Ondanks dat het bestelde product niet geleverd werd door een onzorgvuldigheid van Post.nl is deze shop zeer behulpzaam geweest met het vergoeden van de niet geleverde goederen. Zeer snelle respons o... Mehr ansehen
Na telefonisch contact met uitleg zoals die ook hieronder staat heb ik binnen 2 dagen mijn bestelling binnen. Mét een presentje vanwege het ongemak! Als de systemen je in de steek laten wordt he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede site, makkelijk bestellen, veel keus en de bestelde stropdassen werden binnen een paar dagen keurig bezorgd. Deze waren ook echt mooi om te zien. Een MINPUNT is dat het je niet makkelijk word... Mehr ansehen
Bestelling keurig afgewerkt Alles is goed gegaan, bestelling snel geleverd. De ontvangen stropdas wijkt wel af van de getoonde site, op de site staat de stropdas mooier dan in werkelijkheid, in wer... Mehr ansehen
- Geschäft für Modeaccessoires
- Herrenmodengeschäft
- Geschäft für bedruckte Kleidung
- Geschäft für Schutz- und Arbeitskleidung
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Stropdassen.NL is de nummer 1 in stropdassen. Onze stropdassen zijn per stuk direct uit voorraad leverbaar maar ook grote aantallen kunt u gerust de volgende dag in huis verwachten, direct geleverd uit ons magazijn. Tevens maken wij stropdassen met logo al vanaf 1 stuk. Uniek in Nederland. Onze klantenservice is u graag van dienst van 9.30 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn officieel Thuiswinkellid, dus u koopt veilig, vertrouwd en voordelig! Probeer ons gerust velen gingen u voor.
Postbus 75693, 1070 AR , Amsterdam, Niederlande
- 020-8200018
- klantenservice@Stropdassen.nl
- stropdassen.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb een mooi overhemd
Ik heb een mooi overhemd. Past precies
Top!!!
Snel, prima kwaliteit, duidelijke communicatie, je krijgt wat he ziet op de website.
Netjes en snel geleverd en mooie…
Netjes en snel geleverd en mooie stropdas
Heel snel geleverd
Prima en zoals verwacht
Prachtige stropdas van mooie kwaliteit…
Prachtige stropdas van mooie kwaliteit tegen een scherpe prijs. En snel geleverd. TOP
Bijna 5 sterren!!
Een MINPUNT is dat het je niet makkelijk word gemaakt om een stropdas te retourneren, er staat niets op de pakbon en op de site is het erg zoeken. Heb proberen te bellen, maar helaas......daar is de klantenservice niet voor en de verbinding word zonder pardon verbroken. Hoop dat de retourzending aankomt.
Snel goed en geen verzendkosten!
de kwaliteit is prima
de kwaliteit is prima, en de kleur ook precies de juiste
Prachtige stropdassen voor man- en…
Prachtige stropdassen voor man- en zoonlief!
Op tijd geleverd...product kwam overeen…
Op tijd geleverd...product kwam overeen met de foto in werkelijkheid wel iets donkerder van kleur ..
aankoop strop
Goedendag, Ik werd telefonisch benaderd over een strop die er niet meer was. Via de mail kreeg ik een aantal varianten om te kiezen en waar ik op kon reageren voor mijn keuze. Helemaal goed. Toen moest ik ook nog een strop terug sturen. Ik kon op de site niet zien hoeveel postzegels erop moesten en ook niet duidelijk naar welk adres we moesten terugsturen. (minpuntje) Heb ik even voor gebeld. Vervolgens heb ik nu, na een week nog geen geld terug. Volgens mij moet dat sneller kunnen.
We zijn nu bijna 4 weken veder en nog geen geld ontvangen!!!!!!
Wim Baan

Antwort von Stropdassen.NL
Veel keuze, snelle levering.
Veel keuze, snelle verzorgde levering.
Dag na bestelling geleverd
Dag na bestelling geleverd. Top!

Antwort von Stropdassen.NL
Vlot en perfect geregeld.

Retourneren klantonvriendelijk
Het bestellen ging makkelijk en de stropdassen werden vlot geleverd. Het retourneren bleek lastig. Het was een zoektocht naar het juiste formulier. voor de zekerheid toch nog maar even gebeld met de klantenservice. In vergelijking met andere webwinkels kan dit een stuk beter. De bestelling retour gestuurd, voor de zekerheid met track & trace. De bestelling is nu ruim twee weken terug bij stropdassen.nl en wij kijken nog steeds reikhalzend uit naar de dag dat wij ons eigen geld retour krijgen. Pffff wat een gedoe zeg.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.