ik tot dusver heb besteld is super praktisch in gebruik en maakt mijn werk een stuk leuker.
Súper snelle en vriendelijke service. Zelfs buiten kantoortijden binnen ‘n uur antwoord. Denkt fijn mee en het uiteindelijke product is boven verwachting. Mooi ingepakt en als verrassing een leuk cadeautje erbij nog voor mezelf. Dankjewel!
Erg mooi doosje mogen ontvangen, super blij mee. Ook leuk ingepakt! Je kan zien dat de bestelling met liefde is gemaakt

Antwort von Studio Thoés
Snel geleverd en super leuke cadeautjes om uit te delen. De juffen waren er blij mee

Antwort von Studio Thoés
Leuke spulletjes en fijn contact! En een prima service en snel verzonden.

Antwort von Studio Thoés
Helemaal blij met de leuke juffenpakketjes. Handige inpakservice, zodat mijn zoontje de pakketjes alleen maar hoefde te geven. Voor mezelf de kalender en kaarten erbij besteld. Die waren ook al zo leuk ingepakt. Hele pakket voelde als een cadeautje. Blij mee!

Antwort von Studio Thoés
Service is top! Mooie webshop met diverse items. En varrast met leuke kadootjes!

Antwort von Studio Thoés
Zo ontzettend fijn geholpen, met me meegedacht. Net of we elkaar al jaren kennen!!
En supersnel, mooi verpakt de bestelling in huis.
Super tevreden.

Antwort von Studio Thoés
Snelle verzending, super leuk ingepakt en fijn contact! Ik zal er zeker nog vaker bestellen.

Antwort von Studio Thoés
Wat een goede service. Alles super leuk verpakt en zelfs nog extra cadeau papier zodat ik de cadeautjes in kan pakken. Erg leuk! Een feestje om open te maken.

Antwort von Studio Thoés
Super leuk verpakt en heel persoonlijk gemaakt. Ik werd helemaal blij bij het open maken van de bestelling!!
Zeer snelle verzending, goed product. Ontzettend attent en een persoonlijke boodschap, erg lief!
Super leuke webshop, met gevarieerd aanbod. Met speciale gelegenheden altijd leuke en speciale aanbiedingen of limited edition producten te koop! Altijd flexibel in verzending 😊