schoenen zijn te klein voor normale maat 39. retour sturen moet naar china, en kost meer dan 20 euro. dat is toch niet redelijk voor sneakers van 40,= waar veel reclame voor wordt gemaakt.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Bij Studio Jill vinden we het belangrijk dat we dames van iedere leeftijd kunnen helpen aan een prachtige nieuwe outfit. We vinden het geweldig om te zien wanneer drie verschillende generaties tevreden de deur uitlopen. Shop online of in een van onze 7 winkels in Soest-Zuid, Soestdijk, Nijkerk, Laren, Amersfoort, Vathorst of Leusden.
Oostergracht 17-04, 3763LX, Soest, Niederlande
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
schoenen zijn te klein voor normale maat 39.
retour sturen moet naar china, en kost meer dan 20 euro.

Antwort von Studio Jill
Vandaag mijn oversized gilet ontvangen. Het was wel netjes verpakt maar ik schrok van de afwerking: de bovenste knoop was er nog snel even met een verkeerde kleur garen en met een losse steek aangezet. Dus die viel er meteen af. Bovendien geen etiket met wasvoorschrift, wat ik ook erg vreemd vind…. En dat voor een gilet van €59,99. Had wel iets meer verwacht.
Via mijn vriendinnen in Soestdijk hoor ik vaker dat er een medewerker in de winkel nogal opdringerig overkomt. Ze bedoelt het goed maar het voelt alsof je niet de tijd krijgt om rustig rond te kijken. Vandaar dat ik binnenlopen oversla als ik zie dat zij er staat. Wel heel leuke kleding te koop in deze winkel
Een broek, shirtje en zonnebril besteld. Shirtje en zonnebril zijn prima, maar de broek is echt van slechte kwaliteit.
Slecht afgewerkt en een vervelend stofje. Helaas zelf niet in verdiept bij het bestellen, maar sale producten kunnen blijkbaar niet geretourneerd worden. Beetje vreemd maar oké. Eerste en laatste bestelling voor mij dus.

Antwort von Studio Jill
Ik werd al snel gebeld dat de bestelde shirtjes voor mij klaar lagen . Perfect!
Op zich wel een goede webshop, maar wel ontzettend veel geld kwijt als je een item retourneert en je hebt betaald via Riverty. Ik was €9,45 daaraan kwijt, €3,50 voor Riverty en €6,95 verzendkosten van hun kant. Op zich is Riverty natuurlijk een eigen keuze, maar €3,50 vind ik aan de hoge kant. Dan verwacht je ook dat het daarmee afgedaan. Maar je moet dus ook je eigen verzendkosten nog betalen, dus in principe heb je die dus 2x betaald. Meer dan €15 euro kwijt voor helemaal niks.
Hier bestel ik dus niks meer, ondanks dat de rest dik in orde is. Jammer.

Antwort von Studio Jill
Ik had op 26 februari een bestelling gedaan. Deze ontvangen op 4 maart. Helaas de hele bestelling (roze pantalon en roze cropped blazer) retour moeten sturen op 5 maart omdat het te klein uitviel. Nu zag ik pas veel later ivm ziekenhuis opname dat alleen het geld van de blazer is teruggestort op 6 maart en dat van de pantalon niet. Zonder enige reden van opgave. Ik heb direct een mail gestuurd. Afwachten of hun antwoord hierop net zo snel is als de bestelling. Heel vreemd dit. Zie ook in de mail van hun dat er bij retour, de broek op 0 staat terwijl die ook in zijn geheel retour is gegaan. Ik wacht af, maar mijn eerste ervaring met studio Jill voelt nu al niet goed.

Antwort von Studio Jill
Als een redelijk nieuw door het leven gaande trans vrouw kwam ik vandaag langs een mooie jas waarvan ik gelijk verliefd op was geworden. Even later was ik toch gegaan om de jas te kopen en de medewerkers waren heel vriendelijk wat mij heel goed hielp om zelfverzekerder de winkel uit te gaan en vaker terug te willen komen. Ik ben heel dankbaar voor de vriendelijkheid en ik zal zeker jullie aanraden bij vrienden en familie.
Ik had zaterdagavond een zwarte wax goedie broek besteld . Vandaag ontvangen , een mooie soepele zwarte nepleder broek. Ik ben er blij mee en ik kreeg ook nog een lekker maskertje cadeau . Goede snelle service zeker voor herhaling 😃
Mooie trui online besteld. Was te groot teruggestuurd en heel snel een kleinere maat terug gehad. Goede service
Ik had een hele mooie muts besteld. Ik vind hem nog steeds mooi, kwaliteit is goed, alleen er was geen duidelijke beschrijving hoeveel procent wol het is, ik was namelijk opzoek naar een muts met neer dan 40 procent wol en in deze zit alleen maar 10 procent

Antwort von Studio Jill
Ik hou van studio Jill ;) 90% van mijn kleding koop ik hier. Nu eens online, maar ik mis was info waardoor het niet helemaal klopt toen ik het ontving. De jurk is echt wel doorschijnend en dat zie je niet op de foto’s online. Verder ben ik hele tevreden, maar koop dan toch het liefst in de winkel.

Antwort von Studio Jill
Bestelling bleek ineens niet meer op voorraad ( volgens de site nog in 3 verschillende winkels verkrijgbaar)

Antwort von Studio Jill
Helemaal blij met mijn nieuwe broek! In eerste instantie paste de broek niet, te kort. Balen natuurlijk maar gelukkig kunnen ruilen voor een langer exemplaar! Hele fijne en snelle reacties van de meiden via de mail. Erg blij mee!
Heerlijk geshopt bij Studio Jill Soestdijk! Super goed geholpen, ze liet van alles zien en passen. Leuke combinaties gemaakt, ze heeft er echt kijk op. Altijd een warm welkom!
Fijne winkel in Nijkerk met vrolijk maar ook eerlijke stylistes. De bestelde blouse heb ik ook daar laten afleveren en even samen bekeken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.