Tijdens de archive sale van Studio Henk hebben wij een tafel gekocht. Deze tafel blijkt niet goed afgewerkt, waardoor de tafel al na een paar weken zeer verweerd is. Studio Henk weigert iets te vergoe... Mehr ansehen
Voor mijn nieuwe huis wederom een tafel van Studio HENK gekocht. Zelfde ervaring, goede kwaliteit en adequaat geleverd. Blij mee!
Nadat de garantie periode al enige tijd was verlopen. Was bij een van de eetkamerstoelen een poot afgebroken door het gewicht van een iets te zware oom. Studio Henk gebeld voor advies waar te laten r... Mehr ansehen
Prachtig butterfly tripod frame gekocht doordat Studio Henk een uitzondering maakte voor de aankoop hiervan. Daar ben ik nog steeds heel blij mee, want hierdoor kan ik genieten van mijn prachtige tafe... Mehr ansehen
Über Studio HENK
Vom Unternehmen geschrieben
Studio HENK heeft ambitieuze plannen om de meubelindustrie van binnenuit te hervormen en volledig afvalvrij te maken. We creëren meubels die een leven lang meegaan, met oog voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Onze meubels worden vervaardigd met duurzame, gecertificeerde en gerecyclede materialen, en op bestelling geproduceerd in Europa waardoor overtollige voorraad wordt vermeden. We hebben een service programma om de levensduur van onze meubels te verlengen, waaronder een reparatie-, inruil-, herstoffeer-, en recycleservice.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Henk gaf een goed koopadvies
Henk gaf een goed koopadvies. Vervolgens was de zitbank vier weken eerder klaar dan verwacht en werd daarna snel en netjes afgeleverd. Wij hadden al meubels van Henk en dit is stijlvolle kwaliteit.

Antwort von Studio HENK
Mooie producten, ondermaatse service en levering
Mooie producten en prima prijs/kwaliteit verhouding m.b.t. de producten.
Vanwege service en communicatie een lagere beoordeling, daar dit mijns inziens echter veel beter kan: de levering werd twee keer uitgesteld en daarnaast zonder een reden of uitleg. Tevens ook jammer dat in deze prijscategorie (zeker bij bestelling van meerdere producten) installatie niet is inbegrepen.

Top!
Service goed, van de winkel tot de bezorging, prima prijs-kwaliteit verhouding, plus een sympathiek concept.

Top!
Goede service in de winkel, toch ook makkelijk online te bestellen en zeer goede oplevering thuis.

Tevreden klant
Prettig geholpen in de winkel in A’dam
Aflevering prima.
Zijn blij met de tafel en stoelen.

Tafel en bank gekocht.
In de winkel goed geholpen en de levering was op tijd en werd prima afgeleverd en in elkaar gezet.

In de winkel heel prettig geadviseerd
In de winkel heel prettig geadviseerd
bezorging prima in orde
heel blij met de aankoop

Antwort von Studio HENK
In 2019 vier eetkamerstoelen besteld…
In 2019 vier eetkamerstoelen besteld met een zeer mooi tijdloos design. Uitstekende kwaliteit. Echter door een klein productiefoutje is iemand door de stoel heengezakt. Medewerkers hebben het meteen in behandeling genomen en kosteloos binnen een aantal weken laten repareren. Ondanks de verlopen garantie, hebben we weer een stoel die als nieuw uitziet. Complimenten voor alle medewerkers van Studio Henk!

Levering duurde te lang
Veel te lang moeten wachten op ons meubelstukje. Meer dan twee maanden …. Levering top en vriendelijk !

Zeer vriendelijk en servicegericht
Zeer vriendelijk en servicegericht. Probleempje met het tafelblad wordt direct opgelost. Zeer tevreden over bedrijf en aankoop!

Duidelijke product informatie.
Duidelijke product informatie.
Niet opdringerig en nemen alle tijd voor je.

Mooie Barkrukken
Mooie stoelen, mooie afwerking. Degelijk en stevig.
Administratief kan het beter. Voorschot dat in winkel werd betaald, werd niet goed doorgegeven aan dienst Facturatie waardoor we meerdere keren een verzoek kregen tot betaling van het voorschot.
Heel lang moeten wachten tussen betaling van restsaldo en effectieve levering. Dit zou ook beter moeten! Betalen restsaldo bij levering lijkt ons eerlijker!

Service
Probleem is gehoord en goed opgepakt.
Inmiddels tuinset weer terug en is het probleem (roest) opgelost.

Slechte ervaring
Slechte ervaring: bij 1 van de salontafels was het blad krom, het blad is omgeruild maar heeft een heel andere kleur/lak en het blad is gebarsten.
Eijerkamp en Studio Henk bieden geen oplossing.

Antwort von Studio HENK
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.